TF'dan ( kardeş forum gibi diyelim) biliyordum sizi. Bu arada, korkarım bana yeni bir masraf alanı açılacak konuyu bitirdiğimde. |
Bildirim
TF'dan ( kardeş forum gibi diyelim) biliyordum sizi. Bu arada, korkarım bana yeni bir masraf alanı açılacak konuyu bitirdiğimde. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 29 Nisan 2025; 22:44:53 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Geçmiş olsun hocam, ben sadece ağdan flac çaldırıyorum, herhangi bir fark hissetmeyeceksem hiç kurcalamayım, ya da elimde boşta bir 2gblik sdkart var ona yüklenirse maceraya atılabilirim. |
Zaten lms raudio kullanıyorum, hatta siz upload etmiştiniz putty ile de güncelleme yapmıştım, yeni attığınızın artısı olur mu diye o yüzden sordum. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Raspberry Pi + Rune Audio ::: Một trải nghiệm nghe nhạc mới https://www.hdvietnam.me/threads/raspberry-pi-rune-audio-mot-trai-nghiem-nghe-nhac-moi.1174389/page-1481 |
Hocam selam sen lms'yi telefondan kontrol için bir program kullanıyordun neydi adı onun |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 21 Mayıs 2025; 22:36:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
E30'dan Topping D50 III'e upgrade ettim sistemi , 5v ile çalışması benim için çok iyi oldu Shanti ile harikalar yarattı , ancak pi cephesinde tam istediğim gibi bir yazılımın olmaması beni sonunda Usb çıkışlı bir wiim'e yönlendirecek gibi .. |