Arkadaşlar daha evel bp hakkında konu açmıştım fakat bu sefer daha farklı. Öncelikle uzun bi süre moradondan çıkmayışım sonucu yaptığım gb lerle neler alabileceğimi bi sıralıyım.Ondan sonra bp hakkında deneyimli yada bilgi sahibi kişiler tarafından öneriler bekliyorum
# +8 ii / +7 HB / +8 MS # Glass Belt # Dual Old ROC # +0 WP # Dual Old PE
Şimdi 2 şey arasında kararsız kaldım. +8 Paper set base için çok düşük kalır gibi geldi. Ayrıca paper dd kafalık bulmak, buldumuda almak zor. +8 fp set alsam chitin dd alırım hem def de iyi olmuş olur bu seferde hp ve atak düşmüş oluyo. Çok kararsız kaldım. Giymem gereken armorları ve elime almam gereken item hakkında önerisi olan varsa lütfen yorumlarını eksik etmesin. Şimdiden yorum atan herkeze teşekkürler.
+8 fp giyersen atağın biraz düşer ama vs lerde daha uzun dayanırsın paper e göre ve aradaki farkı kapatırsın.+8 ii +8 fp set benim önerim.hp için und set alırsın +8 ve 4k civarı hp in olur.
Yorumun için saol. Aslında benimde aklımdan geçen o. Ama karar veremediğim için sormak istedim. Başka yorumlarda bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: XeNoPhob1c
+8 fp giyersen atağın biraz düşer ama vs lerde daha uzun dayanırsın paper e göre ve aradaki farkı kapatırsın.+8 ii +8 fp set benim önerim.hp için und set alırsın +8 ve 4k civarı hp in olur.
Bi de old roc demişsin.Ben rol tavsiye ediyorum.STR vermez filan diyeceksiniz ama rol ün farkını takınca anlarsın.
quote:
En mantıklısı bu. Eğer bp ile iş yapmak istiyorsan böyle bir char diz kendine.
Bir de sana önerim full db+heal ol
quote:
Bi de old roc demişsin.Ben rol tavsiye ediyorum.STR vermez filan diyeceksiniz ama rol ün farkını takınca anlarsın.
Zaten belt olarak glass kullanıcam ve fp giyersem str eksiğim olucak bu eksiğide diğer takılarla tamamlarım. ama rol takarsam bence str gereğinden fazla düşük olur gibime geliyo.
paran az ise ms+8 de iyi itemder yada ms reb+7+8 hangisine yetiyorsa onu almanı öneririm
dual roc +14 str fazladan veriyo 1 str yanılmıyorsam 4 ap arttırıyo 14*4= 56 atak için sen;
dual rol den gelece +40 fazladan defansı almıyorsun.
benimde +8 fp setli bp vardı +8 paper giyenleri çok rahat alıyodum
Battle priestin felsefesi hayvani atak ve strdir.Fp set +9 olmadıkça bp'de işe yaramaz ayrıca paper dd alıcam demişsin basedeki 10-15 asas için dd almaya gerek yok +9 paper set yap eline ms +8 al işini görür
quote:
Orijinalden alıntı: TheDarkElf
Battle priestin felsefesi hayvani atak ve strdir.Fp set +9 olmadıkça bp'de işe yaramaz ayrıca paper dd alıcam demişsin basedeki 10-15 asas için dd almaya gerek yok +9 paper set yap eline ms +8 al işini görür
+9 paper set ve 300 ac ile olcak def 750 tabi full str verdiği için çok atağı olacak.gidecek baseye bir koxper karşısına çıkacak asılacak judge yi vuracak 800 sonra 2. kez vurmak için eli skill e gittiğinde bi bakacak ki press ok yazısı karşısında olacak.paper bp lerin sonu bu.
iyi forumlar.
quote:
quote:
+9 paper set ve 300 ac ile olcak def 750 tabi full str verdiği için çok atağı olacak.gidecek baseye bir koxper karşısına çıkacak asılacak judge yi vuracak 800 sonra 2. kez vurmak için eli skill e gittiğinde bi bakacak ki press ok yazısı karşısında olacak.paper bp lerin sonu bu.
iyi forumlar.
Adamın playerlığı var ise emin ol dediğin şey olmaz ;)
quote:
quote:
quote:
iyi forumlar.
Adamın playerlığı var ise emin ol dediğin şey olmaz ;)
Hangi 4k hp ye sahip player kaçak oynayan ve karşısındaki paper olduğu için seri seri 600-700 vuran bir koxpere karşı dayanabilir?
Sanırım bp deneyimin yok bir bpde acil durmlar kalkan bulunur + bu adam db olursa 10k heali var şusu var busu var bu kadar kolay değil malesef.
1.si bp deneyimim var. 2.si emin ol öyle durumda kendine heal atmaktan karşıdakine atak yapamazsın karşındaki adam sıradan bi asas veya warrior değil koxper.
Şimdi kok ın character guide kısmından alıcağım itemlerle charı oluşturdum. Fakat hp bekledim gibi çıkmadı. 1500 alınca 3k, +8 hp seti giyip undy alıp tekrar str leri giyince 2800 e düşüyo hp. Çünkü 4k deniyodu az geldi. İkincisi 164 int verip +7 chitin dd alıp +7 hb mi taksam daha mı iyi yoksa daha mı kötü olur.
ben +8 fp set +8 ii wp+1 ske belt dual rol dual lillimes +8 hp set kalkan dahil bi de light belt of life und la 4.1k hp oluyodu ondan dedim 4k diye defansım da ac armor basınca ve 300 ac alınca +1k oluyodu atağım da atak sc basınca ve kitapla 2k tam oluyodu. benim tavsiyem hp ister fp ol ister paper sana kalmış
İron neck+Glass yapmadan başlama hiç Bp ye Bpnin zaten atak cok fazla sorun degil sorun olan anti defleri. Moradonda biraz daha takılıp ms8+paper9 set +paper dd+iron neck+glass belt+dual foverin+1+dual lillimine yaparsan iyi bir char olur bende bu charın hb8 lisi vardı cok iyi iş yapıyordu
Fp olmak daha iyi gibi geldi banada. Kok daki olayıda anladım hp setle und almanın bi özelliği yok orda tekrar str giydimi üstündekilere göre hp veriyo undy. Peki +8 ii yada +7 hb +7 chitin dd olayını napıyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: sddecar
İron neck+Glass yapmadan başlama hiç Bp ye Bpnin zaten atak cok fazla sorun degil sorun olan anti defleri. Moradonda biraz daha takılıp ms8+paper9 set +paper dd+iron neck+glass belt+dual foverin+1+dual lillimine yaparsan iyi bir char olur bende bu charın hb8 lisi vardı cok iyi iş yapıyordu
Glass tamam da in zor gelir. yani gelir de uğraşmak istemiyorum artık ama zamanla olmıcak şey değil. Yukarıda bahsi geçen itemlere param tam yetiyo gibi. Ex ten sıkıldığım zamanlar lilime leri de yapmaya çalışıcam ama paper set olayı +9 da olsa şu koxp zamanında biraz yaş gibi geldi.