Şimdi Ara

Raylı Sistemler okuyorum soruları alıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu bölümde okuyorum çoğu kişi tarafından bilinmeyen bir bölüm tercih edicek arkadaşlara bi yardımımız dokunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Duyduğuma göre çok iyi döşüyorlarmış, şanslısın
  • haydarpaşa di mi
  • biraz geç olmadı mı?

• Olum git makine falan oku o ne diycem de ortalik makineci inşaatci kayniyo onu da diyemiyorum .

• Tramvayları o rayların üzerine nasıl oturtuyorlar? Tramvayların o tepesindeki tele sürten bölüm varya orda ne kadar elektrik var? Birde zeytinburnu durağında tramvay neden çok geç geliyor bi rl atarsan sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asgari ücret alırsın çok var raylı sistem okuyan hızlı trende çalışıp asgari ücret alan tanıdığım git haberleşme oku elektronik oku
  • Mezun olunca iş imkanları nasıl?

• Nerde okuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sigmund Freud

Asgari ücret alırsın çok var raylı sistem okuyan hızlı trende çalışıp asgari ücret alan tanıdığım git haberleşme oku elektronik oku

Hızlı tren makinistliği düşünüyorumda maaşı az değil ve kilometre başına ücret alıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasayı Ters Çevir

Mezun olunca iş imkanları nasıl?

Bize tercih ederken ve öğretmenlerimiz tarafından iş imkanı çok dendi fakat üst sınıflardan duyduklarımız pek iyi değil

• 2012de mezun olup 2013de tren teşkil işçisi olarak başladım aklın varsa okuma bu bölümü bizi sözde sinyal kataner haberleşme bölümüne vereceklerdi hem memur yapmadılar üstüne işçi gibi çalıştırıp memur gibi giyindiriyolar(takım elbise sinek kaydı traş) hem de demiryolcu çok pistir(ahlak bakımından %90ı) herşeyi bekleyebilirsin tavsiyemi dinle ilk senen ise hiç durma çık git ve artık 2010 öncesi gibi 50 puanla işe girme devri bitti 66 mezundan 10nu anca girdi işe
  • Bir şehrin ana ve genel yan sokaklarını tamamen 3 şeritli raylı sistemle döşesek ne kadar tutar?

Kabinler max 500 kilo eğer önemliyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 18 Temmuz 2014; 21:40:27 >
  • makinistlik hakkında ne biliyorsun ve birde trenlerde kumlama varmış ne @Constanza
  • Sanırım sadece karabük'te var mezun olunca işin garanti gibiymiş ama sadece karabükte çalışabiliyormuşsun.(Duyumdur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

Bir şehrin ana ve genel yan sokaklarını tamamen 3 şeritli raylı sistemle döşesek ne kadar tutar?

Kabinler max 500 kilo eğer önemliyse

Burada üretilen yerli tramway ipekböceği vardı hatta iyi fikir programına çıkmıştı onu bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Obi Wan Kenobi

Sanırım sadece karabük'te var mezun olunca işin garanti gibiymiş ama sadece karabükte çalışabiliyormuşsun.(Duyumdur)

Karabük te 4 yıllık var eskişehirde 2 yıllık yakın tarihte gazide de açılacak galiba

• Nerde okuyosun

• İsterseniz buraya resim ve modül atabilirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.