Şimdi Ara

Razer deadder ile mamba arasında ki fark ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fps ve moba oynamak için akacağım ama bu fiyat farkının nedenleri nedir 300küsür liraya değer mi mamba ? Başka önerileriniz var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanmadım ikisini de; ama bildiğim kadarıyla tek fark, mambanın hem kablolu hem de kablosuz kullanılabilir olması. Onun dışında da bir artısı sanmıyorum olsun.
    Prof. düzeyde FPS oynamayacaksan, ki mobaya gerekeceğini hiç sanmıyorum, böyle pahalı seçeneklere yönelme.
    Ha "ille de alacağım" diyorsan, Logitech'lere bak; 5 yönlü tekerlek Razer'da yok.

EDIT: anlatım bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 18 Şubat 2014; 21:15:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: death44

Fps ve moba oynamak için akacağım ama bu fiyat farkının nedenleri nedir 300küsür liraya değer mi mamba ? Başka önerileriniz var mı?

"deadder" değil öncelikle "Deathadder".
    Mamba' da ekstra olarak
    4g Çft sensör, Kişileştirilebilr renk seçenekleri ve kablosuz, kablolu kullanım ile +2 tuş fazladan var.

Şimdi soru şu ki aradaki fiyat farkı bu çzellikleri karşılıyor mu?
    Cevap tamamen kişisel ve bütçeyle alakalı olsa da bence hayır. Deathadder 13 gayet iyi bir seçim olup seni fazlasıyla memnun edecektir.
    G700S e de bakabilirsin.
  • Teşekkürler yazım yanlışı içinde kusura bakmayın. Peki mouse pad önerisi yapabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: death44

Teşekkürler yazım yanlışı içinde kusura bakmayın. Peki mouse pad önerisi yapabilir misiniz ?

Rica Ederim.
    Goliathus (Speed Edition) ile iyi ikili olurlar; boyutu seçenekleri var:
    https://www.sanalmarketim.com/razer-goliathus-speed-edition-mediumorta-gaming-mousepad/p_51609/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 18 Şubat 2014; 21:40:34 >
  • Sensör farkı var, DA'nın daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Sensör farkı var, DA'nın daha iyi.

Sensör farkı var ama Mambanın ki daha iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ynal kullanıcısına yanıt
    +1. kullanım alanına da bağlı.kablosuz kullanma gibi bir amacın yoksa mamba gereksiz olur.razer mouse'lara gidebilecek fiyatına göre en iyi pad goliathus'dur.kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim
  • kimse mambanın tuşlarından bahsetmemiş ilginç. 3.5g sensörlü mamba kullanıyorum deathhadder da kullandım mambanın tuşları daha yumuşak yanlışlıkla head atarsın adamı vursamıydım vurmasamaydım diye hani anlık parmak basınç hareketini algılıyor. deathhadderda güzel bir mouse ama tuşları mambaya göre biraz daha sert istanbulda falansan gameekstraya git rica et açıkta varsa ikisinide kullandırırlar
  • Kablosuz olması, DPI farkı, hem kablolu hem de kablosuz kullanıma uygun olması. Ve mamba'nın çekim alanı muazzam, 50 metre mesafeden dahi tepkime süresi düşmeden kullanabilirsin. Tabii bunun sana ne faydası olur bilmiyorum ama, bu tabirimden şunu anlayabilirsin "kablosuz özelliğinin kalitesinden şüphe etme"

Şahsi fikrimi sorar isen, aradaki fiyat farkı önemli değilse, Mamba. Eğer "o kadar önemli değil" dersen, Deathadder'da onu aratmaz.

Fiyat farkı
    MAMBA:http://www.gameekstra.com/Razer-Mamba-Wireless-Elite-Mouse,PR-2978.html
    Deathadder(2013)http://www.gameekstra.com/Razer-DeathAdder-2013-6400dpi-4G-Optik-Gamer-Mouse,PR-3724.html

• 2 şey daha sormak istiyorum büyük ele hangisi uygun ve mambanın kablosuz halde şarjı ne kadar dayanıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.