Bildirim
Razer Deathadder 2013 ve Chroma farkı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sensör farkıda var. Bütçeniz varsa chroma tabiki iyi olur fakat deathadder 2013 de sizi asla üzmez farkıda biraz zor fark edersiniz zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ R5 3600x / RTX 2070 / Toshiba Ocz 500GB / Silverstone PF240 / Corsair 3200Mhz 2x8 / Acer 165Hz 0,5ms/ Dark Guardian / Msi Vigor GK 80 / Logitech g603 / Razer Tournament Edition THX -
Farkı zor hissedeceksem sıkıntı yok benim için.Peki aldığıma değer mi bu mousu ? _____________________________ Fear The Bones -
Kesinlikle değer hocam bende chroma kullanıyorum bundan öncede rival kullandım kesinlikle deathadder diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ R5 3600x / RTX 2070 / Toshiba Ocz 500GB / Silverstone PF240 / Corsair 3200Mhz 2x8 / Acer 165Hz 0,5ms/ Dark Guardian / Msi Vigor GK 80 / Logitech g603 / Razer Tournament Edition THX -
Anladım,zaten bende fuarda denemiştim bu mousu o gün bugündür aklım onda Şimdi kafamı kurcalayan klavye var acaba kalavyemi alsam bunumu kafam karışık.
_____________________________ Fear The Bones -
valla hocam orası tamamen sizin zevkinize ve ihtiyacınıza kalmış _____________________________ R5 3600x / RTX 2070 / Toshiba Ocz 500GB / Silverstone PF240 / Corsair 3200Mhz 2x8 / Acer 165Hz 0,5ms/ Dark Guardian / Msi Vigor GK 80 / Logitech g603 / Razer Tournament Edition THX -
aynen hocam teşekkürler yardım için. _____________________________ Fear The Bones -
ben 2013 kullanıyorum gayet güzel bir mouse sensörü çok iyi bundan önce logitech g100 kullanıyordum farkını anlıyorsun ama bu bir işe yarıyor mu bence yaramıyor ne kadar kaliteli de olsa gözle görülür fark yok:) bence eline oturuyorsa almalısın chroma mı 2013 mü bilemem ama ben fiyatından ötürü 2013 ü tercih ederdim ki ettim :) _____________________________ -
Teşekkürler kısa surede almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Fear The Bones -
Kablo kalitesi + Rgb Led + Dpi + Switch farkı var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X