Şimdi Ara

Razer Kraken Neon Kulaklıklar 265 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim. bilginiz olsun. kur'dan dolayı razer indirim yaptı her yerde neredeyse.

bu fiyata bu kulaklık harika. kaçırmayın

https://store.donanimhaber.com/6b/16/6f/6b166fef0f4ceb207389f70e176c8c47.jpg

http://www.gameekstra.com/index.php?do=catalog/results&q=kraken+pro
     Razer Kraken Neon Kulaklıklar 265 TL

• ederi 150 TL altı olan bir kulaklık
  • Bu kulaklığı alıcağınıza "Kingston HyperX Cloud Pro Gaming Headset" alın,sonra bana teşekkür edersiniz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turtle_peak9 -- 15 Haziran 2015; 20:50:19 >
  • Bu gameextra amatör ve güvenilmez bir firma. Düzenlediği cs turnuva tarihini kafasına göre ertelediği için turnuvaya katılamadım üstüne aldığım bilet yandı. Turnuva sırasında da epey amatörlükleri olmuş duyduğuma göre. Tabi bununla ne ilgisi var diyebilirsiniz. Satış sitesindeki fiyatlara da bir göz gezdirdim. D&R gibi her şeyin pahalı satıldığı bir mağazadan 100 liraya aldığım mousu, burada 175'e satılıyor bir de utanmadan fiyatı 200 yapıp indirimde göstermişler. Konudaki ürün de en ucuz falan değil görüldüğü üzere.
  • earth. E kullanıcısına yanıt
    ne kadar bilgisiz olduğun nasıl belli :):)

Razer ürünlerinin dist. AralGame'dir ve kurlardan dolayı bir fiyat yükselişi yaptı ve bunu da mail yoluyla tüm üyelerine gönderdi. Senin gibiler bunlara dikkat etmez karalama yapar :):) Bahsettiğin mouse hangi tarihte bilmiyorum ama 100 tl ye onlarda bu ürünü satmış :)
    https://www.facebook.com/GameEkstra/photos/pb.147446181960507.-2207520000.1434438506./870486692989782/?type=3&theater

Cs turnuvası için ertelemiş falan diyorsun , adamlar Türkiye'de bunu yapan 2-3 yerden biri ve Cs konusunda en çok turnuva yapan yer :) Keza Takip eder misin bilemem space soldiers'ın tugux haricindeki tüm oyuncuları oradan çıkmadır ve milli takım'ın da oyuncuları sürekli oradadır :) Yani senin gibi amatörler sadece karalama yapar araştırmaz :))) İyi ki ertelenmişte o ortama girememişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: leogregory

Razer ürünlerinin dist. AralGame'dir ve kurlardan dolayı bir fiyat yükselişi yaptı ve bunu da mail yoluyla tüm üyelerine gönderdi. Senin gibiler bunlara dikkat etmez karalama yapar :):) Bahsettiğin mouse hangi tarihte bilmiyorum ama 100 tl ye onlarda bu ürünü satmış :)
    https://www.facebook.com/GameEkstra/photos/pb.147446181960507.-2207520000.1434438506./870486692989782/?type=3&theater

Cs turnuvası için ertelemiş falan diyorsun , adamlar Türkiye'de bunu yapan 2-3 yerden biri ve Cs konusunda en çok turnuva yapan yer :) Keza Takip eder misin bilemem space soldiers'ın tugux haricindeki tüm oyuncuları oradan çıkmadır ve milli takım'ın da oyuncuları sürekli oradadır :) Yani senin gibi amatörler sadece karalama yapar araştırmaz :))) İyi ki ertelenmişte o ortama girememişsin

Eksi butonunu aradım bulamadım.
    İnsanlari amatör olup olmadigini yargilamak size dusmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aralgame yüzünden steamdeki oyunlari yaklaşık %30 daha pahalıya aldığımızı hatırlatmak isterim. Haksız rekabet diye steam tl kuruna geçtiğinde zam yapmaya zorladilar. Kimi savundugunuzu bilin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben zamanında Amazondan Razer Kraken 7.1 satın alarak kulaklık sorunu çözüme kavuşturdum.

Şunu da söylemek istiyorum bu ürünün ederi 150 den aşağı olmaz. Kulaklık + Mik. olan en dandik model bile (logitech, creative çıkışlı modeller) 150 üzerinden satışa sunuluyor.
  • quote:

valla kızamıyorum sana. o kadar çok var ki ülkede senin gibiler. yancı gelip yancı gideceksiniz. ben burada yaşadığım haksızlığı anlatıyorum sen körü körüne onları savunuyorsun. yok türkiyede 2-3 yerden biriymiş de yok en iyi oyuncular orada takılıyormuş. bana ne? öyle diye bu onları profesyonel mi yapıyor? profesyonel olsalardı turnuvaya bir kaç gün kala tarihi ertelemezlerdi.

adamlar en başında bir tarih vermişler. ben ona güvenip gidiş dönüş uçak bileti almışım. turnuvaya bir kaç gün kala kafalarına göre tarihi erteliyorlar. bu sebeple hem turnuvaya katılamıyorum hem de bilet yanıyor. sen istediğini söyle bu onların amatör olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 17 Haziran 2015; 19:25:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.