Şimdi Ara

Razer Boomslang geri dönüyor: 20. yıl özel sürümü tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Razer Boomslang geri dönüyor: 20. yıl özel sürümü tanıtıldı
    Razer, oyun aksesuarları arasında simge hâline gelen Boomslang serisini 20. yıl özel sürümüyle yeniden canlandırıyor. 1999'da tanıtılan ilk Boomslang, 2000 DPI sensörü ile PC oyunculuğu için tasarlanmış ilk fare olarak kabul edilmişti. Yeni duyurulan Razer Boomslang 20th Anniversary Edition (20. yıl özel sürümü) ise, orijinal modelin tasarım DNA'sını korurken donanım tarafında güncel standartları benimsiyor.

Razer Boomslang geliyor

Razer Boomslang, Focus Pro 45K Gen-2 optik sensörünü taşıyor ve 45.000 DPI seviyesine kadar hassasiyet sunuyor. Fare, kablosuz bağlantıda 8.000 Hz polling rate desteği sunuyor ve bu değer Razer'ın en üst seviye modelleriyle aynı çizgide. Ayrıca dayanıklılık için 100 milyon tıklama ömrüne sahip optik anahtarlar tercih edilmiş durumda.

Fare, şeffaf gövde yapısına ek olarak PU deri kaplı ana tuşlarla nostaljik bir etki yaratıyor. 9 bölgeli Chroma RGB aydınlatma ise alt kısımda yer verilmiş. Cihaz, kablosuz şarj desteği sunan Mouse Dock Pro ile birlikte geliyor. Razer'ın sınırlı üretim stratejisi bu modelde daha belirgin.

Ayrıca Bkz.Razer, efsanevi Counter-Strike oyuncusuyla birlikte geliştirdiği yeni klavyesini tanıttı

Boomslang 20th Anniversary Edition, yalnızca 1.337 adet üretilecek ve her bir ünite seri numarasıyla birlikte gelecek. Razer, modelin dünya genelinde koleksiyonerlere hitap edeceğini belirtiyor. Razer Boomslang'in fiyatı ise henüz paylaşılmadı.

Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/109278/razer-boomslang-20th-anniversary-edition-announced-the-worlds-first-gaming-mouse-returns/index.html

• 45k dpi kim ne yapiyor hala anlamis değilim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Amacı ne ben de anlamıyorum, benim mouse 16k dpi ama kullandığım maksimum 1600-3200dpi arası. Zaten fazlası da önerilmiyor.

ya hocam eğer bilmiyorsani dpu arttirmak mousedaki inlutlagi azaltiyor bu değer 3200 dpi kadar çok farkediyor sonrasi gerçekten farketmiyor genelde e sporcular 3200dpi alir oyundan hassasiyetini azaltirlar veya 1600 dpi bile çok yeterli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: RTXberat

ya hocam eğer bilmiyorsani dpu arttirmak mousedaki inlutlagi azaltiyor bu değer 3200 dpi kadar çok farkediyor sonrasi gerçekten farketmiyor genelde e sporcular 3200dpi alir oyundan hassasiyetini azaltirlar veya 1600 dpi bile çok yeterli

Bunu biliyorum o yüzden dedim e-sporcular max 3200dpi kullanıyor, ortalama 1600 dpi gibi ben de 1600da kullanıyorum. 45000'e ayarlayıp kullanan var mı bilemedim bir tık boşa maliyet gibi.

Pro kullanıcılar mouse'un sensörünün değerlerinin isabetliliğine bakıyor genelde hızlanma, takip vs. gibi.

• Dpi kendi başına bir faktör olmadığı için diğer etkenler yüzünden istemsiz şekilde artıyor. Yani adamlar tracking speed-ips ve acceleration-g artırıyorlar aslında. Tüm teknoloji de bunları artırmak için. Ama bunlar artınca da maksimum dpi artıyor tabiki.

Neyse razer viper mini signature'de yaptığı gibi efsane bir model çıkarıp alınamaz fiyata satacak biz de uzaktan bakıcaz öyle :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RTXberat R kullanıcısına yanıt
    Yüksek dpi'ın pollin rate, input lag ve cpi etkisi var ancak bu fark önemli olsaydı competitive esport maçlarında yüksek dpi kullanımı görürdük (mesela 8000dpi, oyun içinde mouse hassasiyetini 0.001 yaparsın) ancak kullanılan dpi 400-800 arası oluyor.

Şu video çok iyi detaylıca test etmiş neyin ne olduğunu anlatmış.

Özetle yüksek polling rate olmalı, DPI ise kullanım ihtiyacına göre belirlenmeli, en ideali testlere göre 800-1000 civarı. Ayrıca bu kalitede mouse'ları tamamlayacak yüksek Hz monitör ve yüksek FPS gerekli. casual gamer'lar için önemli değil ama pro seviyedeyseniz 8000 polling rate'e sahip bir mouse en az 144hz monitör ve bu monitöre uyumlu 144fps verecek donanım gerek.

Battle(non)senseyoutube
    Razer Viper 8k Delay Analysis
    https://youtu.be/mwf_F2VboFQ?si=2fV7XclZjglKd8jq&t=474

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korozyon -- 11 Aralık 2025; 11:19:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.