Şimdi Ara

Razer DeathAdder Chroma & Razer Goliathus Large Control vs SteelSeries Rival & Qck+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Razer DeathAdder Chroma & Razer Goliathus Large Control vs SteelSeries Rival & Qck+

(En Son Oy Tarihi: 11.11.2017)
Giriş
  • Öncelikle bir kaç belirtmek istediğim nokta var. Ürünleri amazondan almayı düşünüyorum. Genellikle moba için kullanacağım. Mouse tutuş şeklim claw grip. Ve yaşım 18'in altında bundan dolayı ellerim küçük. 18 yaşından küçük olduğum için amazondan verilen siparişde bir sıkıntı olur mu? Ve vergi ödememem için ne yapmam gerekir?(Hediye paketi mi?) Yaklaşık 300 tl bir bütçem var. Bundan dolayı bir de kulaklık almak istiyorum ne alayım? Lütfen önerirken bunları dikkate alın. Şimdiden herkese teşekkürler.
    Tüm bu soruları cevaplandırırken lütfen bu açıklamayı göz önünde bulundurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerlet -- 17 Şubat 2015; 17:23:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birazcık uplarsak sıkıntı olmaz sanırsam katılım az oldu da

• Kulaklık olarak razer kraken pro düşünüyorum. Doğru bir karar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerlet -- 17 Şubat 2015; 23:13:13 >
  • Anketi eşit sayıda bırakmışsınız. Konu günceldir arkadaşlar.
  • Kardeşim, Rival da Deathadder da üst seviye gamer fareler. Deneme şansın varsa dene tercihini öğle yap, böyle bir şansın yoksa da sana hangisi yakın geliyorsa onu al, ancak Golia nın Speed versiyonunu almanı öneririm.

• DeathAdder Chroma geldi kargodan. Bence de deneme şansın varsa bir deneyip al. DeathAdder ele oturma konusunda biraz büyük bir fare ve palm grip tutuşa göre dizayn edilmiş.

Bu arada Chroma gerçekten çok iyi olmuş. Tüm serilerini kullandiktan sonra her renk olayini çok sevdim her ne kadar 10.000dpi bana gereksiz olsa da.

• Deneyecek yer yok hocam. Amasya Tokat ve Samsun'daki mağazaların stoklarında iki taraf da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerlet -- 19 Şubat 2015; 18:14:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Naga Chroma Gaming Mouse
    5 yıl önce açıldı
    razer Goliathus mouse pad sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hackerlet H kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Benim de kar yüzünden elektriklerim yok 2 gündür. Koskoca İstanbul'da 2 gündür elektrikleri düzeltemediler. Geliyor 1 saat sonra gidiyor. Chroma incelemesini yaptım ama bir türlü upload edemedim.
  • Mausu claw tutuyorum demişsin deathadder ve rival tam palm mauslar he ben deathadder 2013 claw kullanıyorum o ayrı herkes kullanamaz, sana önerim claw mauslara yönelmen kinzu v2 pro - kana bu 2 mausa bak elin küçükse kinzu v2 pro al. Mauspad olarak control sakın alma speed kullanmadım ama iyi diyolar qck alıcaksan düz siyah model al.
    Tekrar söylüyorum elin küçük claw tutuyosan 2 gün sonra burda 2.el ilanı açarsın dA yada rival için, steelseries ufak optik mauslara yönel.
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Incelemeyi bekliyoruz hocam

• Elin küçük ise Roccat Kone Pure Optical Mouse derim.
    İnternetten bakabilirsin eli ufak olanlar için en iyi mouse'dur.
  • Arkadaşlar elim küçük dedim de önerdiğiniz mouse boyutlarında bir mouse var logitechin elimde kayboluyor. Ben de en iyisi ölçmek dedim. Orta parmağımın ucundan bileğime kadar 18 cm. Baş parmağımdan serçe parmağıma da 10 cm. İsterseniz foto atayım şu anki kullandığım fareyi tutarken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraftaki mouse boyutları 12 cm uzunluk 8 cm genişlik 4 cm yükseklik. Bir daha tekrar etmek gerekirse elim 18 cm orta parmak ucundan bileğe, 10 cm baş parmak serçe parmak arasıdır. (Şuan ki mouseın modeli Hadron HD5607, 10 tlye makro marketten aldım. 1000 dpi kısacası çöp ortadaki tekerlek bozuk 3 aşağı 1 yukarı götürüyor öyle söyleyeyim :D )
     Razer DeathAdder Chroma & Razer Goliathus Large Control vs SteelSeries Rival & Qck+ Razer DeathAdder Chroma & Razer Goliathus Large Control vs SteelSeries Rival & Qck+ Razer DeathAdder Chroma & Razer Goliathus Large Control vs SteelSeries Rival & Qck+ Razer DeathAdder Chroma & Razer Goliathus Large Control vs SteelSeries Rival & Qck+

• Ss rival bu ele iyi gider roccat ko xtd de olur

• thiler kullanıcısına yanıt
    Roccat kone xtdye de baktım palm grip olanlara önerilen bir mouse. Claw grip olduğum için herhangi bir sıkıntı çeker miyim?

• mouse fazla büyük değil orta elinde büyük değil ilk hafta elbet sorun yaşarsın herkes yeni mouse da yaşar ama devamında alışırsın o mouse a illa tutuş önemli dersen g502 veya thermaltake level10m ama diğer türlü corsair m65 fps mousu veya roccat kone xtd iyi seç,m olucaktır.
    Yok ya roccat ürünlerinden vazgeçtim. Kullananların incelemelerini okudum ve çoğunluğu belli bir süreden sonra bozulmuş. Hem garanti bakımından yollayacak bi yer de yok çünkü satan yer yok. Ondan uzağım onlara şuan rival ve da chroma arasındayım hala da hoşuma gidiyor ama öneriler rival yönünde. G502'ye de takıldı kafam hayırlısı.

Amacın performans ve genellikle fps oynuyorsan ss rival. razer sadece marka olarak görüyorum pek bir teknoloji veya üstünlük görünmüyor.G502 ise teknoloji yönünden hepsinden üstün şuan şöyle bir şey diyebilirim KESİN olarak.
    Türklerin logiteche karşı bi tıksınlıgı var kimse önermez teknik sorunu bahane ederek ama avrupada ve n.a da tam tersidir durum niyeyse burda kötüleme var herkez marka meraklısı razer fanı.
    Sadece fps oynuyucaksan SS Rival işini görür.
    Tüm türlere önem veriyorsan sallıyorum rpg rts moba fps v.b g502 Ama unutmamak gerekir ki g502 dede lazer & ve refleks teknolojisi konuldu fps için
    Moba için alıcağım. Aslında ilk başta aklımda g302 vardı. Yanına da g230 ve g103. Sonra amazondan alabilme olayı oldu ve laptop olduğu için klavyeyi erteleyip razere yöneldim. Şimdi ise çok karışık kafam. Pc alırken de böyle olmuştu sonra 1800liraya casper laptop almıştım. Aynı şekilde olmak istemiyorum.

anlaşıldı :D g502 al yanınada g103 iyi götürürsün. g302 sadece ışığı var başka bir şeyi yok (teknolojiolarak) ama dersen g302 alıp g103 çekiyim param cebimde kalsın o da mantıklı.Durumuna göre yap pişman kalmazsın..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.