Şimdi Ara

RAW a dönüşen ve formatlanamayan Micro SD Hafıza Kart...ı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonumda daha önce sorunsuz bir biçimde kullandığım 16 GB Bigboy markalı micro sd kartım, üstü üste bilgisayara birkaç kez tak çıkar sonucu biçimi bozuldu. FAT32 den RAW a dönüştü. Kartı formatlayamıyorum bir türlü, epey bekliyor sonunda hata veriyor. Kartı HD Tune ile hatalara karşı Error Scan ile yavaş bir şekilde tarattım, hiç bir sektöründe sıkıntı görünmüyor yani bozuk değil ama bir türlü formatlanmıyor...

Kartımı usb okuyucu ile bilgisayara bağlayıp, şunları denedim olmadı, başka önerisi olan varsa değerlendirebilirim.

* Windows Gezgininden biçimlendirmeyi denedim olmadı.
    * Bilgisayar Yönetimi/Disk yönetimi kısmına gelip ordan formatlamayı denedim, %100 e kadar gelip epey bekledikten sonra hata veriyor.
    * HP USB Storage Format tool ile formatlamayı denedim yine hata verdi...(NTFS ve FAT32 olarak)
    * cmd ile chkdsk /f uyguladım normal tarıyor, sonunda hata veriyor ve işlem tamamlanmıyor.
    * cmd ile format FS:fat32 ile denedim yine başarısız...
    * HDDGURU LLF Tool ile Low Level Format attım, bir şey değişmedi...
    * HDD Renerator uyguladım, sorun görünmüyor...

Ürünün MBR si bozuldu sanırım, flash disk için bu işi doğru düzgün yapacak bir program varsa onu da deneyebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 8 Temmuz 2012; 23:34:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Bunu denermisinhttp://download.chip.eu/tr/USB-Disk-Storage-Format-Tool_176942.html

Cevap icin tesekkurler ama yukarıya da yazmıstım, bunu denedim olmadı, aynı windows taki gibi epey bir sure(yarım saat kadar) bekletiyor, sonra da hata veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini kitlemiş olabilir hdd regeneratör'ü denemişsin max blast programını dene low level format programıdır,komple sıfırlar.Regeneratör gibi cd'den boot yapacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Micro SD kart aldım sahte mi?
    10 yıl önce açıldı
    Xperia M SD Card Oyun Yükleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.