Şimdi Ara

Razer Abyssus Gaming Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün normal Abyssus, Mirror Edition değil. Yurt dışı ürünüdür, garantisi yoktur. Kutusu vardır.

2-3 saat test edilip tekrar kutusuna koyulmuştur. Yani sıfırdır.
    İstediğim fiyat 60TL

Takas için düşünebileceğim ürünler:
    Razer Deathadder (V2, Black Edition, 2013)
    Razer Imperator (Önceliğim buna ait)
    Zowie EC2
    Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
    Steelseries Kinzu v2

Ankara içi elden veya Sanalpazar ile satabilirim.

Teklifler PM'den

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     Razer Abyssus Gaming Mouse Razer Abyssus Gaming Mouse

• o parmak izleri 2-3 saatte oluşmaz yanlız.
  • Terli bir elle oluyor, rubber yüzey sonuçta. Silince geçen cinsten.
  • İncelemelerini izledim tam anlayamadım mausun boyutu nasıl? yani elinize aldığınızda küçücük kalmıyor değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

o parmak izleri 2-3 saatte oluşmaz yanlız.

Bu yorumu yapan Razer mouse kullanmış olamaz. Genel anlamda süper ama sağındaki lastik çıktı, ter izi kaldı, solundaki lastik gevşedi, tekeri gıcırdadı gibi sorunlar yüzünden 350 liraya aldığım Mamba'da bile var bu problem. 90 liraya sattığım Thermaltake Theron mouse'umu özlüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

o parmak izleri 2-3 saatte oluşmaz yanlız.

Bu yorumu yapan Razer mouse kullanmış olamaz. Genel anlamda süper ama sağındaki lastik çıktı, ter izi kaldı, solundaki lastik gevşedi, tekeri gıcırdadı gibi sorunlar yüzünden 350 liraya aldığım Mamba'da bile var bu problem. 90 liraya sattığım Thermaltake Theron mouse'umu özlüyorum.

hayır kullanmadım razer mouse ama eğer mantıken o kadar kısa sürede o kadar iz oluşumu varsa kullanım ömrü çok uzun olmaz.razer klavye kullanıyorum konuyla alakalı değil ama memnun değilim.
  • O iz geçici. Silince geçiyor. Arkadaş da yazmış ki zaten yukarıda. Yalnız geçmeyecek gibi gözüküyor, o biraz can sıkıcı. Bir de sonuçta mouse'u değil, eli silmek gerekiyor. O da yoğun kullanımda mümkün değil. Benzer malzemeden olan, üst mesajımda belirttiğim mouse modelinde böyle şeyler olmuyordu. Ufak bir servet verilen mouse'ta böyle şeylerin olması can sıkıyor. Ama şunu da söylemeliyim, ince ve uzun parmaklı bir eliniz varsa isteseniz elinize uygun böyle mouse yaptıramazsınız. Benim elime çok iyi uyduğundan Mamba'dan çok memnunum. Paslanana kadar kullanırım. Peki yenisini alır mıyım? Hayır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Naga Chroma Gaming Mouse
    5 yıl önce açıldı
    Razer Gaming Aksesuarlar
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.