Şimdi Ara

Ray-Ban Wayfarer aldım orjinalmi emin değilim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten biraz indirimli bir fiyata Ray-Ban Wayfarer RB2140 901/32 gözlük aldım, youtube'da birsürü video izledim fakat kafama takılan sol camın kenarındaki RB yazısı bende çok rahat okunuyor, videolarda adamlar onu göstermek için çok uğraşıyordu, birde benim gözlüğün camları siyah değil google görsellere "RB2140 901/32" yazarsanız görebilirsiniz, bunun için o yazı rahat okunuyor olabilir mi? Ayrıca youtubeda izlediğim videolar hep siyah camlı wayfarer videolarıydı, benim gözlük aşağıda verdiğim videodaki gözlük ve ayrıca bu videoda da o RB yazısı çok rahat okunuyor, gözlüğün cam renginden dolayımıdır acaba?

https://www.youtube.com/watch?v=1Sra02G3LXM

Birde gözlüğün saplarındaki "WAYFARER Hand Made in Italy B CE" ve diğer taraftaki "RB2140 901/32 50 22 2N" yazıları bende biraz daha ön kısma yakın, videolarda ortada oluyor sanki.

Bir kaç optiğe göstericem bakalım size de bir sorayım dedim kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 3 Nisan 2015; 18:32:07 >

• knk anlattığına göre çakma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atasun'a gidip birebir aynısıyla karşılaştırdım, RB yazısı orda da çok rahat okunuyordu hatta siyahında da çok rahat okunuyordu, kenardaki yazılar biraz daha ortalanıktı fakat çalışan kadın emin bir şekilde orjinal dedi.
  • Birde "WAYFARER Hand Made in Italy B CE" yazisinda bende "B" yazıyordu ordaki gözlükte "K" yazıyordu, bunun nedenini bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.