Şimdi Ara

Razer Diamondback Magma oyun faresi video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
20.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mouse la ilgili bir ilave yapıyorum , me ve 2000 kullananlar varsa şayet onlar bu mouseden daha iyi bir verim alabileceklerdir. çünki xp deki 8ms lik tepki süresi me ve 2000 de 1 ms e indirilebiliyormuş.
  • 100 $'a G7 hatirliyorum, yanlis hatirliyormusum Razorlari nasil aliyorlar G5 ve G7 varken, hayret
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serenissimo


    quote:

    Orjinalden alıntı: NebiForever

    Musakka tebrikler çok temiz bir inceleme olmuş. İlk videom olduğu için aksaklıklar olmuş olabilir demişsin ama bence ilk video için olabilecek en iyisi olmuş


    bencede iyi bir inceleme ama neden tüm editörler sanki kamera ödünç alınmışta , sahibide almak için kapıda bekliyormuş gibi son sürat anlatıyorlar ???




    Diğer arkadaşlar değil de, ben sanırım fazla hızlı konuşmuşum. İlk video heyecanı diyelim.

    Yorumlarını sunan herkese teşekkür ederim.




  • Bu mouse u alalı çok oldu bir seneden den de fazla oldu ilk geldiğinde almıştım 1 tane magma modeliydi diamondback in, cidden süper bir mouse dur yedek olsun diye x-750f de aldım onuda kullanıyorum ancak razer gerçekten çok farklı alışınca bırakılabilecek bir mouse değil, logitech lerde çok güzel biliyorum ama razerin ele oturma şekli çok farklı ince yapısı nedeni ile terleme olmuyor ayrıca tuşlar üzerindeki kaplamalar sapasağlam duruyor bende kullanırken özen göstermek de önemli .

    tek kötü tarafı bazen bilgisayar açıldığında devreye giremiyor olması ki söküp takınca anında düzeliyor, yan tuşlara alışmak biraz zaman alabiliyor.

    Saygılar.
  • Xanu aynı sorun bende de var, bazen ama.
  • [Deleted by Admins]
  • merhaba doğrusu ben video incelemenin bir radyo programı sunan dj gibi yapılmasına katılamıyorum.

    video nun amacı bana göre foruma katılan üyeleri bilgilendirme amaçlı olup satış amacı gütmemektedir. bu yüzden yapılan sunumların canlı bir tonda ve herkesin anlayabileceği bir hızda anlatılması gerekir. tabii biraz heyecanlı olmanında bir zararı yok bence , tersine bu bizi incelemenin içine daha çok katacak ve oradaymış gibi hissetmemize sebep olacaktır.

    ben bu video da mussakka editörümüzün bazı söylediği kelimeleri anlayamadım doğrusu , elbette kimse annesinden ekran karşısında konuşma yeteneği ile doğmuyor , tecrübe kazanarak bunu elde ediyor .

    musakka arkadaşımız da ilk sunumunu yaptığı için bunu doğal karşılıyorum ki kendiside bunu kabul ediyor.

    şimdiye kadar en beğendiğim sunum nebi arkadaşımızınki oldu.

    ama diğer editör arkadaşlarımızında zamanla en az onun kadar başarılı olacağını ve onun da kendini çok daha iyi bir seviyeye taşıyacağını biliyorum.

    çok hızlı konuşmanın incelemelerde faydalı olacağına katılmıyorum.




  • bende copperhead aldım yaklaşık 1 ay önce ama bir sorun cıktı belirli aralıklarla bağlantı kesiliyor 2-3 saniye hic tepki vermiyor mouse sonra düzeliyor acaba ben de mi sorun sadece die 3 bilgisayarda daha denedim ama yine aynı sorunla karşılaştım.aldğım yer ithalatcı firmaya gönderdi ama mousunuz sağlam die geri geldi ve hala aynı sorun mevcut öbür hafta bi daha göndereceğim ithalatçı firmaya eğer yine bi sorun yok die gönderirlerse napmam gerekiyo??? az buz para deil ki 150 milyon para verdim çöpe atcak halimiz yok
  • oguz abi valla sesını ılk kez duydum senın vıdeoda hot hot luk bı ses var ben korktum..

    onun dısında mouse un dıs gorunusu guzel..dpi secebılme olanagı da guzelmıs ama,burda yazılanlarr gıbı oyun oynayan kımseler pek tavsıye etmıyorlar razer ı g5 dıyorlar bende g1 800 dpi gaming mouse var cok memnunum..normal optık lere alısdıgımdan bana g1 hızlı gelıyor..ama param olsa g5 ve mousepad alırdım..
  • logitech g5 ide razerıda kullandım ve razer bana daha rahat geldi. çünkü kişiden kişiye değişen bi konu var. g5 zeminden yüksek duruyor avucumu içine oturtmam gerekiyo ve dolayısıyla bileğimi biraz daha dik veya havada durması gerekiyor. ama razer okadar yüksek değil tam nasıl anlatılır bilmiyorum ama hafif ve boyutça küçük mouse daha rahat ve seri kullanıyorum diyim. yan tuşlarına gelince bütün hepsine artık alıştım yapmanız gereken şey üşenmeden tuşlara görev atamak ve oyunda özel işleri o tuşları yaptırmak erişilmesi zor dediğiniz tuşlara belli bir süre sonra alışıyorsunuz.

    ek olarak şunu belirmeliyimki özellikle fps oyunlarda uyku moduna geçmeyen mouse şart.

    Benim için tek eksi yanı bazen pcye resart atınca veya açınca enerji gelmeyişi pc açıkken usbden söküp tekrar takmam gerekiyor. Girişleri bozmaktan korkuyorum.
  • bende razer ve g5 arasında çok gidip geldim ama en sonunda G1 aldımşimdi siz ne alaka diyeceksiniz ama para buna yetti.henüz 1 hafta oldu alalı.menunum ama içimde razer yada G5 var hep ve kemiriyor.benim sormak istediğim Razer Pro Solutions.bu mouse hakkında yorum yapabilecek varmı?özellik bakımından oldukça güzel duruyor.fiyatta gayet uygun..kullanıp test eden yada hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
    http://www.progamex.com/asp/show_stock.asp?product=Razer-Pro%20V1.6

    Razer Diamondback Magma oyun faresi video inceleme




  • Ben çok uzun zamandır bu mouse u kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Oyun mouse u kablosuz olmaz. Olursa aksaklıklar çıkıyor. Nette bu konuda tonla yazı var. USB bağlantısında problem olduğu gerçektir. Çok az da yapsa USB kablosunu pc açıldıktan sonra çıkarıp takmak gerekiyor. Birde yeni yazılımında tuşlara macro atamalarda problem oluyor. Bilginize...
  • Güzel bir inceleme olmuş Musakka =)
  • bendede seffaf plastikleri sarardi zamanla.hem diamonback hem razer pro da sarardi
  • Benim söylemek istediğim şu.Yukarıda bir arkadaş mouse da kabloyu yadırgamış fakat profesyonel oyuncular için kablosuz mouselar sıkıntı yaratabiliyor.Ben şahsen a4tech x750 kullanıyorum.Kablosu olabildiğince ince.Dolayısıyla hiçbir zararını görmüyorum.Bu ürünü de kullanmadan yorum yapmam fakat razer ın kalitesi ortada.Fiyatıda ona göre iyi.Musakka yıda kutluyorum ve COD2 de başarılarının devamını diliyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: taliban

    Garanti ile ilgili hiç bir şey belirtilmemiş. Ürünün asıl ithalatçısı DijitalCenter kapandığına göre bu ürüne şu anda kim nekadar süre ile garanti vermektedir? DijitalCenter'ı bir nevi devralan ve aynı zamanda şu andaki resmi ithalatçı Multimedya'nın bu ürünleri sadece inceleme amaçlı teslim aldığını bizzat biliyorum. Bu durumda üretimi zaten bir kaç yıl önce tamamen durmuş bu ürünü satın alırsak ileride bir sorun ile karşılaştığımızda, karşımızda eğitimli teknik personel bulabilecekmiyiz? Bu konulara açıklık getirilirse çok memnun olacağım.


    Merhaba, öncelikle ürün 2 Yıl Garantilidir ve üretimine halen devam edilmektedir. Razer ile ilgili yardm ve bilgi almak için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

    Razer Diamondback Magma oyun faresi video inceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Editörün Seçimi -- 6 Ocak 2007; 15:02:13 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: bandaleros

    bende copperhead aldım yaklaşık 1 ay önce ama bir sorun cıktı belirli aralıklarla bağlantı kesiliyor 2-3 saniye hic tepki vermiyor mouse sonra düzeliyor acaba ben de mi sorun sadece die 3 bilgisayarda daha denedim ama yine aynı sorunla karşılaştım.aldğım yer ithalatcı firmaya gönderdi ama mousunuz sağlam die geri geldi ve hala aynı sorun mevcut öbür hafta bi daha göndereceğim ithalatçı firmaya eğer yine bi sorun yok die gönderirlerse napmam gerekiyo??? az buz para deil ki 150 milyon para verdim çöpe atcak halimiz yok



    En kısa zamanda Firmamız ile irtibata geçiniz lütfen, Razer ile ilgili tüm sorunlarınızı bize danışabilirsiniz.

    Razer Diamondback Magma oyun faresi video inceleme




  • quote:

    Orjinalden alıntı: RS

    bende razer ve g5 arasında çok gidip geldim ama en sonunda G1 aldımşimdi siz ne alaka diyeceksiniz ama para buna yetti.henüz 1 hafta oldu alalı.menunum ama içimde razer yada G5 var hep ve kemiriyor.benim sormak istediğim Razer Pro Solutions.bu mouse hakkında yorum yapabilecek varmı?özellik bakımından oldukça güzel duruyor.fiyatta gayet uygun..kullanıp test eden yada hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
    http://www.progamex.com/asp/show_stock.asp?product=Razer-Pro%20V1.6

    Razer Diamondback Magma oyun faresi video inceleme



    • Profesyonel optik mouse
    • 1600dpi saf çözünürlük
    • 5,8 Megapixel
    • 16-bit yüksek hızlı data transferi
    • Hız: Yaklaşık 1m/s
    • Yaklaşık 15 G ile yüksek hızlı hareket algılama:
    • Bağımsız ayrı ayrı programlanabilir 7 tuş
    • Özel tasarım ,teflon ayaklar
    • 2 metrelik kablo

    ürünü diğer razer lardan ayıran özelliği ise Mac Os X uyumlu olmasıdır.




  • Güzel video çekemeyen arkadaşlar var xP..

    Bu mouseun malzemesi nasıl bazı arkadaşlar sarardı koptu parçalandı fln diyor ?
  • oğuz biraz hızlı konuşma sorunun var hocam..eline sağlık vşdeo için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.