Şimdi Ara

Rasim Ozan Kutahyali cizildi; Beyaz TV'den atildi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: everyonelovebisco

quote:

Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

ermeniye yunana sövünce en kral sensin boşnağa söversen senden rezili yok. bırakın bu ayakları.

boşnaklarla ilgili bir problemin mi var..

kötü hatıralar mı yaşadın acep?

dur.. sevdiğin kız bir boşnak kızıydı
    ama tabi vermediler diğmi?
    vermezler tabi boşnaklardan dışarıya zor kız çıkar..
    git başkasını sev :)

Saf kan takıntim olduğu için başka ırkla işim olmaz. Özellikle Balkan ırklarıyla

balkan ırkı ağlıyor kara kuru anadolu insanı neden bizle ilgilenmiyor diye

Yallah kendi ülkene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rasim Ozan Kütahyalı'nın son attığı twitlere bakıyorum da, Tayyip Erdoğan'a yalvarıyor, beni bu medya camiasından silmelerine izin verme, Amerika ve dış güçler konusunda yazacağım yazılarla ve ekranlarda savunarak sana siyaseten destek olmaya devam edeyim diye.

Yemezler Rasim efendi, tek tek kusturmalı şey bile yapsan seni affetmez o cenah.

Gazeteden ve TV'lerden elde edeceği gelirin kesileceğinden dolayı panik içinde adam. Merak etme Nagihan Alçı sana bakar.

• hapocod kullanıcısına yanıt
    halk tv de küfür edenlerin de kimlerin çok sevdiğini biliyoruz.
  • Bir İzmirli olarak yolda yürürken hep sağıma soluma bakardım, bir mekana gittiğimde içeri süzerdim, trafikte çevremde ki arabaların şoförlerine takside ki yolcuları göz ucuyla bakardım.

Acaba Bu adamla karşılaşır mıyım diye, karşılaşsam söyleceğim laf İzmir'den senin gibi birisi nasıl çıktı diyecektim, belki 1-2 laf daha söylerdim. Çok dönek gördüm, çok kiralık kalem yazar okudum, ama bunun gibisini görmedim çünkü.

Proje adamlarından biridir ROK, tıpkı Baransu gibi zaten bu 2 si şike kumpasının kiralık kalemleriydi, ROK'ta sonra spor yorumcusu oluverdi.

ROK'un demokrasiye, insan haklarına, basın özgürlüğüne vs. sığınacak hakkı yok!!!

ama bu adam ve diğer Beyaz futbol tayfasının ki Ertem'de Yalakadır sevmem, bu konuda haksız ve suçsuz olduğunu düşünmüyorum.

BU adamlar 'Babam bana Mala vurmayı öğretti' 'Ahmet Göethe Çakar' 'Gomis'in 30 cm' ve bilimum sığ sohbetlerinde başta RTÜK olarak hiç kimsenin bir itirazı yokken ve bütün herkes oturup izlerken.

Sosyal medya kullanmam ama bu adamlar gerçekten de pazar günleri sosyal medyanın 1 numarasıyken

Bir başka deyişle bu adamlar kahve muhabbeti tadında program yapıyorken, çünkü toplumun geneli günlük sosyal yaşantısında bu şekilde konuşuyorken ve halkın büyük kısmı gerçekten de kahvehanelerde vakit geçiriyorken.

Birden bire bir algı yaratıp, gündemi bu adamın üzerine yıkıp gündem değiştirildiğini, ve MHP'li Saffet'in partisinin zedelenen imajını düzeltmek amacıyla yapılmış bir çıkış olduğunu düşünüyorum.

Tamam terbiyesiz ve seviyesizler, ama sanki bütün ülke gömlek - kravat dolaşıp, ağdalı bir Türkçe konuşuyormuş ta, bu adamlar bizim terbiyemizi bozuyormuş gibi bir algı oluşturması çok saçma.

Dahası bu algıyı oluşturan Saffet Sancaklı, bir milletvekili olarak, her ne sebep ve ne kadar haklı da olsa, bir vatandaşına ŞErefsiz oğlu şerefsiz şeklinde söylemde bulunarak bence o kadar suçlu.

2. si ROK kovulduğunda Saffet, twiterdan bu haberi paylaşıp, 'Herkes Haddini bilecek' şeklinde bir paylaşımda bulundu. Bu davranışı bana, 90 lı yıllarda ki ülkü ocakları dernekleri başkanlarını hatırlattı. Onlarda millete racon kesiyor, had bildiriyorlardı, sonra Devlet Bahçeli partiye zarar veriyor diye teşkilatı kapattı, ama Saffete bakıyoruz davranış, söylem sanki MHP ülkü ocakları derneği başkanı.

Bakın, bu program izleniyorsa, bu adamların yaptığı şebeklikler yüzünden değil, halkın genelinin zaten günlük yaşamda kullandığı dile yakın olan adamları tercih etmesinden kaynaklanır, yani bu adamı bu programdan uzaklaştırmak bir nevi halkın kendisine yakın gördüğü adamı ekrandan uzaklaştırıp sansür uygulamaktır.

Ha eğer toplumun geneli böyle bir zeka ve konuşma diline sahip olmasaydı o zaman bu adamlar zaten otosansür gereği kullandığı dile, esprilerine, dikkat etmiş olur, belirli bir seviyeye inmezdi.

bir diğer durum ise ROK'un kullandığı terimin toplumda infial yarattığı iddiası.

ben şahsen ROK'un kullandığı tabiri çok önceden duymuştum, halk dilinde bu lafın anlamı şudur;

Boşnak erkeklerinin cinsel organlarının büyük olmasına dair oluşan genel kanıda, Boşnak olmayan bayanların bu durumu da bilmemesinden ötürü, Boşnak erkeklerle ağız yoluyla cinsel münasebette, uzunluğundan dolayı gırtlağa değmesi ve öğürmesi ve bu öğürmenin sonucunda da istifra etmesi olayına itafen kullanılan tabirdir bu ve bu laf bir aşağılama değil bir övgü olarak görülür. En kötü boyu değil işlevi önemli dersin. ama Bir erkeğe cinsel organı büyük dediği için bir aşağılama kabul olur mu Türkiye'de? hangi erkeğe söylesen gururu okşanır. Yahu göster amcalara pipini diye büyütülen nesil de neyin lafını yapıyorsunuz ya?

ben boşnak değilim, ama Giritliyim, şahsen bu laf Kusturmalı Giritli saksosu olsaydı ben bundan gocunmaz, hatta halk arasında bilinen bu lafı ekran başında söyleyerek kamuoyuna sunulduğu için hoşuma da giderdi.

Haa bu lafın ekran başında söylenip, söylenmemesi kısmında ise, bir önceki paragrafa dönüyoruz, hatta tekrar yapmayayım benim yerime Cem Yılmaz anlatsın:https://www.youtube.com/watch?v=euupky6zsss

Son olarak ta, iç dış siyaset, ekonomi, zam, vs. durumlarda halkı güldüren, kahkahalar attığı bir programı kalkıp ta bitirmek nedir Allah aşkına? neye gülecek bu halk?

Edit: Saffet'ten aynı hassasiyeti A spor da çıkan Erman Toroğlu için bekliyoruz, hokey sopasıyla program sunan, canlı yayında alenen küfür eden bir yorumcuya da kanalı ne olursa olsun ROK'a yaptığını yapsa ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 23 Kasım 2017; 18:30:43 >

• Fasist Diktator kullanıcısına yanıt
    Hastamisiniz arkadasim siz ya? Belli bir milletin asagilanmasini gectim, boyle kufur mu edilir? Bu kanali izleyen kadin da var, cocuk da var. Bunu izleyen cocugun bosnaklari nasil gorecegini sen hesap et. Tv de canli yayin da boyle kufur mu edilir? Kavgada soylemeyecegin seyi adam canli yayinda soyluyor

Hem kadini kucuk dusurucu, asagilayici kufur, hem belli bir millete yapilan bi kufur. RTUK abuk sabuk sigarayi bugulayip, sacma sapan kufurleri kesio, bu kufurleri edince 'bravo ne iyi ettin' mi diycekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 6 Mayıs 2018; 9:31:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Hastamisiniz arkadasim siz ya? Belli bir milletin asagilanmasini gectim, boyle kufur mu edilir? Bu kanali izleyen kadin da var, cocuk da var. Bunu izleyen cocugun bosnaklari nasil gorecegini sen hesap et. Tv de canli yayin da boyle kufur mu edilir? Kavgada soylemeyecegin seyi adam canli yayinda soyluyor

Hem kadini kucuk dusurucu, asagilayici kufur, hem belli bir millete yapilan bi kufur. RTUK abuk sabuk sigarayi bugulayip, sacma sapan kufurleri kesio, bu kufurleri edince 'bravo ne iyi ettin' mi diycekti
    Bana ne elin Bosnalısından onun derdini de mi ben düşüneyim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.