Şimdi Ara

Razer Mamba TE vs Deathadder Chroma vs Diamondback

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir fare almayı düşünüyorum ama Razer Mamba Tournament Edition (230 TL'ye geliyor), Razer Deathadder Chroma (150TL'ye geliyor) ve Razer Diamondback (190 TL'ye geliyor) arasında seçim yapamadım. Üçünde de Chroma özelliği var. Mamba daha üst segment ve daha pahalı bir ürün olmasına rağmen Deathadder daha akıcı deniyor karşılaştırma videolarında bu doğru mudur? Tasarım olarak da mamba yan şeritlerinden dolayı daha güzel duruyor ama deatadder'in de cool bir görünümü var. Ve Diamondback'i de yeni ekledim bu listeye o da güzel duruyor. Performansı kadar tasarımı da önemli. Kullanan, test eden veya fikri olan herkesin görüşünü bekliyorum sebebini de yazarsanız daha yardımcı olur şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• razerin en iyisi deathadder elite modeli yeni çıktı. Ondan sonra mamba te ve deathadder chroma geliyor diye biliyorum. Chroma daha ucuz daha düşük dpi ama daha yüksek ips ye sahipmiş ve daha çok satıyor. Bu razerin sensörlerine güvenemiyorum mouseu havaya kaldırarak kullandığında sıkıntı çıkartabiliyorlar. Yinede deathadder elite alabilsem alırdım 50 milyon tık ömründen söz ediyor. Ben mamba te almayı düşünüyorum ama aklımda rival 700 ve g403 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 25 Kasım 2016; 15:40:10 >
  • DA Chroma'nın Dpi'yı yeterinden fazla zaten, ona takılma. Mamba TE'nin çok fazla sorunu var ve sensörü deathadder kardeşlerden daha kötü. Ama en güze görünen mouse da Mamba TE.

DA Elite > DA Chroma > Mamba TE > Diamondback performans açısından
  • Arkadaşlar yorumlarınızı anca görüyorum kusura bakmayın Mamba TE'nin siparişini verdim 220₺'ye. Ama pişman olacağımı sanmıyorum çünkü 3-4 yıldır Microsoft kablosuz klavye fare seti kullanıyorum ve onlarla bile memnunum. Razer almamdaki sebep ise chroma seti yapmak istemem. Pişman olur muyum sizce Mamba TE aldığıma?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.