Şimdi Ara

Razer mamba 2012 mouse yanına mouse pad..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar siparişini verdiğim mamba 2012 nin yanına tavsiye edebileceğiniz en kaliteli en rahat kolay kolay yıpranmaz bozulmaz gamer mouse pad tavsiyesi verebilirmisiniz mamba yı ön sipariş ile aldım yaklaşık 10 günü var bana gelmesine bu süre içerisinde bir pad sipariş edip 2 sini birden almak istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.



  • Bence onun altına Razer Goliathus yakışır hemde doğabilecek herhangi bir problemi aynı marka mousepad kullanarak önleyebilirsin. Speed veya control olamsınada sen karar vereceksin. Eğer kaygan bir yüzey istiyorsan speed daha kontrollü hareketlerle mouse'u kullanmak istiyorsan da control alabilirsin ama benden tavsiye o mouse'un altına sert bir mouse pad gitmez glidzlerini yersin kısa zamanda.
  • Ön sipariş ile nereden aldın fiyatı nedir. Mousepad olarak Vespula çok iyi. Hemde iki yönlü. Ben memnunum.
  • 2 pad te güzel ama vespula biraz daha hoşuma gitti.Biraz daha bekleyelim bakalım farklı öneriler de çıkabilir.Fareyi firebal dan sipariş ettim tahmini varış süresi 09.12
  • bencede goliathus speed ya da control a kendi stiline uygun olanı alırsın.
  • Bu 4 mouse pad ten hangisini önerirsiniz arkadaşlar.

    Razer Ironclad-Elite Hard Gaming Mouse Pad
    http://www.gameekstra.com/Razer-Ironclad-Elite-Hard-Gaming-Mouse-Pad,PR-2367.html

    Razer Goliathus Extended Speed Edition Mouse Pad (Ekstra Büyük)
    http://www.gameekstra.com/Razer-Goliathus-Extended-Speed-Edition-Mouse-Pad-Ekstra-Buyuk,PR-2363.html

    Razer Vespula Çift taraflı- Bilek destekleyicili Mouse Pad
    http://www.gameekstra.com/Razer-Vespula-Cift-tarafli-Bilek-destekleyicili-Mouse-Pad,PR-1091.html

    Razer Megasoma Hybrid MousePad
    http://www.gameekstra.com/Razer-Megasoma-Hybrid-MousePad,PR-1923.html




  • vespula yada ironclad
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/khan-gaming-series-rapid-cloth-oyuncu-mouse-pad/productDetails.aspx?productId=bd93627&categoryId=29&SKU=BD93627

    http://www.hepsiburada.com/Liste/khan-gaming-series-dual-sided-oyuncu-mouse-pad-with-non-slip-rubber/productDetails.aspx?productId=bd93628&categoryId=29&SKU=BD93628

    Çift yüzeyli sert yüzey dersen dual pad %48 özel indirimli 28 tl kdv dahil ve öneririm de. kumaş istersen kendim de kullandığım rapid pad öneririm. büyüklük fazlasıyla yeterli , yüzey çok iyi ve 6mm kalınlıkta kauçuk tabanlı.




  • Khan Gaming Series'i bende öneririm,işini görebilecek bir mouse pad,fiyatıda uygun.
  • Ironclad çok çabuk skatez yer onun yerine aynı performansı alabileceğin Scrab var bence ona bak diğer sert yüzeylilere göre daha sonra çıkmış gücel bir yüzey ve ben denemiştim gerçektende diğer modellerine göre daha kaygan ve pürüzsüz ilerliyormuş gibi bir his veriyor insana...
  • Mouse gelmiş kargoya verilmiş artık padi ayrı sipariş vericez.Valla arkadaşlar bir mouse pade 70-80 liradan fazla verilmez heralde öyle düşünüyorum ama mühim olan konu dayanıklılığı ironclad le megasoma beni bu yüzden düşündürüyor artık yanlarına birde skatez alırım heralde kafam karışık.
  • razer mamba alıpta khan gaming falan pad alma skatezlerini mahvedersin. Razer mamba aldıysan altına razer pad al daha uyumlu olur ve skatezlerin daha uzun ömürlü olur.Mesela Razer Goliathus Fragged Control Edition Mouse Pad Large bunu öneririm. Nasip olursa Salı günü bende alıcam bu padden ve dA v2. Gerçekten çok uyumlular akıp gidiyor mouse.
  • bende hem logiteceh g500 var hem de razer deathadder var ve mousepadim khan gaming series rapid pad. üzeri nano kumaş kaplı ve 6mm kalınlıkta kauçuk taban var. 3 yıla yakındır kullanıyorum. skatezlerde erime vs yok. sert yüzeyli padler için doğru erime olma ihtimali var fakat kumaş mousepadler pek eritmez.
  • bi mouse o kadar para vermenizi anlamıyorum tek farkı 6400 dpi ve o dpi yi kullanacağınızı da pek sanmıyorum işe yaramayan ext. özellikler yüzünden gereksiz fark ödüyosunuz bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StMAKER

    bi mouse o kadar para vermenizi anlamıyorum tek farkı 6400 dpi ve o dpi yi kullanacağınızı da pek sanmıyorum işe yaramayan ext. özellikler yüzünden gereksiz fark ödüyosunuz bence.

    Kullanıp kullanmıyacağımı nerden biliyorsun örnek verirsek ozaman bukadar millet 5ms monitörü beğenmiyip 2ms monitöre yöneliyor halbuki gözleri bu tepkimeyi görmüyor neden alırlar anlamıyorum mesela bazıları ekrankartı 50-60fps verdiği halde 3-4 fps daha fazla almak için yeni kartlara tonla para veriyolar halbuki gözleri bu fps yi de göremiyor yada elindeki cep telefonu okadar lükski çoğu özelliklerini kullanmadığı halde bir dünya para verip alıyolar sence bu millet ne yapsın.?

    Mouse gerçekten kalite kokuyor arkadaşlar dün gelmesine rağmen bugün pc ye takıp deneme fırsatım oldu eski 4870 ekran kartımın kutusundan çıkan asusun deri mouse padinin üzerinde bile kaymak gibi kayıyor yanlız pad mambanın altında çok ufak kalıyor skatezlerin eriyeceğini düşünmüyorum ama 1 takımda skatez alıcam köşede dursun.Ayrıca platonn Goliathus Fragged Control Edition Mouse Pad Large dediğin büyük pad dimi bende büyük düşünüyorum.




  • Madem almışsınız mamba'yı, benim tavsiye edebileceğim en iyi pad, ki bende mamba'nın 2011 sürümünü kullanıyorum, gene razer goliathus olur.

    Bez olması kafanızı karıştırmasın, mamba ile iyi uyum sağlıyor ve oldukça kaygan. Ayrıca skatez'lere zarar vermiyor kolay kolay. Önceden sert bir pad kullanıyordum, çok daha fazla kaygandı ama hassas sensör yüzünden ve skatez'lere zarar vermesi yüzünden değiştirmek durumunda kaldım.

    Goliathus iyidir
  • razer mamba 2012 versiyonunu İzmir'de nereden satın alabilirim ? birde ironclad game pad i.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheRECRUIT

    razer mamba 2012 versiyonunu İzmir'de nereden satın alabilirim ? birde ironclad game pad i.

    Şu saatten sonra razer ürünlerini hiç tavsiye etmiyorum artık.Razer dan zamanında copperhead mouse almıştım fazla dayanmadı,geçen sene ise mamba v1 aldım o da şu aralar sapıtmaya başladı.Mouseler çok büyük bir titizlikle kullanılmasına rağmen..
  • arkadaşlar bakın doğru diyorsunuz sert padler skatez eritir ama sanki fareyi iki sallayışta skatezlerin bütün kayganlığı gidiyormuş gibi anlatıyorsunuz. bir iki yıl içinde kayganlık sorunu olur diye düşünüyorum. eğer ima ettiğiniz gibi olsaydı zaten firmalar sert pad üretmezdi. razerzone.com'da mambanın altına ironclad öneriliyor diye biliyorum. bence süper ikili olurlar. scarab da düşünebilirsin, destructorın geliştirilmiş şeklidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.