< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 3 Haziran 2022; 17:33:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bugün netbook a daphile, rp4 e ropieeexl kurdum. İşlerim olunca, daha test edemedim. Daphile den anladığım kadarıyla bir şeklide ropieeeexl göreceğim, ama daha ayarları gözden geçirmedim. Akşama doğru bakar ses hakkında bilgi veririm. Moodelo de parça çalarken info out ayarlarına bakınca upscale edip yolladığını fark ettim. Ses kalitesindeki fark buradan gibi duruyor. Dsd leride pcp e göre sıkıntısız okudu. Ropieeexl ses konusunda bir şey vermezse, daphile - pcp ikilisi ile yola devam edeceğim. Netbook - rp4 Moodelo ile olursada pi zero 2 ile devam edip, harici hdd bağlayıp direk kullanacağım. Moodelo ses de sanki iyi ama upscale ettiğinden diye düşünüyorum. Sizin önerilerinizede açığım, saygılarımla. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgsahin -- 6 Haziran 2022; 1:1:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bir de hangi işletim sistemi olursa olsun kerneli LTS linux kernelidir stabilite v.s. için ama audiophile olacak işletim sisteminin kerneli realtime kernel olmalı picoreplayer bu konuda da açık açık kerneli yazar misal benim en son kullandığım linux çekirdeği linux 5.16.5-pcpEVL_44k (64) EVL Realtime oluyor |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 4 Haziran 2022; 20:5:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Maalesef sıkıntılı deneme sürümü olmayışı ingilizceniz iyi ise mailleşebilirseniz deneyelim benim nickimim sonuna yahoo ekleyip bildirebilirsiniz eğer ses kalitesi iyi ise parası önemli değil öderim ben ama deneyememek sıkıntı misal hq player 30 dakika ara ile sesi kesiyor deneme sürümünde denemeden alsaydık hayal kırıklığı olacaktı ropieee xlda naa player bölümünden etkinleştirebilirsiniz eğer pc olarak i7 işlemcili bir pcniz var ise deneyin pcye hq player kuracaskınız ropiee xl hq player naa olacak sese inanılmaz bir yapaylık katıyor ödemiş olsaydık ödediğimiz para yanımıza kar kalacaktı aynı şekilde roonda öyle 14 gün deneme sürümü var aldım denedim çok iyi ama 600 küsur dolar ömür boyu aboneliği var yazık günah |
|
|
-- Zidoo Z9X Media Player -- Apple TV 4K -- ASUSTOR 1002t NAS -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System |
|
kardeşlik bile kurtarmaz |
|
Hocam çinden aldığınız o filtreyi nereye taktınız çoklu prizden önce mi takıyorsunuz ? zamanında ben de alacaktım ondan ancak sonradan vazgeçtim keşke alsaymışım yorumunuzu görünce kötü hissettim kendimi :(( |
|