sorun nas bağlamak değil bu komple bir audiophile işletim sistemi |
Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (69. sayfa)

-
-
Linux tabanlı değil mi? Kod girişi yapılabilen terminal ekranı mevcut mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet ama bu yeni işletim sistemi yazan arkadaş söylemedi ben de rpi'ye yazarken kendim belirlemedim bilmiyorum girişi velhasıl
-
Terminal olması yeterli. Terminal var ise videoyu takip ederek deneyin.
bunlar başsız işletim sistemi terminale ulaşmak için putty lazım onun içinde kullanıcı adı ve şifre rpi'ye yazarken girmeyi unuttum bir sonraki sürümde yaparım artık
Terminali kilitlemedim dedi quatmo zaten arkadaşımız nası gördürüyor cihaza her açılışta terkar girmek istemiyor auto tanısın istiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Ağustos 2025; 15:28:37 > -
Gayet iyi anladım sizi. Verdiğim videodaki anlatı ile pi otomatik olarak nas'a mount oluyor her açılışta. Bir gün ulaşırsanız terminale, o zaman denersiniz.
arch linux bizdeki ubuntu debian tabanlı çocuk oyuncağı windows kullanmak gibi debian
bu arch linux cehennem azabı gibi bir şey
-
Yeni sürüm olanı dün denedim, şarkıyı başlatır başlatmaz bir kaç saniye takılır gibi yapıp düzeliyor bunu düzeltecek bir ayar mı var acaba. Ses farkı nasılmış diye 8.5a tekrar döndüm, benim kulaklardan mıdır sistemden midir bilmem fark hissetmedim 8.5 daha stabil geldiğinden onda kaldım şimdilik.
-
Sistemde cache ayarları vardı oradan yükseltseydin birazquote:
Orijinalden alıntı: Iconium_C.T.DYeni sürüm olanı dün denedim, şarkıyı başlatır başlatmaz bir kaç saniye takılır gibi yapıp düzeliyor bunu düzeltecek bir ayar mı var acaba. Ses farkı nasılmış diye 8.5a tekrar döndüm, benim kulaklardan mıdır sistemden midir bilmem fark hissetmedim 8.5 daha stabil geldiğinden onda kaldım şimdilik.
Ölçtü quatmo en az gecikme bu sürümde 0.15fs miydi neydi bu önemli paralı programlardan bile daha iyi
Ses farkını ben hemen hissettim mesela🤔
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X