Şimdi Ara

'RB Leipzig' projesi ve müthiş yükselişleri ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sponsorluk projesi olan ve 2009 yılında bölgesel ekiplerden SSV Markranstadt’ın haklarını satın alarak 5. Lig’den mücadelesine başlayan Leipzig, 2013’te 3.Lig’e yükseldi ve orada da bir sezon kalarak Bundesliga 2’ye terfi etti. Bu sezon ise Bundesliga'yı ikinci sırada bitirdi.

Mimar Rangnick

Bu hızlı yükselişi sağlam temeller üzerine oturtan Leipzig, 2012 yılında henüz 3. Lig’de bile değilken Schalke 04 ve Hoffenheim’ın eski teknik direktörü Ralf Rangnick’i sportif direktörlük görevine getirerek Avrupa’nın her yanından genç yetenekleri yavaş yavaş kadrosuna katmaya başladı. Kulüp, Bundesliga’ya çıkmasından önceki iki sezonda uygun teknik direktör bulamadığı için bu görevi de yerine getiren Rangnick, 2016-2017 sezonu başında koltuğunu Ingolstadt’ı tarihinde ilk kez Bundesliga’ya çıkaran Ralph Hasenhüttl’e bırakarak esas görevine geri döndü.

"RB Leipzig" projesi ve müthiş yükselişleri ?!

Arkadaşlar siz böyle bir projeye nasıl bakıyorsunuz, Almanlar pek sempatik görmüyormuş böyle bir durumu, hatta köklü kulüplerin taraftarları "Sentetik kulüp" lakabı takmış.

• Red Bull'un verdiği maddi destekten dolayı çoğu kişi olumlu bakmıyor. Benim daha bu takım hakkında net bir görüşüm yok nötrüm desem daha doğru olur.
  • Takim caldilar. Satin aldiklari takim artik yok.

Cl bile alsalar sempati olusacagini dusunmuyorum , gecen sene leicester tutanlar icin iyi bir alternatif olabilir ama.
  • tam bir profesyonel klup.
  • bayernliler seviniyodur heralde yeni ekmek kapısı çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

Takim caldilar. Satin aldiklari takim artik yok.

Cl bile alsalar sempati olusacagini dusunmuyorum , gecen sene leicester tutanlar icin iyi bir alternatif olabilir ama.

Benimde dikkatimi çeken mevzu bu, takıma karşı sempati yok hatta antipatik bir görüntü içindeler fakat projeye bakıldığı zaman önemli bir başarı...

Doğru yatırımlarla ilerlediler, ilk sezonda Bundesliga'yı ikinci bitirmeleri önemli...

Çoğu satın alınan yada sponsor desteği alan kulüpler gibi çılgın transferler yapmamaları biraz işi kurtarıyor, bu tarz yollarla hızlı büyüyen yada güçlenen kulüpler genelde yıldız transferiyle güçleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

tam bir profesyonel klup.

Profesyonel yönetildikleri ortada, bu konuda özel bir takım...Önemli bir sponsorları var fakat bunu güzel değerlendirmiş durumdalar, parayı doğru kullanmışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sponsor takimi falan diyenler neyin kafasinda acaba? Bu takim proje takimi. Yapilan is cok buyuk bir basari. Neredeyse tamami 25 yas ve altindaki genc yeteneklerle bundesligayi ilk yillarinda ikinci bitirdiler. Sponsor takimlari gibi isimli oyunculara degil genclere yatirim yaptilar. Turk takimlarinin biraz beyni olsa amaclari boyle bir organizasyon kurmak olur. Genc oyunculardan takim kurmalari ucuz maliyetli bir takim olduklarini gostermiyor ama iki oyuncu satarak maliyeti karsilayacak konumdalar. 21 yas alti 5 oyuncuya 55 milyon euro bonservis vermisler. Bizim takimlar 30 ustu donusu olmayan oyunculara imza parasi bonservis dagitmsya devam etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Sponsor takimi falan diyenler neyin kafasinda acaba? Bu takim proje takimi. Yapilan is cok buyuk bir basari. Neredeyse tamami 25 yas ve altindaki genc yeteneklerle bundesligayi ilk yillarinda ikinci bitirdiler. Sponsor takimlari gibi isimli oyunculara degil genclere yatirim yaptilar. Turk takimlarinin biraz beyni olsa amaclari boyle bir organizasyon kurmak olur. Genc oyunculardan takim kurmalari ucuz maliyetli bir takim olduklarini gostermiyor ama iki oyuncu satarak maliyeti karsilayacak konumdalar. 21 yas alti 5 oyuncuya 55 milyon euro bonservis vermisler. Bizim takimlar 30 ustu donusu olmayan oyunculara imza parasi bonservis dagitmsya devam etsin.

Basaksehirde proje takimi , demediginiz laf kalmadi.

Bu ulkede guzel birsey yapiyorsan cezasini cekersin.
  • Sempati duydugum bir takim yakin zamanda slyi kazanacaklarini tahmin ediyorum.

• Sanki dünyadaki tek sponsora sahip takım Leipzig! Sanki City, PSG veya Chelsea gibi sonradan satın alınmalarla zenginleşip hunharca transfer yaptılar. Sanki M.United, Barcelona veya R.Madrid gibi dünyanın en zengin kulüplerinden birisi gibi büyük bonservisler ödeyip başarı elde ettiler...

Bu ağlayanlar da yıllardır Bayern'in altında ezilmeyi benimsemiş, tek başarıları lige çıkmak düşmek olan Braunschweig, Union Berlin, Fortuna Düsseldorf, Nürnberg başta olmak üzere Almanya'nın leş takımnları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 23 Mayıs 2017; 19:40:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirrüs

Sanki dünyadaki tek sponsora sahip takım Leipzig! Sanki City, PSG veya Chelsea gibi sonradan satın alınmalarla zenginleşip hunharca transfer yaptılar. Sanki M.United, Barcelona veya R.Madrid gibi dünyanın en zengin kulüplerinden birisi gibi büyük bonservisler ödeyip başarı elde ettiler...

Bu ağlayanlar da yıllardır Bayern'in altında ezilmeyi benimsemiş, tek başarıları lige çıkmak düşmek olan Braunschweig, Union Berlin, Fortuna Düsseldorf, Nürnberg başta olmak üzere Almanya'nın leş takımnları.

http://spor.internethaber.com/bundesliganin-yenisine-karsi-ofke-bitmiyor-1752907h.htm

• Harika bir takım. 3. lig den beri takip etmeye çalışıyorum şampiyon olduklarını da görürüz umarım

Takım çaldılar falan diyenin ( karşılıklı anlaşma çalmak olmuş) takimini da çinliler satın aldı

• Bundesliga'da çoğu takım tepkili. Her deplasmanda pankartlar falan açıldı.

Ama yaptıkları büyük iş, kabul etmek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araplara çinlilere satılan takımlar iyi

Sponsor takımı kötü oh ne ala

• quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

Takim caldilar. Satin aldiklari takim artik yok.

İnter'in adı da Sunning Milano olacakmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Basaksehirle ne alaka. Sonucta bsaksehir belediye takimi insanlarin vergileriyle yatirim yapiliyordu eskiden artik kendi yagiyla kavruluyor. Ayrica tarftari olmayan bir takim. Butun bunlara ragmen sonucta taraftar baskısından uzak teknik adamin rahatca çalışarak birseyler yapabildigi bir takim oldugu icin taktiri de hakediyor ve ben taktir ediyorum o taraflarini. Yinede taraftarsiz takimlarin ben ligde olmasini istemiyorum.

• Başakşehirin almanya versiyonu.

Başakşehir ne kadar sempatik bi takımsa almanyada o kadar sempatikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

Başakşehirin almanya versiyonu.

Başakşehir ne kadar sempatik bi takımsa almanyada o kadar sempatikler.

Gazeteci gördüler mi affetmiyorlar diyorsun.

• Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Sanırım BVB'liler de Bayern'in arkasında kendilerinden başkasını istemiyorlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.