Şimdi Ara

Razer Tiamat 7.1 Elite ( Sıfır )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından getirttiğim kulaklığın arızalı çıkması sonucu garantiye göndermem ve ellerinde aynı ürün bulunmadığı için bir üst modeli ile değişim yapıldı.Ve laptop kullanıcısı olduğum için bana pek uygun olmayan bir ürün olduğundan dolayı satışa çıkarttım.
    Ürün sıfır kutusunda, kontrol etmek için bile açma gereksinimi duymadım,zaten güvenlik bandından anlaşılabiliyor.

eylül ayına kadar Rize'de olacağım, o civarlar için elden teslim, diğer iller için ödeme ardından kargo şeklinde alışverişimizi gerçekleştirebiliriz.

Fiyat olarak $'ın yükselmesi ile sitelerde uçmuş olan rakamlara baktığımda 700 Liranın uygun olacağını düşünüyorum. Kutusunda sıfır olan bir ürün için kırdığım fiyatın yeterli olduğunu düşünüyorum.

Ekleme :Bu hesap ile mesaj sayısı bir gözüküyor, daha önce ilanım olmamamıştı fakat diğer hesabım ile yaptığım g930 satışlarının listesini isteyen kişiye gönderebilirim, zaten elden satış tercihim olduğu için güven konusunda problem yaşamak biraz yersiz kaçıyor.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouAreSoDumb -- 8 Ağustos 2015; 16:52:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sıfır fiyatı budur fiyatı güncellerseniz alma ihtimalim var. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seran1

sıfır fiyatı budur fiyatı güncellerseniz alma ihtimalim var. İyi forumlar.

n11 de mağaza açıp 300 lira fiyat gösterip 200 liraya satın almayı istemek gibi birşey bu...
    gönderdiğiniz sitede aynı üründen 2 adet bulunup farklı fiyatlara satılıyor, 2.2 versiyonu için bile iki ilan olup %10 fiyat farkına sahip...
    doğru, düzgün, bilindik, sipariş verebileceğiniz ve kısa süreli veya sınırlı stok indirimi olmayan durumlar için fiyat örneği verebilir misiniz?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Gayet güvenilir bir site daha önce bir çok kere alış veriş yaptım ve bu tarz indirimler yılın her döneminde her ürün için bulunabilir farklı tedarikçilerde farklı sitelerde.Sadace biraz araştırma gerektiriyor.Yani demem o ki ürünün sıfırı 680 ye bulunabiliyor.n11 de mağaza açıp ucuza ürün satın almaya çalışmıyorum yıllardır bu işi yapan bir mağazanın sitesini örnek olarak verdim ama sanırım siz sadece teknosa ve bimeks den haberdarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.