Şimdi Ara

RAW OLMUŞ HDD YARDIMMMMM !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lütfen bilen eden varmı bi yardım edin, sorun şu leptopumda 120 ssd disk ve 1tb disk var 1 tb olanı yedek ve arşiv olarak 2 ye bölmüş olarak kullanıyordum,çeşitli nedenlerden dolayı pcyi recovery cd si ile formatlayıp baştan kurmak istedim -ki bu işlemi en az 2-3 kez yaptım- sanıırım 1tb hhdyi çıkarmam gerekliymiş çıkarmadan atınca hata verdi,bende birkez daha yaptım yine hata verdi, ben kurulumun ssd ye yapacağını düşünürken o 1 tb a yapmaya çalışmış sonrasında bir türlü kurulum yapamayınca bende 1 tb olan hdd yi söküp win 8 yüklü pc ye win 7 yükledim derken pc açılınca bir baktımki 2 ye bölünmüş olan hdd tek olmuş ve 350mb sistem klasörü oluşturmuş yani anladığım kadarı ile recovery cd si buraya kurmaya çalışmış,diğer kısıma eişmeye çalıştığımda diskin biçimlendirilmesi gerekli uyarısı alıyorum,günlerdir denemediğim çözüm yolu,program kalmadı,bazı programlarla 2 ye bölünmüş diskin bir bölümünü görmeyi başardım ama benim esas önemli belgelerim diğer kısımdaydı maalesef oraya ne yaptıysam ulaşamıyorum,en son aklıma gelen diski biçimlendirip tekrar denemek ama denediğim programla diskin birkısmını görüp diğerini görmediğim için açıkçası daha kötü ypmaktan korkuyorum bu yüzden de en son çare buraya yazmak durumunda kaldım,yardımcı olacak arkadaş varmı LÜTFEN yardım edin....

denediğim yöntemlerin bazıları;

ubuntu kurdum ordan baktım görümüyor,
    DiskInternals Partition Recovery programı kurdum onunla denedim olmadı,
    şuanda GetDataBack programını deniyorum ama onda da aynı sadece bir kısmı gösteriyor diğer kısımları göstermiyor ne hikmetse,

hala deniyorum bir sonuç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonEyes -- 26 Aralık 2014; 15:12:28 >

• bir harici disk kutusu ile hddyi pcye bağlayıp öyle incelemenizi tavsiye ederim açıkcası. ve biraz arap saçına dönmüş olay. kafam karıştı açıkcası...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.