Şimdi Ara

Rayzen 3 3200G Apu donma ve kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 Gün önce ikinci el Rayzen 3 3200G işlemcili, asrock b450m hdv R.04 anakart 8 gb single ram, 300 watt pover ve 240 sand dsk ssd li bir kasa aldım ve TV ye hdmı ile bağladım, alır almaz ilk işim steam kurmak cs kurmak oldu, cs de 30 dk oynadım iki gün arayla bir sıkıntı yoktu, birde steamdan hitmen 2 indirdim ondada bir sorun yoktu, iki gün sonra sanırım windows 10 u ma gelen güncellemeleri yaptım ve internete gezerken youtube de kasmalar başladı ekran full çizgili hale geldi, reset attım iki kez yine 5 dk sonra o hale geliyordu, bende driverlara baktım yeni güncellemeler gelmiş chipset ve vega 8 ekran kartına onları güncelledim internette gezerken ve film izlerken artık sorunu ortadan kaldırdı, fakat hitman2 yi açtığımda ve amd software ekranında donmalar yaşıyor, hitman 2 uyarı bile verdi, başka oyunlarıda bu halde kaldıracağını düşünmüyorum, oysa ki youtube de aynı single ramle bir dünya oyun oynatıyor bu sistem ve daha stabil ve grafikleri daha net olarak. Nerede sıkıntı olabilir sizce windows home u kaldırıp tekrar windows pro falan kursammı acaba.

ilk aldığım hatalardan biri buydu temsili olarak

Rayzen 3 3200G Apu donma ve kasma sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoKaKSaNaTi -- 26 Mart 2022; 16:8:52 >

• Benimkide ryzen 3 3200g anakart asrock b450m hdv r4.0

Öğrendiğime göre maalesef asrock b450m hdv r4.0, ryzen apu işlemcilerle uyumlu değilmiş. Arada sırada yaşadığını bende yaşıyordum, driver falan kendi kendine siliniyordu. İlk glitch gibi efekt yiyor sonra driver crash verip kendini siliyor. Ya arkadaş madem uyumlu değilsin bir yerde belirt, asrock'un kendi sitesindeki driverler bile ekranı bir süre oyun oynadıktan sonra donduruyor tek çaresi hard reset oluyor. Mart ayında açmışsın merak ediyorum herhangi bir değişiklik yaptın mı sisteminde? @SoKaKSaNaTi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.