Şimdi Ara

Razr XT910 Almalı Mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda razr xt910 ana konusunu takip etmekteyim fakat her kafadan bir ses çıkıyor bilen de bilmeyende telefon hakkında yorum yapıyor LÜTFEN AMA LÜTFEN telefon hakkında tecrübesi olanlar bana yardımcı olabilir mi? Işık sızması, ölü piksel, ekrandali lekeler... Göze batıyor mu acaba bu sayılanlar yoksa biraz fazla mı büyütülüyor ?? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler .

• Işık Sızması Ekranın En Alt Ve En Sağ Kısmında Küçücük Var Karanlıkta Dikkatli Bir İnsansan Görebilirsin Oyun Oynarken Çok Dikkatli Baksan Bile Görülmüyor Ekrandaki Lekeler Her Amoled Ekranda Var S3 Bile Bu Sorunu Yaşamakta Bende Ölü Piksell Sorunu Yok Ancak Telefon Parasını Hak Ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PilavlıKaynakMakinası

Işık Sızması Ekranın En Alt Ve En Sağ Kısmında Küçücük Var Karanlıkta Dikkatli Bir İnsansan Görebilirsin Oyun Oynarken Çok Dikkatli Baksan Bile Görülmüyor Ekrandaki Lekeler Her Amoled Ekranda Var S3 Bile Bu Sorunu Yaşamakta Bende Ölü Piksell Sorunu Yok Ancak Telefon Parasını Hak Ediyor

yorumunuz için teşekkür ediyorum dikkatli bi insanım ve böyle şeyleri de maalesef kafaya takıyorum çok önemsiz şeyler ama 850 tl zor biriktirdim öğrenciyim o yüzden ince eleyip sık dokumam lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bold_9700

quote:

Işık Sızması Ekranın En Alt Ve En Sağ Kısmında Küçücük Var Karanlıkta Dikkatli Bir İnsansan Görebilirsin Oyun Oynarken Çok Dikkatli Baksan Bile Görülmüyor Ekrandaki Lekeler Her Amoled Ekranda Var S3 Bile Bu Sorunu Yaşamakta Bende Ölü Piksell Sorunu Yok Ancak Telefon Parasını Hak Ediyor

yorumunuz için teşekkür ediyorum dikkatli bi insanım ve böyle şeyleri de maalesef kafaya takıyorum çok önemsiz şeyler ama 850 tl zor biriktirdim öğrenciyim o yüzden ince eleyip sık dokumam lazım :D

beyaz olani kullaniyorum ve isik sizmasi yok ama siyah mirekkep lekeleri var.ancak pek de dert edilecek bir sey degil.hatta hic degil cunku normal kullanimda yirtinsan goremezsin.ben de ogrenciyim anliyorum halinden :) bu fiyata alinabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox_07

quote:

quote:

beyaz olani kullaniyorum ve isik sizmasi yok ama siyah mirekkep lekeleri var.ancak pek de dert edilecek bir sey degil.hatta hic degil cunku normal kullanimda yirtinsan goremezsin.ben de ogrenciyim anliyorum halinden :) bu fiyata alinabilir

sanada çok teşekkür ediyorum paradox_07 damdan düşenin halinden yine daman düşen anlarmış

• Şunu söyleyeyim bende de beyaz olandan var. parayı da yazın 450-500 kadar biriktirmiştim.İlk aldım süperdi. Şu anda da süper. Ama işte 1 tane pikselde sorun var. kamerası incele buradan http://forum.donanimhaber.com/m_71468381/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71558061
    İlk başta bataryası az gidebilir. 3-4 kullanımdan sonra iyileşiyor. Şu anda ilk aldığıma göre artış var yani bataryanın oturması gerek.
    Neyse sızmaya gelince ilk başta geçe zifiri karanlıkta gördüm onu da çok ayrıntılı inceliyordun o zaman oldu. incelerken lekeleri de gördüm içime iyice dert olmuştu. fakat araştırdım her AMOLED ekranda varmış leke olayı. Şu anda 1 piksellik ölü de demeyeli çünkü siyah ve gri-beyaz renklerde kendini belli ediyor sadece. sıkışmış piksel diyelim. onu da takmıyorum artık. Hani ben 450 nakit+419 kredi kartı aldım 10 taksit. iyiki de almışım değer yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: anticor

Şunu söyleyeyim bende de beyaz olandan var. parayı da yazın 450-500 kadar biriktirmiştim.İlk aldım süperdi. Şu anda da süper. Ama işte 1 tane pikselde sorun var. kamerası incele buradan http://forum.donanimhaber.com/m_71468381/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71558061
    İlk başta bataryası az gidebilir. 3-4 kullanımdan sonra iyileşiyor. Şu anda ilk aldığıma göre artış var yani bataryanın oturması gerek.
    Neyse sızmaya gelince ilk başta geçe zifiri karanlıkta gördüm onu da çok ayrıntılı inceliyordun o zaman oldu. incelerken lekeleri de gördüm içime iyice dert olmuştu. fakat araştırdım her AMOLED ekranda varmış leke olayı. Şu anda 1 piksellik ölü de demeyeli çünkü siyah ve gri-beyaz renklerde kendini belli ediyor sadece. sıkışmış piksel diyelim. onu da takmıyorum artık. Hani ben 450 nakit+419 kredi kartı aldım 10 taksit. iyiki de almışım değer yani.

teşekkürler anticor yani dert etmemek lazım bu ışık sızması, lekeler ve ölü pikselleri zaten ölü piksel de gözüme takılmaz olur biter

• Alınır

• quote:

quote:

Şunu söyleyeyim bende de beyaz olandan var. parayı da yazın 450-500 kadar biriktirmiştim.İlk aldım süperdi. Şu anda da süper. Ama işte 1 tane pikselde sorun var. kamerası incele buradan http://forum.donanimhaber.com/m_71468381/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71558061

teşekkürler anticor yani dert etmemek lazım bu ışık sızması, lekeler ve ölü pikselleri zaten ölü piksel de gözüme takılmaz olur biter

Hani zaten gözüne takılmaz gündelik hayatta. sadece bazen ekranı iyice silersin lekesiz cam gibi görmek istersin ve ışığa doğru tutunca bir tane inne ucu kadar nokta görürsün o yani başka birşey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

Alınır

teşekkürler kemaloztin peki sana göre artı ve eksileri ne acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

Hani zaten gözüne takılmaz gündelik hayatta. sadece bazen ekranı iyice silersin lekesiz cam gibi görmek istersin ve ışığa doğru tutunca bir tane inne ucu kadar nokta görürsün o yani başka birşey değil.

hocam onuda kafaya takmam olur biter inşallah peki sana göre bu telefon için artı görebileceklerin neler ?

• quote:

quote:

Alınır

+lar=işlemci olarak kuvvetli bir telefon tasarımı güzel
    -ler=ekranında ışık sizmalari olabiliyor

• Orijinalden alıntı: bold_9700

Şu an daha pek inceleyemedim malım bütler
    Neyse kamerası bence gayet başarılı üst düzeyde. ekranın hassaslığı öyle( telefon sarjdayken ekran bazen ufak bir sapıtma yapabilir )
    ram iyi( ama biraz fazla yiyor. ona bir çözüm getirebilsek çok iyi olacak. yaklaşık 500 baen 600 mb oluyor ram yemesi.)
    ekranın parlaklığı da iyi. şimdilik bu kadar. dediğim gibi daha çok incelemedim. inceledikçe gözüme çarpan artı ve eksi yönlerini yazarım. tabi sizde yazrsanız birlikte problemleri falan gideririz.
  • quote:

quote:

quote:

Alınır

teşekkür ederim
  • Orijinalden alıntı: anticor

Şu an daha pek inceleyemedim malım bütler
    Neyse kamerası bence gayet başarılı üst düzeyde. ekranın hassaslığı öyle( telefon sarjdayken ekran bazen ufak bir sapıtma yapabilir )
    ram iyi( ama biraz fazla yiyor. ona bir çözüm getirebilsek çok iyi olacak. yaklaşık 500 baen 600 mb oluyor ram yemesi.)
    ekranın parlaklığı da iyi. şimdilik bu kadar. dediğim gibi daha çok incelemedim. inceledikçe gözüme çarpan artı ve eksi yönlerini yazarım. tabi sizde yazrsanız birlikte problemleri falan gideririz.

teşekkürler anticor heralde artık haftasonu gözüm kapalı almaya giderim

• Bİr tane daha eksisini söyleyeyim son olarak başka yok zaten o da açma kapama tuşu beklediğim kadar iyi değil. orada telefonu açtırdığında yapman gereken ekranı kapatıp jelatinini çıkardıktan sonra ekranı iyice incele piksellerini 5-10 dakika geç gidersin çok olsa ama kafan rahat olur. ben alırken hesaba katmamıştım ama sorun da değil. 1 tane piksel. neyse şimdiden hayırlı olsun diyeyim.Ve muhtemelen sadece beyaz vardır. ona göre git yani.(Beyaz iyidir)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alınır

teşekkür ederim

Rica ederim

• quote:

Bİr tane daha eksisini söyleyeyim son olarak başka yok zaten o da açma kapama tuşu beklediğim kadar iyi değil. orada telefonu açtırdığında yapman gereken ekranı kapatıp jelatinini çıkardıktan sonra ekranı iyice incele piksellerini 5-10 dakika geç gidersin çok olsa ama kafan rahat olur. ben alırken hesaba katmamıştım ama sorun da değil. 1 tane piksel. neyse şimdiden hayırlı olsun diyeyim.Ve muhtemelen sadece beyaz vardır. ona göre git yani.(Beyaz iyidir)

haklısın hocam orada iyice incelicem alacağım cihazı sonra bidaha uğraşmamak lazım

• hocam motorola türkiyeden çekilmiş 2 yıl sonrasında arıza durumunda parça nasıl bulacağız gecen sene leketirik süpürmesi almıştım darty marka oda amerikadan .Darty devil ülkemizden çek,ldi ürün arızalandı parca yok elime patladımı
  • nereye parçası yok.

zaten garantisi bittikten sonra parçayı ebay vb bir yerden alır burada anlayan bir tamirciye taktırırsın.

herhalde garantisi bittikten sonra resmi servise gidecek kadar zengin değiliz.

bir çok işten anlayan teknik servis mevcut.

parçayıda dediğim gibi yurtdışından getirtiriz.

ayrıca kendimizi kandırmayalım. bir telefonu en fazla 3 yıl kullnır bir insan.

hayırlı günler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.