Şimdi Ara

Razer ve Aral çelişkisi yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben amazondan bir razer maus aldım ve benim bildim razer uluslar arası garanti vermekte neyse aldım mausu arızalı çıkdı aral a yolladım bana yurtdışından alındıgı için herhangi bir işlem yapamadıklarını söylediler aldım yer ile iletişime geçmeli imişim sizce ne kadar doğru konu hakkında bilgisi olan varmı ?

• Razer'ın uluslararası garanti verip vermediği konusunu netleştirmelisiniz öncelikle. Bunu da merkeze mail atarak öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brawilyon

merhaba ben amazondan bir razer maus aldım ve benim bildim razer uluslar arası garanti vermekte neyse aldım mausu arızalı çıkdı aral a yolladım bana yurtdışından alındıgı için herhangi bir işlem yapamadıklarını söylediler aldım yer ile iletişime geçmeli imişim sizce ne kadar doğru konu hakkında bilgisi olan varmı ?

Amazondan satın aldığını belirttin mi? Garanti kapsamına girmesi gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 18 Kasım 2015; 23:34:25 >
  • ürünü aldıgım zaman aral destek e mesaj attım ve bana garantisinin 1 yıl oldugunu belirtdiler amazondan aldıgımıda belirtdim. şimdi yok diyolar anlamadım

razer bana şöyle bir mesaj attı ingilizcesiolan çevire bilirmi.

Thank you for contacting Razer Support. My name is Zander and I will be assisting you today. From your email I understand that you wanted to know regarding the warranty support in Turkey.

Kindly noted that your country is not within the Razer shipping coverage thus we will not be able to provide you with warranty exchange. Do refer to the point of purchase as Authorized Razer resellers in your country will process a warranty claim for the entire duration of your limited warranty and will be the quickest way to obtain your replacement.

I will be looking forward towards your reply. Thank you.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brawilyon -- 19 Kasım 2015; 4:58:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.