Türkçe çok hoştu ya upuzun sorular begendim 345’ten daha iyiydi 36-4 Sosyal güzeldi bence yaratıcı sorular vardı 17-3 Mat kolaydı ya daha iyi yapabilirdim malım ben 32-5 Fen boru gibiydi cidden asiri zor geldi bana sayisalci olmama ragmen sictim 12-8 bide isaretlemeden birakmiyorum🥺 total 92 maalesef fen batırdı.Sizde durumlar nasıl? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
rasyonel tyt 1. netleriniz

-
-
Rasyonelin türkçesi gerçekten çok başarılı 345'in dil bilgisi sorularını gereksiz zor sorduğunu düşünüyorum(hele 6'lı denemenin sonuncusunda neredeyse tamamı metnin içinde buldurmaya yönelikti ve çok vaktimi almıştı) 35-5
Sanırım sosyal özürlüsüyüm istisnasız 5-6 yanlışım geliyor 15-5
Mat 33-1
Fen 15-5
toplam 94, hedefiniz nedir hocam?
-
1 . si çöp ama 2. sinden 1.sinden 12-13 net fazla yaptım
feni ökkküüz gibi zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkellyum -- 12 Haziran 2021; 13:9:50 > -
Hocam Türkçe de 36 nasıl yaptın tebrik ederim. Ben de sanki ösym sınavında gibi hissetmiştim çözerken tedirgin olmuştum yetişir mi diye sınav psikolojisi kazandırdı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
90lardaydı benim favori denemelerimden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi mi hocam sizce?
ilk 20 bin hocam.Sizin?
Toplam 92 yaptım ama tm olduğum için fenim 5 net geldi. Hoş denemeydi ilk 4 tanesini çözdüm 1 haftada.
-
5.hakkında yorumlarınız neler tr öncekilere göre çok düşük geldi diğerleri benzer geldi
-
sosyal diğerlerinden daha kolay geldi ama sosyali çözme sıramı değiştirdiğimden olabilir din felsefe coğ tarih yaptım bundan sonra öyle yapacağım gibi
matematiği bence sınav ayarıydı çok kaliteli ne zor ne kolay ve işlem kalabalığı yok
türkçe ise paragraflar sıkıcı gelmedi bu sefer ama aynı net geldi sanırım optik ve kurşun kalemle çözdüğümden biraz stres oldu
feni ise baya güzel adamlar yapmış
ilk 10bin hedefliyorum hocam,hayırlısı olsun ikimiz için de
Kaliteliydi bence
Türkçe 34-6
Sos 18-2
Mat 38-2
Fen 20-0
107,5 net
tr 33 7
sos 18-2
mat 25-4
fen 13-7
toplam 84
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B4312B32 -- 13 Haziran 2021; 15:37:58 > -
hocam feni nasıl fullediniz? baya zordu fen. nasıl çalıştınız fene? 9-10 temeliniz sağlam mıydı?
-
6'lı tyt denemesinin 1.sinden bahsediyoruz di mi dışı turunculu olan
Üstteki mesaj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m1r4l4y -- 13 Haziran 2021; 16:35:5 >
evet hocam
-
Türkçe 36-4
Sosyal 19-1
Mat 38-1-1
Fen 19-1
110.25
Türkçesi gerçekten sağlamdı. Türkçe kısmını ortalamamdan 5-10 dk civarı geç bitirebildim. Son zamanlardaki tyt düşüşümden sonra moral oldu, darısı sınava inşallah
-
9-10 da ders yaptım ama aşırı değildi öyle yani hocalar ne verirse o fizik için youtubedeki adamları dinledim 5-6 kanal kimya biyoloji hocalar sağolsun güzel anlattılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- türevin fiziksel yorumu müfredatta var mı
- ilk 1000 için kaç net
- 100 tyt 60 ayt kaç bin
- hava harp okulu nasıl kazanılır
- apotemi 15 tyt türkçe deneme cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X