Şimdi Ara

Razer Lycosa Gaming Klavye Türkçe Tavsiye Edermisiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jakoben91

http://www.youtube.com/watch?v=kb4TvxENmBg

Klavyede çizik oluştuğunu duymuştum. Bu videoyu görünce iyice soğumuştum bu üründen. Uzun süre kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa iyi olur.
    Yinede QTR olması avantaj. Sidewinder X4 aldım ama pek alışamadım QUSA klavyeye. Sanırım geri iade edicem

Yaklasik 6 aydir Sidewinder X6 kullaniyorum. Ben hala alisabilmis degilim. Sanirim Sidewinder X6'nin gozumdeki tek eksi yonu bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: jakoben91

Bu klavyeyi almayı düşünenlerin verdiğim linke bakıp, klavyenin bir süre sonra ne hale geldiğine görmeleri onlar için iyi olur. Razer klavye yapamıyor bence. (BlackWidow da olmamış.) Ama mouse konusunda ise DeathAdder ı tek geçerim.

bende mirror vardı yienim duvara fırlatmadan önce . çok başarılıydı ama çok yağlanıodu vıcık vıcık oluodu.
  • ben yeni aldım klavye yi gayer başarılı tek eksigi ışıgı braz daha parlak ola bilirdi.almak isteyen arkadaşlar düşünmesinler parasını sonunakadar hakediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

ben yeni aldım klavye yi gayer başarılı tek eksigi ışıgı braz daha parlak ola bilirdi.almak isteyen arkadaşlar düşünmesinler parasını sonunakadar hakediyor

bende yeni aldim sayilir parlakligi bence gayet iyi ama sanki tuslarin agirligi az gibi geldi bana alisamadim sanirim henuz ayrica o videolara faln takilmayin hani call of yada counter oynarsin wasd tuslarinda soyulma olurda adam gitmis normal yazisma tuslarini soymus space tusunu soymus (space tusuna parmaginin yan kismisla basarsin zaten et kismiyla soyulmasi imkansiz gibi bisey) resmen normal kullanimda soyulmaz o tuslar dedigim gibi wasd tuslarinda olur ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NANOsize -- 25 Ocak 2011; 14:48:30 >
  • Bence hiçbir tuşunda soyulma olmaz bnde daha dün aldım ondan alışcaz mouse olarak ne kullanıyosun dostum
  • Bu arkadaşınki biraz extreme örnek olmuş ama ingilizceniz varsa yorumları okuyun derim. WASD, Ctrl-Shift gibi çok kullanılan tuşlar soyuluyormuş. Bende bu klavyeyi çok düşünmüştüm ama 1 senede soyulursa parama yazık olur dedim ve Logitech G510 aldım.
  • Valla ben ilk geldiği gün aldım hergün 12 saat kullanıyorum klavyeyi ama herhangi bir soyulma veya renk solması olmadı. Elleri çok terleyen biri olurda asit salgılanırsa tuşlara ve uzun süre temizlenmezse belki olabilirde (o her klavyede olur taş bile dayanmaz öyle adama) 2-3 haftada bir kolonyalı mendille siliyorum ilk günkü gibi klavyem valla.
  • bende alaı 3 gün oldu ama bişi ocagını sanmıyorum gayet güzel bi klavye bişi sorucam ben f2 f3 tuşlarına fln program atamak istiyorum bunu nasıl yapa biliriz
  • arkadaşlar ben ıkı hafta once aldım Razer Lycosa Gaming Klavyeyi şu an için çok yoğun kullanıyorum ve herhangibi bi sorunla karşılaşmadım ve ve verdiğim parayı fazlasıyla hak ediyorrr düşünen arkadaşlara da tafsiye ederim
  • güzel klavye düşünmeden alın tek eksisi fiyatı okadar
  • İstediğin tuşa program açma ekleyebilirsin. Driver'ı aç mesela Driver'daki Klavye resmindeki F1 tuşu olan tuşun üzerine tıkla kırmızı olacak aşşağa doğru menü açılacak. Bu menüden sağda program aç kutusunun içine tıkladığında dosya sistemi seçme menüsü gelecek ordan programların kurulu olduğu klasörden istediğin .exe uzantılı program dosyasını seç uygula de o kadar. İptal içinde yine aynı menüde tuşu sıfırla var ona basman yeterli olacaktır normal fonksiyonuna dönmesi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pillibebek

İstediğin tuşa program açma ekleyebilirsin. Driver'ı aç mesela Driver'daki Klavye resmindeki F1 tuşu olan tuşun üzerine tıkla kırmızı olacak aşşağa doğru menü açılacak. Bu menüden sağda program aç kutusunun içine tıkladığında dosya sistemi seçme menüsü gelecek ordan programların kurulu olduğu klasörden istediğin .exe uzantılı program dosyasını seç uygula de o kadar. İptal içinde yine aynı menüde tuşu sıfırla var ona basman yeterli olacaktır normal fonksiyonuna dönmesi için.

eve gidim denicem

• Dostum bide microsoft x8 için mouse pad alıcamda bana ne tavsiye ederin ben CM Storm AK-47 Weapon düşünüyorumda sence güzelmidir
  • Valla çok büyük fark olmaz ama bence razer'ın goliathus serisine bak onlar epeyi güzel.
  • CM Storm AK-47 Weapon alsam ya benim hepsibuaradadan bi çekim var 30 tl degerinde mpuse pad de 29 tl kampanyada onu alsam kulaklık olarakta Plantronics Gamecom 377 alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

CM Storm AK-47 Weapon alsam ya benim hepsibuaradadan bi çekim var 30 tl degerinde mpuse pad de 29 tl kampanyada onu alsam kulaklık olarakta Plantronics Gamecom 377 alıcam.

çekin 30 tl ama en az 31 tllik alşveriş yapman lazım kullanabilmek içn
  • bende steelseries qck var memnunum yalniz razer alcaksaniz dikkat edin speed edition olmasin
  • mausepadlere okadar para bayılmayın arkadaşlar.
  • neyse ozman mouse pad almaya gerek yok ozaman
  • İyi bir mousepad her zaman oyunda perfomans arttıracaktır bunu tartışmam bile. Ama fazla parada vermeye gerek yok. Outplay tavsiye ederim:

http://www.gameekstra.com/Sharkoon-Outplay-XL-Mousepad,PR-2167.html
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.