Şimdi Ara

RAZER IMPERATOR 5600 DPI LASER GAMING MOUSE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelmiş geçmiş en mükemmel xtreme farelerden, en mükemmel yanı ise kusursuz ergonomisi. Bu fare ile oyunları gerçekten daha çok seveceksiniz

Ürün full kutulu ve adıma faturalıdır. Tüm ürünlerim gibi sıfırdan farksız temizliğe sahiptir

RAZER IMPERATOR 5600 DPI LASER GAMING MOUSE!

Ürünün incelemesini bir çok siteden bulabilirsiniz ki şu video bile yeter

http://www.youtube.com/watch?v=zXgB2a-Syhc&feature=player_embedded

Sıfır fiyatı 190 TL

http://www.sanalmarketim.com/urun/459a3de151c89b95ad3cac1732811fe7/RAZER-Imperator-5600-dpi-Laser-Gaming-Mouse

Fiyat: 101 TL NEREDEYSE YARI FIYATINA!!!

TAKAS YOK!!!

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 23 Ekim 2012; 0:21:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam sıfırından bir gram farkı yok dersen benden sana elden teslim 100 lira :) Umarım istanbuldasındır.İstanbula öğrenciliğim yüzünden daha yeni taşındın o yüzden ne nerde neresi diye hiç bilmiyorum o yüzden bi metrobüs/metro durağında buluşuruk alırım mauseni :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm kullan hocam, herkez okuyo böyle...

• Hayırlı bayramlar keske takas olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokooo

Hayırlı bayramlar keske takas olsaydı

Teşekürler, size de...
    Takas her daim var fakat şuan sadece para ile takas mevcut

• Anladım ozaman hayırlı takaslar
  • Valla daş gibi fare. Söylenen kadar temizse fiyat da çok iyi. g500 üm olmasa alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Valla daş gibi fare. Söylenen kadar temizse fiyat da çok iyi. g500 üm olmasa alırdım

Fotoğraflar ürüne ait

• Takas olsaydı RAT 9 Verirdim Buna :( hemmdee 2 aylıkk
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 13:18:48 >
  • Güzel mouse hayırlı satışlar...
  • Teşekkürler arkadaşlar, görünen o ki forumumuza pek pro oyuncu yok, yoksa bu fiyattan bu fare fazla durmazdı

• PM.
  • Açlıktan nefesi kokan pro olamaz mı bekircim niye öyle diyorsun:D

• uzun zamandır multiplayer modern warfare oynarken elime iyi oturacak, sensörü kaliteli bir gamer mouse arıyordum ki, imperator serisi dikkatimi çekti.

internette forumlarda millet hep aynı şeyden yakınmış: yeni nesil razer mouselarda kullanılan philips twin eye sensörü, z-axis'inde sorunlar yaşıyormuş, yani çoğumuzun FPS oynarken arada mouseunu hafifçe kaldırdığı oluyo ya, o anda yere inişlerde mouseun imleci sapıtıyomuş

e zaten wow oynayan biri degilim, mouse'a bi gaz 200 tlye kadar para veririm diyecem ama tam da FPS oynayan biriyken, bu senin mouse sorun çıkarır mı acaba diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SadeceEmrehan

uzun zamandır multiplayer modern warfare oynarken elime iyi oturacak, sensörü kaliteli bir gamer mouse arıyordum ki, imperator serisi dikkatimi çekti.

internette forumlarda millet hep aynı şeyden yakınmış: yeni nesil razer mouselarda kullanılan philips twin eye sensörü, z-axis'inde sorunlar yaşıyormuş, yani çoğumuzun FPS oynarken arada mouseunu hafifçe kaldırdığı oluyo ya, o anda yere inişlerde mouseun imleci sapıtıyomuş

e zaten wow oynayan biri degilim, mouse'a bi gaz 200 tlye kadar para veririm diyecem ama tam da FPS oynayan biriyken, bu senin mouse sorun çıkarır mı acaba diye düşünüyorum

Bahsettiğiniz problemleri faremde hiç yaşamadım, zaten yenilemek için aldığım farem de Razer Imperator 2012 Edition.
    Bahsettiğiniz problemler olsaydı 200 TL gibi bir tutarı tekrar verip tekrar aynı seçimi yapmazdım.
    Bu fare tek kelime ile muhteşem...

• quote:

uzun zamandır multiplayer modern warfare oynarken elime iyi oturacak, sensörü kaliteli bir gamer mouse arıyordum ki, imperator serisi dikkatimi çekti.

hocam aynı sorun benim mousedada vardı 2012 modelini almıştım.size bi sorum olcak.benim mouseda oyun içinde dpi ayarı değiştirdiğimde çok kısa bir süre takılma donma yapıyordu.yani diyelimki bad company 2 oynuyorum ve tanka bindim.o esnada dpi ayarını artırmak gerekiyor tankın namlusunu daha rahat çevirebilmek için.dpi artırdığım anda 1 sanyeden daha kısa bir süre takılıyor sonra bi sıkıntı olmuyor ama.o 1 saniyelik takılma beni uyz etti.acaba mouse bozuk mu diye şüphelendim.değiştirdim.aynı sorun değiştirdiğim mousedada oldu.sizden ricam sizdede boyle bi sorun varmı soyleyebilirmisiniz.cunku geri iade almadı firma.bi sorun deilmiş o takılma normalmiş dediler.bende sonradan tt mouse aldım onda hiç böyle sorunlr yok.hatta ele oturusu bana göre bu razerdan çok daha iyi.en son aldığım mouse linkihttp://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/thermaltake-tts-mo-ble001dt-thermaltake-tt-esports-black-element-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=58143 herkese tavsiye ederim.beyenmezseniz ürününün kutusunu deformee etmeden acarsanız vatan iade de alıyor.ama bence beyenmeyen olmaz fiaytaıda uygun 126 liraya aldım ben.benim gibi mousudan memnun olmayan arkadaşlar bu mouse incelesin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: calhanre

quote:

hocam aynı sorun benim mousedada vardı 2012 modelini almıştım.size bi sorum olcak.benim mouseda oyun içinde dpi ayarı değiştirdiğimde çok kısa bir süre takılma donma yapıyordu.yani diyelimki bad company 2 oynuyorum ve tanka bindim.o esnada dpi ayarını artırmak gerekiyor tankın namlusunu daha rahat çevirebilmek için.dpi artırdığım anda 1 sanyeden daha kısa bir süre takılıyor sonra bi sıkıntı olmuyor ama.o 1 saniyelik takılma beni uyz etti.acaba mouse bozuk mu diye şüphelendim.değiştirdim.aynı sorun değiştirdiğim mousedada oldu.sizden ricam sizdede boyle bi sorun varmı soyleyebilirmisiniz.cunku geri iade almadı firma.bi sorun deilmiş o takılma normalmiş dediler.bende sonradan tt mouse aldım onda hiç böyle sorunlr yok.hatta ele oturusu bana göre bu razerdan çok daha iyi.en son aldığım mouse linkihttp://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/thermaltake-tts-mo-ble001dt-thermaltake-tt-esports-black-element-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=58143 herkese tavsiye ederim.beyenmezseniz ürününün kutusunu deformee etmeden acarsanız vatan iade de alıyor.ama bence beyenmeyen olmaz fiaytaıda uygun 126 liraya aldım ben.benim gibi mousudan memnun olmayan arkadaşlar bu mouse incelesin bence

Bahsettiğiniz sorun sürücü problemi keşke önce araştırıp sonra fareyi değiştirseydiniz :)
    Ben bir kez bahsettiğiniz dpi değişimindeki anlık takılma sorununu yaşadım, sürücüleri sildim, tekrar yükledim aynı sorunu tekrar yaşamadım.
    Kesinlikle donanımsal bir problem değil buna emin olabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

quote:

Orijinalden alıntı: calhanre

quote:

Bahsettiğiniz sorun sürücü problemi keşke önce araştırıp sonra fareyi değiştirseydiniz :)
    Ben bir kez bahsettiğiniz dpi değişimindeki anlık takılma sorununu yaşadım, sürücüleri sildim, tekrar yükledim aynı sorunu tekrar yaşamadım.
    Kesinlikle donanımsal bir problem değil buna emin olabilirsin

çok tşk ederim ilginize.sürücüden olabileceği hiç aklıma gelmemişti.çünkü en son driverini yükledim ve 2 defa aynı mouse kullandım aynı sorunu yaşayınca başka mouse almak zorunda kaldım.gerçi şu anda çok memnunum.tt mouse umdan.razer benim elime hiç iyi oturmamıştı.yada ben alışamadım belkide.tutuşu bi tuhaftı.her neyse en azından aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa bu konu onlar için iyi olucaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.