Şimdi Ara

razer vs g5 vs g7 acil!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu üç üründen birini bir kaç saat içinde alıcam sizşerin tercihlerini de aliym dedim. ben razer ı tercih ettim tepkime süresi daha kısa ve ağırlık olyı onda da var. ben cs için kullanıcam bu mouseu.

Razer copperherad 168ytl
    Logitech g7 172ytl

Logitech g5 150 ytl

sizce hangisi ? özellikle ürünleri kullananlardan cevap bekliyorum

• razeri bi arkadasımın tavsiyesiyle aldım, o da başka arkadasının tavsiyesiyle almış, sende benim tavsiyemle (ki zaten senin seçiminde o) alırsan mutlu bir zincir yapmış oluruz...
  • ayrıca hocam Copperhead lerde ilginç bir sorun varmış fabrika çıkışı haliyle kullandığın zaman saçmalıyor hem ağır hemde yalpalama yapıyor fakat bunun için firmware yayınlandı, alır almaz firmware update i yapman gerekiyor sonrası mükemmel
  • peki nerden aldın türkiyede nerde satılıyor mağaza olursa daha iyi olur online da olabilir
  • www.progamex.com da olması lazım Razer'lar.
  • arkadaşlar başka fikri olan var mı birazdan almaya çıkıcam lütfen yardım edin
  • kablolu mu almak istiyorsun yoksa kablosuzmu arada çok fark isteklerine göre değişir.
    benim favorim g7 tabiki az kaldı yakında alırım.inşaallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kablosuz alabilcegın en iyi mouse g7 şu an...Razerların kablosuz modellerı yok bildiğim kadraıyla...

Kablolu olarakda copperhead bence g5den daha iyi bir secenek...

Kablolu kullanıyor olsam razer alırdım..
  • 3 mousuda kullanmıs bırı olarak g7 tabıkıde
  • Razer diamondback kullandım . Nasıl tutacağımı kavrayana kadar 2 hafta geçti . Bence g5 süper bi mouse .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trio -- 17 Ağustos 2006; 16:55:51 >
  • Bence paraya kıyabiliyorsan git direk G5 al diğer mouseların yüzüne bile bakmıyacan ondan sonra:D
  • Bence de G5
  • pro oyuncuların tercihi g5 mükemmel bir mouse
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldierulz

Bence paraya kıyabiliyorsan git direk G5 al diğer mouseların yüzüne bile bakmıyacan ondan sonra:D

diyer mouseların nasıl yuzune bakmıyacan anlayamadım ? G5 in tüm özellikleri G7 de mevcut ve üstüne üstlük G7 kablosuz ha diceksiniz agirligi var cartı zurtu var ben G5 kullanıpta agırlıgını eksık takan gormedım zaten full agırlıklı halıde G7 nın agırlıgına es agırlıksız halıde pek fark degıl yanı o özelliyi cok aktıf bırsey degıl bana gore mousun kablosuz olması agırlıgından daha önce gelir hanı benım tercıhım G5 dersiniz anlarim rengini kablosunu sevıyorum dersınız ama dıyer mousların yüzüne bakmıcan demek 3 mousuda kullanmıs bırı olarak G7 ye hakarettir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MySTyLE -- 20 Ağustos 2006; 4:19:55 >
  • Diğer mouselara bakmayacaksınız derken 2-3 ytl'lik şeyleri kastetmiştir.
  • yaw yorum yapın biraz bende alıcam karar veremiyorum...
  • oyun için alıyorsan kesinlikle kablosuz alma derim ben.. diğerleri arasında da, elin büyükse g5, küçükse razer al.. büyük eli olan insanlar razer'ı kolay kullanamıyor.. eli küçük olanlarda g5'te rahat edemiyor.. biraz geç bi cevap oldu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 29 Ağustos 2006; 16:02:00 >
  • G5 Var CS de kullanıyorum acaip iyi .. tavsiye ederim..
  • kesinlikle g7 yi tercih et derim
  • g5 tabiki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.