Şimdi Ara

Razer Blackwidow Ultimate 2016 Türkçe, satmaktan vazgeçtim, silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klavyeyi mağazada denedikten sonra çok beğenerek satın aldım. Çok etkileyici bir klavye, performansından / ergonomisinden çok memnunum ne varki ev ahalisi sesinden pek memnun kalmadı :-) Ben de O-ring satın alıp sessizleştirme ile biraz zararına satma arasında bir tercih yapacağım. Mağazaya cayma hakkı kapsamında zararsız geri verebiliyorum ama bana etik gelmediğinden iklnci el satmayı denemek daha makul.

Ankara içinde elden satılıktır. Evime gelip takılı olduğu bilgisayarda denedikten sonra satın alabilirsiniz. Kutusuyla, faturası ve garanti belgesiyle birlikte verilecektir. İstediğim fiyat 380 TL.

Satma nedenime ilişkin ayrıntılar bu mesajda da var:https://forum.donanimhaber.com/butceye-gore-mouse-mousepad-klavye-tavsiyesi-guncel--114897813-70#122933328

Edit: Ev halkı alıştı, ben de çok sevdim, bu nedenle satmaktan vazgeçtim, silinebilir.
    O-ring de spiariş ettim, daha gelmedi, ama sanırım o-ring takmadan kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 5 Ocak 2017; 19:20:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.