Şimdi Ara

Razer DeathAdder v2 Makro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu mousda makroya mous tıklamalarınıda ekleyebiliyor muyuz?
    ben g500 de seri ateş yapıyordum. 0 ms aralıklarla ateş ediyordu döngü ile.
    bu razerdada mevcutmu?

• Mouse tıklamaları derken tam olarak anlayamadım macro fonksiyonlarından bahsediyorsan driver arayüzünden 4 ve 5. seçeneklerden clicki seçebilirsin, sensitivity kısmından double click hızını ayarlayabilirsin.

Orijinalden alıntı: S

Mouse tıklamaları derken tam olarak anlayamadım macro fonksiyonlarından bahsediyorsan driver arayüzünden 4 ve 5. seçeneklerden clicki seçebilirsin, sensitivity kısmından double click hızını ayarlayabilirsin.

yok dostum mesela şunu yapmak istiyorum önce sağ tık yapıp sonra sol tıkla ateş edip sonra q ya basıp ardından tekrar q ya basma. bunu g500 le yapabiliyordum fakat deatadderda bulamadım

Orijinalden alıntı: Redsn0w

quote:

Mouse tıklamaları derken tam olarak anlayamadım macro fonksiyonlarından bahsediyorsan driver arayüzünden 4 ve 5. seçeneklerden clicki seçebilirsin, sensitivity kısmından double click hızını ayarlayabilirsin.

yok dostum mesela şunu yapmak istiyorum önce sağ tık yapıp sonra sol tıkla ateş edip sonra q ya basıp ardından tekrar q ya basma. bunu g500 le yapabiliyordum fakat deatadderda bulamadım

Maalesef hocam öyle bir özelliği yok mouseun, bu özellikleri kullanmak yanlış tercih yapmışsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Redsn0w

quote:

Maalesef hocam öyle bir özelliği yok mouseun, bu özellikleri kullanmak yanlış tercih yapmışsın.

fazla sorun deil. sadece olsa iyi olrdu. deatadderin şekli yeter .d g500 de fena deilde da karizma .D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    steelseries siberia v2
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.