Şimdi Ara

Razer Goliathus Extended ikilemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde razer goliathus speed large mouse pad var. Ben ise extended versiyonuna kafayı takmış bulunmaktayım

Bu seneki tasarımını large mouse padimde kullanıyorum. Ancak bir önceki sağ tarafı logolu çoğu siyah olan tasarımı daha çok hoşuma gitti. Aslında 2011 yada 2012 modeli olan ortalara doğru kenarlarında incelme olan modeli beni benden aldı ancak türkiyede bulabileceğimi zannetmiyorum.

Sorum şudur eski modelini kullanan arkadaşların herhangi bir sıkıntısı varmıdır? Kenarları aynı şekilde dikişlimi ? O seneki modellerde fabrikasyon bir bozukluk varmıdır? Hangi senenin tasarımını daha çok önerirsiniz ? Kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Boyları

Small 215mm x 270mm
    Medium 254mm x 355mm
    Large 355mm x 444mm
    Extended 294mm x 920mm

En çok beğendiğim tasarım

Almak istediğim ve bulabileceğim tasarım

Son tasarımları

Şuan bende olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tqrr -- 11 Ekim 2014; 4:04:23 >

• Merhabalar illa Türkiye'den almak zorunda değilsiniz, şurda beğendiğinz modelden 1 tane kalmış;
    http://www.amazon.com/Razer-Goliathus-Extended-Speed-Mouse/dp/B004KZK2SG/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1412995872&sr=8-8&keywords=Razer+Goliathus+Extended
    Emin değilim ama bütün versiyonlarının kenarları dikişli galiba.
    Son versiyon olarak sitede gözüken ürün de bu;

Yurtdışından almayı düşünürseniz yardımcı olurum.

• inuh kullanıcısına yanıt
    Çok doğru söylüyorsunuz .Ayrıca araştırmanız için teşekkür ederim. Ancak bana 75$ a falan mal olur. Ayrıca bekleme süresi ve herhangi bir deformasyonla karşılaşırsam 1-2 ay arası uğraşırım gibi geliyor. Genede aklımı karıştırmıyor değil
  • Tqrr kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, rica ederim, evet 75-100 dolar arasını gözden çıkartmalısınız. Yaklaşık 1 haftada elinizde olur, bir sorunla karşılaşmanız halinde Razer'ın global garanti şartlarını bilmiyorum ve Türkiye'deki distrübitör de nasıl bir tavır takınır bilinmez. Lakin bir sorunla karşılaşacağınızı da tahmin etmiyorum, altı üstü bir fare altlığı, elinizde zaten benzer bir ürün var ne kadar kullandığınızı göz önünde bulundurun, deformasyon var mı diye bakın kararınızı verin. Elbette ki karar sizin.
  • inuh kullanıcısına yanıt
    Türkiye distrübitörün pek ilgili olmadığını duymuştum. Global backupları güzel tabiki.Gene yorumunuz için teşekkür ediyorum. Zaten ülke sınırları içinde aradığımı bulamazsam yurtdışından alıcam artık
  • Tqrr kullanıcısına yanıt
    Peki, şimdiden güle güle kullanın.
  • Benim bildiğim Razer ın Türkiye distrübitörü Aral Amazon dan alının Razer ürünlerine Türkiye'de garanti veriyordu.
    Mousepad den emin değilim ama Klavye,fare ve kulaklığa Türkiyede garanti veriyor amazon dan alınırsa. Sonuçta mp de bir Razer ürünü onada garanti veriyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Deathadder V2 SKATES
    4 yıl önce açıldı
    RAZER ABYSSUS V2 MOUSE
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar elimde 1 adet razer goliathus extended mousepad mevcuttur.kullanılmamıştır İsteyene fotoğraf atabilirim whatssupptan. İzmir içi elden teslim edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.