Şimdi Ara

Rating Buster addon alternatifi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba rating buster add on una alternatif olabilecek bir add on var mı?

• Sanırım şu an için tek alternatif Blizz'in kendi içinde sunduğu bu özellik. Henüz farketmemiş olabilirsin. Kullanmak için sadece item'ın üzerine mouse ile gidip shift tuşuna basılı tutmak. Böylece o item'ı giydiğin zaman hangi stat'ların değişeceğini görürüsün.
    Gigabyte GA-EP43-S3L // Intel Pentium Core2Duo 6300 – 1,86ghz CPU // 3x 1gb Kingston 667mhz DDR2 Ram // ZOTAC NVIDIA GeFORCE 9600GT AMP // Zalman VF700-ALCU // Thermaltake TR2 500W // SoundBlaster Audigy Value// LG GSA 4082B DVD-RW // Creative 5200 5+1 Speaker System // Samsung 940BW // Xerox Phaser 3122

Canon EOS 350D // Sony P92 // Wacom Graphire 3 Tablet

WoW: Xigg - 80 - Orc Shaman
  • Hiç dikkat etmemiştim. Böyle birşey yapmışlarsa rating buster a ihtiyaç kalmıyor. Bilgi için çok saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

bu ozellik uzun zamandir var zaten. boyle ıvır zıvır addonlar yukleyipte fps nizi dusurmeyin

Ivır zıvır olduguna katılmıyorum.Nedeni rating buster WoW'un kendi özelligi dısında o itemın verdigi bonusun % olarak ne kadar etkileyiceginide yazıyor ki buda item secme konusunda insanın işini biraz daha kolaylastırıyor

Orijinalden alıntı: -S2K-

quote:

Orijinalden alıntı: zodd

bu ozellik uzun zamandir var zaten. boyle ıvır zıvır addonlar yukleyipte fps nizi dusurmeyin

Ivır zıvır olduguna katılmıyorum.Nedeni rating buster WoW'un kendi özelligi dısında o itemın verdigi bonusun % olarak ne kadar etkileyiceginide yazıyor ki buda item secme konusunda insanın işini biraz daha kolaylastırıyor

evet ben bunu dusunmemiştim haklı olabilirsin.
    10 ay önce açıldı
    Spell of Life ne işe yarar?
    19 yıl önce açıldı
    Commander alan var mı ??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.