Şimdi Ara

razer lycosa tr mi yoksa logitech g15 usa klavyemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar başlıktada görüldüğü gibi 2 klavye alanlar kullananlar oyun deneyimlerini yazarlarsa yardımcı olacaklar
    http://www.vatanbilgisayar.com/razer-rz03-00182700-r3l1-lycosa-aydinlatmali-turkce-q-gaming-klavye/productdetails.aspx?I_ID=47121
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-920-000367-g15-gaming-keyboard-(yeni)/productdetails.aspx?I_ID=31055
    arada 49 lira fark var ama biri tr ikiside oyuncu ikiside sağlam marka 2 side aydınlatmalı karar veremedim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theyapici -- 11 Eylül 2010; 2:12:10 >

• razer i kullandım şuan g19 kullanıyorum. yeni başladım kullanmaya g19. 15 ile kararsız kalmıştım. ben olsam 15 alırdım. 19 alabiliyorsan durum varsa 19 ama
  • Kesinlikle Razer , \logitech dizayn olarak guzel ama tuslarinda \razerda olan hassasiyet yok.
  • Ben g15 kullanıyorum şuanda. Tuş yapısı olarak, dizay olarak her yapıdan bende razer daha iyi.
  • İkisinide kullandım ama lycosa bambaşka, kesinlikle tavsiye ederim.
    İncelemeside imzamda, bazı farklılıklardanda bahsedildi konu içerisinde
  • Lycosa kullanıyorum daha önce G15 kullandım aralarında çok fazla fark var her yönden razer derim tuş rahatlığına alışırsan başkada klavye kullanmazsın. Özellikle makroları ve türkçe olması çok büyük rahatlık hatta türkçe driver'da yapmış adamlar sitelerine koymuş. Oyun oynarkende parmakların rahat edecek devamlı oyun oynayan biri olarak söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pillibebek -- 13 Eylül 2010; 11:07:53 >
  • 2sinide deneyebileceğin bi yer bul hangisi hoşuna giderse onu al, ama lycosayı çok övüyolar hemde tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba güncel bi konu bulmuşken g15 kullananlara soruyum Eğer g15 alırsam tuşları f klavye düzenine göre çıkarıp yerliştirecem

Bu durumda ışıklandırmada veya uyumda bi sorun olabilir mi?
  • F mi
    1 tane tuşu çıkarttığın zaman fark edersin zaten, ışıklanıdrma tuşun tamamını kapsıyor ve ışığın çıktığı yer harfin boşluğu dolayısıyla sorun olucağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leech

F mi
    1 tane tuşu çıkarttığın zaman fark edersin zaten, ışıklanıdrma tuşun tamamını kapsıyor ve ışığın çıktığı yer harfin boşluğu dolayısıyla sorun olucağını zannetmiyorum.

Teşekkürler bende öyle tahmin ediyodum ama genede bi soruyum dedim Q üstünde de f yazabiliyorum ama genede F fdir
  • Razer sahibi değilim ama 2 ürünü yan yana test etme imkânım ldu kesinlikle Razer tuş hassasiyeti bambaşka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.