Şimdi Ara

razr xt910 almayı düşünüyorum ilk android deneyimim olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • motorola razr xt910 almayı düşünüyorum.ilk android deneyimim olacak.ofis ve pdf dosyaları incelemek,uygulama yüklemek,film izlemek vs. şeylerde kullanacağım.vatandan 850 tl ye alacağım.bu fiyat için en iyi telefon olarak bunu gördüm.vatanda inceledim gerçekten çok hoş bir telefon elime aldığım iyi oldu.ama internette telefon için yapılan yorumlar şüpheye düşürdü beni yoksa s3 mini mi almalıyım.vatan daki görevli s3 mini nin razr dan daha iyi olduğunu söyledi.ayrıca raze da;
    1-)güncelleme sorun olur mu?(aslında bu güncelleme işlerinede uzağım.rom filanda bilmiyorum hiç.telefon kendi sürümüyle veye güncellenince yeterince seri mi.uzun yıllar ihtiyacımı karşılar mı)
    2-)vatanda incelerken menü geçişlerinde hafif kasmalar gözlemledim.s3 mini daha seri geçiyordu menüde.bunun nedenini anlayamadım?
    bu sorularımada cevap verirseniz sevinirim.
    şimdiden teşekkürler...

• koskoca forumda..
    hımmmm
  • 1- xt910 un güncelleme sorunu yok tahminen 2 sene daha destek alır.
    2- menü geçişleri ile bir android telefonun performansını göremezsiniz, bunun için ağır ve çok sayıdaki uygulamalarda nasıl davranıyor gibi şeylere bakmalısınız. ayrıca performans ve görsellik olarak çok iyi arayüz programları var stock arayüz genelde pek kullanılmaz zaten.

xt910, s3mini den birçok açıdan üstün bir cihaz ama bazı dezavantajları var örneğin pili çıkarılamıyor bunun için teli açmak gerekiyor, radyosu yok...bunlar dışında ise gerçekten s3 mini den her açıdan üstün diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HünkarBeğendi -- 28 Şubat 2013; 0:58:35 >
  • cevabın için sağol panpa
    peki atrix in refurbished ürün olduğu söyleniyor.razr da böyle bir sorun olduğu söylenebilir mi?
    ayrıca vatan da şu an 850 tl sipariş ile almamı tavsiye eder misin.
  • İstanbul bilişimde 750 tl dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkaar

1- xt910 un güncelleme sorunu yok tahminen 2 sene daha destek alır.
    2- menü geçişleri ile bir android telefonun performansını göremezsiniz, bunun için ağır ve çok sayıdaki uygulamalarda nasıl davranıyor gibi şeylere bakmalısınız. ayrıca performans ve görsellik olarak çok iyi arayüz programları var stock arayüz genelde pek kullanılmaz zaten.

xt910, s3mini den birçok açıdan üstün bir cihaz ama bazı dezavantajları var örneğin pili çıkarılamıyor bunun için teli açmak gerekiyor, radyosu yok...bunlar dışında ise gerçekten s3 mini den her açıdan üstün diyebiliriz.

xt910' un 4.1 den sonra bir daha guncelleme alacagini sanmiyorum. bende xt910 u s3 mini' ye tercih edenlerdenim ve kamera performansi disinda gayet memnunum. dahili batarya bir dezavantaj ama en az iki sene kullanilabilecegi icin cokta kafaya takilacak bir mevzu degil. almayi dusunenlere tavsiye edebilecegim bir cihaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.