< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 17 Mayıs 2022; 23:1:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
.

-
-
Ben çözüyorum 2021 e çok benziyor uzun sorulardan ziyade bilgisayar gibi düşünmen gereken sorular agırlıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rasyonelin 2022 altılı denemesi var bende. Oradaki Türkçe soruları bence zor değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten 25 26 netle başlıyorsun ogljm türkcye ne kadar zor olcak
çapup tyt mat nasıl
alma dizgi hatası dolu bi soruda renkler farklıydı aw
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kanka bana göre tyt matematik iki basamaktan oluşuyor 1 basamak denemeler işte cap hız ve renk endemik ikinci basamak 3d vs birinci basamak denemelerdeki seçim 2 basamaklardakinden daha önemli çünkü bazı denemelerde eyüpb nün çözdüğü ÖSS soruları falan var cap up denemesi ilk beş denemesi haricinde güzel bir deneme öğretici sorular bulunuyor ama zor değil en azından bana öyle geliyor
son 4 denemesi nasıl tyt üstü olanlar
Sadece bir soruda karşılaştım ona bir iki soru hata var diye çözmicenmi olm her kaliteli deneme veli nimet
Tyt üstü diyor ama sen ona bakma tyt altı yani bende daha hepsini çözmedim genel izlenimi iyi geometrisi de güzel ama bunun ayt olan versiyonu gerçekten 3d kalitesinde
eyvallah iyi çalışmalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X