Şimdi Ara

RAR şifresi kırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RAR şifresi nasıl kırılır arkadaşlar lütfen yardım edin

• KeremAydın K kullanıcısına yanıt
    Sağlam bir şifreyse kırılamaz. (Sayı ve harf kombinasyonlu)
  • Archpr veya elcomsoft password recovery programlarını deneyebilirsiniz. ancak şifrenin anında kırılmasını beklemeyin.
    bu programlar her ihtimali sırayla deneyerk şifreyi bulmaya çalışır.
    eğer internetten indirdiğiniz bir rar dosyasını açmak istiyorsanız, genelde web adresi kullandıkları için şifre çok uzun olur ve kırılamaz.
  • 4.5 GB'lik bi dosya indirdim torrent olarak RAR çıktı içinden işte RAR'ı açtım Readme yazan yazıyı okudum yazıda işte iki tane link veriyordu bu linklerin birinden dosyayı indirin orada şifreyi bulacaksınız işte linki açtım indir dedim reklamlar çıktı indirmiyor dosyayı işte reklama tıkla telefonuna gelen mesajı yaz falan filan
  • bunlar kandırmasyon teknikleri hiç uğraşma o rarı unut büyük ihtimal virüsütr yoksa şifreyi verirdi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yussagi -- 28 Kasım 2013; 22:54:48 >
  • Evet o dosyalar genellikle fake(sahte)dir..
    Amaçları bannerlar üzerinden istediği yere üye olmanı sağlamak ,telefonunu falan verme bu dolandırıcılara..
    Arkadaşın dediği gibi istese zaten rar şifreyi ilgili dosyada verirdi..
    Ayrıca winrar aes 128-256 bit kripto kullanan bir program olduğu için kırmak çok zor .. Rar password cracker programları işe yaramaz yarasada şifreyi bulması hele uzun ve rakam hatf kombinasyonluysa muhtemelen aylar sürer.. O nedenle hiç uğraşma başka bir yerden aradığın dosyayı sağlam olarak indir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aslında 4.5gb okadarda çok büyük bir dosya değil sağlamını bulup indirmeyi deneseydiniz şimdiye kadar işinizi halletmiştiniz bile :)Bilmiyorum kullandığınız internet sınırlı felande olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    winzip- winrar şifresi kırma
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hd_doctor kullanıcısına yanıt
    merhaba ..
    Hocam kendi koyduğum şifreyi unuttum.
    Yaklaşık 20-25 harfli .lı sayılı harfli felan hani sağlam koydum unuttum.
    İnternetten baktım fakat serial kodu çalışmıyor.Archive passaport 4.54 ün serial kodu olmuyor 4.53 sürümünü indirdim oda donuyor.
    önerebilceğin bir yok var mı?
  • Acaba ayarlarda yapmam gereken bişey mi var diyorum internetten bakayım diyorum hepsi şifrey asd koyup çözmesini bekliyorlar programın.
  • donması bilgisayarla alakalı. Daha iyi pc'de denemeniz lazım
  • forgot F kullanıcısına yanıt
    Hatta birkaç PC de denemesi lazım. Şifreyi aralıklara bölüp, her pc de farklı aralıkları deneyebilir. Böyle uzun bir şifreyi kırmak tek PC de imkansıza yakın, hatta imkansız. Şifre kırmanın brute force(deneme yanılma, kaba kuvvet) den başka kırma yolu yok. Elle tek tek denemek hem yorucu hem de zaman alacağı için bu işi yapan programları kullanmak gerek.

Bilgisayarın işlemcisi ve ekran kartı oldukça iyi olmalı. Yoksa yavaş olur. Ayrıca genel tek çekirdek performansı muadillerinden daha iyi olduğu için İntel işlemcili sistemler daha hızlı kıracaktır. Kırma işlemi genellikle tek çekirdek performansına bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 19 Ekim 2017; 11:32:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • internette bu tarz programlar bulabilirsin fakat ne kadar işe yarar bilinmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.