Şimdi Ara

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
20
Favori
32.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
99. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TF'dan ( kardeş forum gibi diyelim) biliyordum sizi. Bu arada, korkarım bana yeni bir masraf alanı açılacak konuyu bitirdiğimde. Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları Şimdilik, hanımdan korkarak sessiz okuma yapıyorum.Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları 

• Dac bozulmuş deneyemedim
    Ancak denemek isteyenler için quatmo yayınladı

Önce
    Raudionun en son sürümünü raspberry pi imager ile sd karta yazın

github
    Release i20250309 · rern/rAudio
    https://github.com/rern/rAudio/releases/tag/i20250309

Buradan indireceksiniz

Daha sonra bu kartla rpi başlatın

Daha sonra adımlar şöyle diyor quatmo

LMS9.1 64 bit for Pi 5 and Pi 4

LMS
    1. Download this file:
    2. Copy to rAudio: /tmp/
    3. wget -O -https://raw.githubusercontent.com/lovehifi/raudiolms-64bit/main/install-9.sh | sh
    4. sudo systemctl status lyrionmusicserver

SQ
    5. sudo pacman -U /tmp/squeezelite-aarch64.pkg.tar.xz
    6. sudo systemctl status squeezelite
    7. config: /etc/squeezelite.conf

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İkinci sıradaki işlemi winscp ile yapacaksınız

Diğer komutlar putty ile artık onları bildiğinizi varsayıyorum

Üçüncü sırada sh dan sonrası donanımhaber referansı verenler | işaretine kadar silinecek tabii ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 29 Nisan 2025; 22:44:53 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam, ben sadece ağdan flac çaldırıyorum, herhangi bir fark hissetmeyeceksem hiç kurcalamayım, ya da elimde boşta bir 2gblik sdkart var ona yüklenirse maceraya atılabilirim.

• Sigortası atmış ama 100 dolardı😪

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları

• Ayrıca Lms-raudio 9-10 gb civarı yani 16gb sd kart harici kuramazsın ama ağdan flac çalmaya da lms-raudio üzerine tanımam

Zaten lms raudio kullanıyorum, hatta siz upload etmiştiniz putty ile de güncelleme yapmıştım, yeni attığınızın artısı olur mu diye o yüzden sordum.

• Bilmiyorum kuruluyor ama squeezelite.conf dosyası düzenlenemiyor ayrıca YouTube music de yok
    Bu vietnamlıların ingilizce mi zayıftır nedir ben adama youtube musici nasıl kuracağız diyorum adam lms 9.1 sürüm oldu onu göndereceğim deyince ben de içine entegre edecek sandım ya zaten memnunuz lms 8.5.1 den lms 9.1 olsa bize ne olmasa bize ne YouTube music için eyvallah demiştik

• Bizim youtube işi yattı desene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle gibi cevap da vermiyor forumda 😪

• Forum linkini yollarmısın.

• Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları
    Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarlarıhdvietnam - hơn cả đam mê
    Raspberry Pi + Rune Audio ::: Một trải nghiệm nghe nhạc mới
    https://www.hdvietnam.me/threads/raspberry-pi-rune-audio-mot-trai-nghiem-nghe-nhac-moi.1174389/page-1481

Hocam selam sen lms'yi telefondan kontrol için bir program kullanıyordun neydi adı onun

• Lms apk android ise

https://f-droid.org/packages/com.craigd.lmsmaterial.app/

İphone ise ipeng

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 21 Mayıs 2025; 22:36:8 >
  • @Dousk
    Usb bağlantı yapıp dsd dinlerken değiştirmen gerekir

Allo digione koaksiyel bağlıdır 24/192khz bağlantı ile maksimum dsd64 dinleyebilirsin

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 23 Mayıs 2025; 22:39:20 >
    Sildiğim o mesajı yazarken son bölümde alloya yer vermiştim, gönderdikten 2sn sonra kafada "acaba bu darboğazı digione mı oluşturuyor" diye ampül yandı :) dediğiniz gibi digione dsd64 ten yukarısına izin vermiyormuş. Yarın bir denerim ama uzun vadede sök tak yapmakla uğraşırmıyım bilmiyorum. Teşekkürler yanıt için

• Yo sök tak yapmayacaksın takılı duracak sadece ses kartını allo yerine usb yapacaksın ama değer mi dersen tüm sacdler dsd64 indirirken dsd128 yerine dsd64 indir ses farkı hemen hemen hiç yok benim dac dsdnin kralı buna rağmen

• E30'dan Topping D50 III'e upgrade ettim sistemi , 5v ile çalışması benim için çok iyi oldu Shanti ile harikalar yarattı , ancak pi cephesinde tam istediğim gibi bir yazılımın olmaması beni sonunda Usb çıkışlı bir wiim'e yönlendirecek gibi ..

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.