Şimdi Ara

Razer DeathAdder Chroma & Razer Goliathus Large Control vs SteelSeries Rival & Qck+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Razer DeathAdder Chroma & Razer Goliathus Large Control vs SteelSeries Rival & Qck+

(En Son Oy Tarihi: 11.11.2017)
Giriş
    G502 G230 ve G240 alıcağım sanırsam bu gidişle. Klavye de amazonda yok ebaya bakıcam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    En iyisi incelemeyi beklemek. Hocam claw gripe de değinmişsinizdir umarım.

• CM Storm Xornet veya Spawn, Logitech G302 veya G100s, EVGA X5.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    Elimin boyutunu attıktan sonra elimin küçük olmadığına karar verdik. Ve önerdiğin 3 mouse elimde kayboluyor aynı boyutlardakı faremden biliyorum. Amacım biraz üst seviye razer ss ve logitech markaları arasında kaldım.

• Hmm, clawgrip dendiği için ona göre mouse'lar belirttim de tutuş şeklin claw'dansa fingertip grip'e daha yakın şu an resimleri incelediğimde görülen. Dediğin gibi büyük modeller daha uygun olacaktır:

Steelseries Rival
    CM Storm Alcor
    Newmen GX-1 Pro
  • Ss rival mantıklı geliyor bu kadar öneriden sonra ama ben yine de da chroma incelemesi yapan arkadaşı bekliyim.

• hackerlet H kullanıcısına yanıt
    Dostum bu tedas denilen kurum yuzunden ben buyuk ihtimalle kafayi yiyecegim. Telefonlarina ulasmak mumkun degil bu neyin kesintisidir geldi derken gidiyor. Inceleme isi yalan olacak gibi. Ama deathadder palm grip tutusu icin tasarlanan bir fare. Claw grip seklinde de kullanilabilir kullanilmaz degil fakat palm gripteki gibi iyi olacagini dusunmuyorum ben.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Razerin kendi sitesine girip baktım. Claw gripe göre uygun mouselarına. Razer Taipan var. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz hocam o nasıl?

• Dostum bak şurda level 10m öneren bile olmuş daha ne diyim ben . Moba oynuyosan claw olarak sensei raw olabilir büyük gelmezse alabilirsin. Ama abi deathadder rival sensei varken level 10m nedir ha vitrine koyup güzel durmasını istiyosan o ayrı
    Fps oynamiyacağın için sensörüymüş teknolojisiymiş pek girmene gerek yok eline oturan 1ms tepkimeli maus al yeterli.
  • Arkadaşım sensei raw'a baktım biraz terletme söz konusu olabilirmiş. Ondan dolayı rival daha iyi geliyor bana. Aklımda şöyle dört set var biri troll artık bunlardan birini bi kaç parça değiştirerek alıcam nasip olursa. Amazon fiyatları ona göre.
    SteelSeries
    Siberia v2 $62.79
    Rival $53.99
    QcK+ (Black) $18.99
    Toplam $135.77 = 333 TL
    Siberia v2 yerine Apex raw $56.99
    Toplam fiyat $129.97 = 319 TL

Razer
    DeathAdder Chroma $58.99
    Goliathus Medium Speed $19.99
    DeathStalker Expert $57.99
    Toplam $136.97 = 333 TL
    Klavye yerine Kraken Pro $52.99
    Toplam $131.97 = 321 TL
    Klavye yerine Kraken 7.1 $84.99
    Toplam 163.99= 400 TL

Logitech
    G502 $68.99
    G230 $41.46
    G240 $18.99
    G105 $39.99
    Toplam $169.99 = 414 TL
    G230,G240 ve G105 yerine
    G440 $27.99
    G430 $59.99
    Toplam $156.97 = 383 TL
    Ya da G230 ve G105 yerine
    MediaMarkt G103 69.90 TL
    Logitech G430 $59.99

Ortaya Karışık
    Kingston HyperX Cloud $79.99
    CM Storm Devastator Red $29.95
    SteelSeries QcK $8.11
    Zalman NC 300-U $29.99
    Toplam $151.05 = 370 TL
    Soğutucu hariç 299 TL

Sonuncu biraz trollüne oldu. (Bu fiyata o klavye mouse ) Her neyse bu 4lü setten hangisi nasıl bir şekilde alayım 4. hariç mümkünse mouseları değiştirmeden önerin. Claw gripim ama dA ve rivalı claw grip kullanırım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerlet -- 21 Şubat 2015; 12:02:26 >

Asus rog serisinede bak logitech de iyi

• Fps oyunlarında daha çok razer deathadder chroma diyor herkes ama ankette rival geçmiş neden acaba?
  • ismailsilici İ kullanıcısına yanıt
    Fps demedik çünkü moba için arıyorum şu konuyu bi okuyun.

• Kusura bakmayın görmemişim hocam
    Sensei raw terletme söz konusuymuş vay be kim söylüyor şunları merak ediyorum, Sensei raw rubberized modeline bir bak o öneri veren arkadaşın geride kalmış biraz
    Şimdi moba için öneri istiyosun fps pro oyuncu mausu palm grip Rival deathadder arasında kalıyosun bide claw grip tutuyorum diyosun bunları aldın diyelim fps oynamıyacagın için hakkını veremezsin boşuna para dökmüş olursun claw tutmakta zorlanırsın. Kinzu v2 pro - kana - sensei raw vs. düz claw grip olduğu için eline oturacak mauslara yönel böle yüksek optik sensör teknolojileriyle palm mauslarla işin olmaz zaten çoğu maus 1ms tepkimeli, moba oyunlarında sensör lazermi olsun optikmi olsun olayı bence boş 2 sinide alsan farketmez moba için.
  • Dediğiniz mouselara bakmadan önce şunu danışayım asus rog gladius nasıl önerir misiniz? 0.5 ms tepkime süresi varmış ve tpa ile birlikte yapılmış.

• Kinzu v2 pro elimde küçük kalıyor. Kana v2 de ms 1 sanırsam ama yine sensei var daha büyüğü var onu tercih etmem daha mantıklı. Sensei raw rubberized da bu sanırsamhttp://www.amazon.com/SteelSeries-Sensei-Rubberized-Wired-Mouse/dp/B007N6HS3G peki bunun raw ile arasındaki fark ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: hackerlet

Razerin kendi sitesine girip baktım. Claw gripe göre uygun mouselarına. Razer Taipan var. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz hocam o nasıl?

Elinizin boyutu ne hangi mousu aldiniz 19x10 cm benimki

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.