Şimdi Ara

Rc Helicopter batarya upgrade (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
10.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar kısacası pil ömrüyle oynama yaparsanız ilerleyen zamanlarda illaki sorun yaratacaktır ama ne kadar sürer bilinmez çünkü herşey hesaplanıp yapılıyor bu cihazlar entegreler batarya gücü bu rısklerı alarak modıfıkasyona gidin aşırı ışıklandırmaları iptal edebilirsiniz bununda katkısı olur kuyruk ışıkları gibi yada ön lambayı fazla açmayın çok değil ama buda bır tavsiye yada kuyruk ışıklarını açıp kapanır bır dızayna çevirebilirsiniz daha bilgili arkadaşlar varsa cvp bekleriz unutmayalım bilgi paylaştıkça güzel
  • Merhaba arkadaslar kontrol ve otomasyon okuyorum. Rc ucaklarr hakkinda yeni bir hobi edindim.Rc kamerali bir ucak almayi dusunuyorum ve bana en uygunu syma x5sw serisi geldi. Fakat butun rc ucaklarin ucus suresi cok dusuk bir seviyeye sınırlı bu sınırı nasil arttiabilirim. Bataryayi daha guclu takmak icin ucagin biraz hafifletilmesi gerekli bu yuzden korumaliklari cikartirsak eger ucagimiza yeni bir pil daha ilave edebiliyimiz veya pervanelerin hacmini birazda buyulterek motoe gucunu arttirmis olur muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bendede 60tllik bi rc heli var terminator yd616 ufak eskiden 5dk havada kalıyordu şimdi 20sn zor kalıyor tahminim batarya çünkü ilk aşamada sorun olmuyor 400mah 3.7v pil var ben s4 batarya taktım 2500mah tabi henüz üstüne oturtamadım pil helikopterden ağır bile olabilir sizce olurmu kaldırır mı ? Yada daha düşük bi telefon bataryası olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 16 Temmuz 2016; 18:52:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.