Şimdi Ara

Razer Deathadder V2 Pro Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Razer Deathadder Elite kullanıyorum yıllardır. Double click muhabbeti çok sinir etti artık. Bir de kablosuz mouse tecrübe edelim dedim kablosuz mouse arayışındayım. Deathadder'ın ergonomisi çok iyi o yüzden tercihim diye V2 Pro seçtim. Yanlarındaki rubberımsı doku sayesinde de cezbediyor parmaklarım kaymasın sinir oluyorum. Ama mouse'ın dongle sorunu çok yaygınmış birkaç ay sonra falan başlıyor deniyor. Tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.

Ram:GSKILL 64GB TRIDENT Z5 NEO RGB DDR5 6000mhz
    Sıvı Soğutma:DeepCool LD360
    Nvme M.2 SSD:Samsung 2TB 990 PRO SATA SSD:Crucial BX500 PSU:MSI MPG A850G Kasa:LIAN LI Lancool 216 Monitör:PG278Q VR:HP Reverb G2 / Index Controllers
  • Merak edenler için: Bu arada V2 Pro'yu aldım. Gaaaayet güzel mouse. Yandaki kaydırmaz kısmı daha geniş alana yaymışlar. Kablosuz olması ve gecikme evet abi hiç yok hissetmedim bir fark. D.Elite'den V2 Pro'ya geçmek cidden fark etti. Şarjı da güzel gidiyor. Günde 7-8 saat oynarsan tabi hızlı gider :=) Ama haftada 1 (oynarsam sık), olmadı 2haftada 1 şarja takıyorum. baya iyimiş bu kablosuzlar.

Ram:GSKILL 64GB TRIDENT Z5 NEO RGB DDR5 6000mhz
    Sıvı Soğutma:DeepCool LD360
    Nvme M.2 SSD:Samsung 2TB 990 PRO SATA SSD:Crucial BX500 PSU:MSI MPG A850G Kasa:LIAN LI Lancool 216 Monitör:PG278Q VR:HP Reverb G2 / Index Controllers
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair Sabre RGB Pro
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.