Şimdi Ara

Rar'lı büyük dosyalar farklı farklı yerlerde hata veriyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim pc'de genelde rar'lı büyük dosyaları açmaya çalıştığımda hata veriyor dosya bozuk diyor, ama aynı yerde hata vermiyor.Mesela aynı dosyayı çıkartmaya çalıştığımda yüzde 42 hata verirken baştan denediğimde yüzde 82 lerde hata verebiliyor.Bazende hiç hata vermeden yükleniyor ama bakıyorumki yüklenen dosyanın içindeki bazı yerler eksik yüklenmiş yada bozuk acaba bu neden oluyor.Bazıları wirüs programları yüzüden diyor anlamadım lütfen bu sorunun çaresini bilen varsa yardım etsin...

• Virüs olupta zarar görmüş olabilir sosyalar. Bende de rar lı bazı dosyalar hata verio. Ama sebebi virüs yüzünden hasar görmesinden...
  • Dosyaları dvd'den çıkartıryorum, dvd'de bir sorun yok sorun bende ama neden kaynaklandığını anlayamadım her seferinde böyle oluyor bıktım artık, acaba önce pc virüs taraması yaptırdıktan sonra ad-aware 2007 programını kaldırmam bir işe yararmı ?
  • Ya pek sanmıyorum. Şunu denedinmi.. rar lı dosyayı direkt kopyala bilgisayara ardından çıkart. Direk dvd den çıkartma..
  • rarlı dosyayı zaten direk kopyalama yapıyorum ama kopyalama işlemindede hata'lar veriyor.Bazı sitelerden anakartın firewall yada ağ yazılımı yüzünden olabiliceğini gördüm acaba anakartın firewall ve ağ yazılımı programlarını nasıl kaldırabiliriz yada devre dışı bırakabiliriz.
  • winrar'ın son sürümünü yükleyip denedin mi?
  • Tamamdır arkadaşlar sorunu çözdüm çok şükür, gnyxgny arkadaşımın dediği gibi dvd'nin içindeki dosyayı önce pc'ye kaydettim, tabi önce kaydetmek için winrar'ı uninstall ettim dosyaları kaydettiken sonra winrar ı tekrar yükledim son sürümünü, pc'de kopyaladığım yerden yükleyince sorunsuz bir şekilde dosyaları çıkarttı çok şükürler olsun hepinize teşekkürler... Artık bu yöntemimi sık sık uygularım oh be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bendede aynı sorun var dvddekı rarları harddıske atıyorum sorunsuz ama onları acarken sorun yasıyorum hard dıskım ıde cıkıslı belkıde bundan olabılır bılemıorum
  • Sorunun çözülmesine çok sevindim...
  • arkadasım sorunun duzelmesıne sevındım ama bendede aynı sorun var hıc bı oyunu acamıyorum nasıl yapabılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gnyxgny

Sorunun çözülmesine çok sevindim...

Saolasın dostum sayende

aydogangs benim yaptığım gibi yaparsan sorun belki çözülür sende, ben dvd'nin içindeki dosyaları winrar olarak gözüktüğü için kopyalayamıyordum(sadece çıkartmak zorunda kalıyordum) o yüzden winrar ı uninstall ettim.Ondan sonra dvd nin içindeki dosyaları pc'ye kaydettim winrar ı tekrar yükledim sonra pc deki dosyaları çıkarttım sorunsuz bir şekildede oyunumu yükledim.Bu sorunla hep karşılaşıyordum artık çaresini biliyorum acayip mutluyum

• mutlulugun gozunden okunuo yanlız ben dvddekı rarlı haldekı dosyayı ztn hard dıskıme sorunsuz atıodum bunları acarken sorun yasıyodum ama denıyorum sımdı dedıgınede umarım olur kafaı yıcem yoksa
  • aydogangs,

hocam, sende direkt dvd den dozyaları çıkartmayı dene.. Olmazsa rar ı sil winzip kurup dene...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gnyxgny

aydogangs,

hocam, sende direkt dvd den dozyaları çıkartmayı dene.. Olmazsa rar ı sil winzip kurup dene...

bende sımdı ole denıyorum kardes dırek dvdden acmayı denedım olmuyo winzipi indirip ole denıcem bakalım daha yenı makına topladım ve bu sorunla karsılastım hard dıskım eskı ondan kaynaklanıyo dıe tahmın edıyorum umarım duzelır
  • Her halukarda olmazsa, dvd ni takıp bi antivirüs taramasından geçir...

Onun dışında bilgisayarında bi kaç büyük boyuttaki dosyayı .rar la. Ardından onları aç. Sorunsuz açacakmı..

Eğer antivirüs taramasından sonra dvd ni, hala dosyaları açmazsa dvd deki dosyalarda sorun olabilir...

Mümkün olduğu kadar değişik yollar dene..
  • gene olmadı arkadasım kac gundur bu sorunu yasıyorum eskı dvdım boozuktur dıye yenısını aldım gene degısmedı ramlerı cıkardım tek tek denedım gene olmadı sanırım harddısk gerekıcek bı tane cunku bu cıkaramadagım rarları daha yenı baska makınada cıkardım onlarda sorun yok yanı
  • Ama harddisk nasıl dosyaları çıkartmana engel olur onu anlamadım. Dosyaları DVD den pc ye atıosun. Ama pc de çıkarırken sorun yaşıyorsun..

Eğer dosyalar bölüm bölümse rar lı dosyanın içinde teker teker dosyaları çıkarmayı dene içinden..
  • Valla benimde bu konularda fazla bilgim yok işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 28 Kasım 2007; 2:14:09 >
  • kardesım dedıgını yaptım 6gblık bı dosyayı zıpledım ve onu acarken gene sorun yasadım sorun nerde pekı ben anlıyamadım hala hard dısktemı
  • Olayı baştan alalım...

Sende şimdi dvd var.. Bu rarlı dosyaları sen bilgisayara sorunsuz atıyorsun.. Ama bilgisayarda bu dosyaları çıkarırken sorun yaşıyorsun..

Başka pc de dosyaları çıkarttın sorunsuz. Sorun çıkmadı...

DVD'de sorun var desem, dosyaları pc ye atıyorsun sorun olamaz..

Dosyalarda sorun var desem, başka bir pc de sorunsuz olarak dosyaları çıkartabiliyorsun...

Tek bi sorun kalıyor o zaman.. Sanırım harddiskin sıkıştırılan dosyaları çözemiyor... Çünkü sıkıştırmayı yapıyor sorunsuz...

Birde .rar ve winzip programlarını sil.. Windows un kendi sıkıştırma programında dosyaları açmayı dene ...

(yukarıda anladıklarımda bir sorun varsa lütfen düzelt)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.