Şimdi Ara

RAR Dosyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim bi sorum olacaktı. Şimdi ben arkadaşımla bi işe giriştim. Oyun arşivi gibi bişi yapacağız ikimizin de hoşlandığı oyunları işte indirip saklıycaz istediğimiz zaman yükleyebilicez. Şimdi hard disc kullanmak istemedik. O yüzden dvd kullanıyoruz. Benim sorum şu büyük dosyaları rarla ayırıp öyle her cdye bi parça atıyoruz. Part part oluyo yani. Atıyorum 3 cd de aynı oyunun farklı parçaları var. Ben şimdi o oyunu kurmak istesem yükleme işlemini nasıl gerçekleştiricem? CDdeki dosyaları bi klasör içinde mi toplıcam nası olucak? Yani kısaca 3 cdyi nasıl ilk hali gibi yapabilirim? Bu işleri pek bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

Orijinalden alıntı: Battlefield-2

Merhaba arkadaşlar. Benim bi sorum olacaktı. Şimdi ben arkadaşımla bi işe giriştim. Oyun arşivi gibi bişi yapacağız ikimizin de hoşlandığı oyunları işte indirip saklıycaz istediğimiz zaman yükleyebilicez. Şimdi hard disc kullanmak istemedik. O yüzden dvd kullanıyoruz. Benim sorum şu büyük dosyaları rarla ayırıp öyle her cdye bi parça atıyoruz. Part part oluyo yani. Atıyorum 3 cd de aynı oyunun farklı parçaları var. Ben şimdi o oyunu kurmak istesem yükleme işlemini nasıl gerçekleştiricem? CDdeki dosyaları bi klasör içinde mi toplıcam nası olucak? Yani kısaca 3 cdyi nasıl ilk hali gibi yapabilirim? Bu işleri pek bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

Böyle olur mu bilmiyorum. Olduğunu varsayalım. Atıyorum 1. DVD'yi taktın. Rar'dan çıkardın. Yüklemeye başlasan başlamayabilir ve ya ilerleyen şamalarda hata verebilir. Hepsini aynı yere alırsan sorun olmaz. Ama 3'e bölünür mü onu bilmiyorum, denemedim.

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@

• quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Merhaba arkadaşlar. Benim bi sorum olacaktı. Şimdi ben arkadaşımla bi işe giriştim. Oyun arşivi gibi bişi yapacağız ikimizin de hoşlandığı oyunları işte indirip saklıycaz istediğimiz zaman yükleyebilicez. Şimdi hard disc kullanmak istemedik. O yüzden dvd kullanıyoruz. Benim sorum şu büyük dosyaları rarla ayırıp öyle her cdye bi parça atıyoruz. Part part oluyo yani. Atıyorum 3 cd de aynı oyunun farklı parçaları var. Ben şimdi o oyunu kurmak istesem yükleme işlemini nasıl gerçekleştiricem? CDdeki dosyaları bi klasör içinde mi toplıcam nası olucak? Yani kısaca 3 cdyi nasıl ilk hali gibi yapabilirim? Bu işleri pek bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

Böyle olur mu bilmiyorum. Olduğunu varsayalım. Atıyorum 1. DVD'yi taktın. Rar'dan çıkardın. Yüklemeye başlasan başlamayabilir ve ya ilerleyen şamalarda hata verebilir. Hepsini aynı yere alırsan sorun olmaz. Ama 3'e bölünür mü onu bilmiyorum, denemedim.

ama hepsini aynı yere alamam ki dvd 4.7 gb alıyo diyelimki oyun 10 gb nası hepsini aynı yere alıcam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

ama hepsini aynı yere alamam ki dvd 4.7 gb alıyo diyelimki oyun 10 gb nası hepsini aynı yere alıcam

Kuracağın zaman bilgisayara atıp aynı klasöre alırsın..

Rar olarak parçalara ayırabilir misin bilmiyorum, denemek lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 24 Şubat 2013; 0:15:54 >

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@

• iso yada nrg ile inen oyun dosyalarını kesinlikle rar dosyası olarak bölemezsin.İlk önce oyunları bilgisayara kurun ve program files bölümündeki yada her nereye kurdu isen oradan rar dosyalrını partlara ayırırsın ama tekrar oynayacağınız zaman dvdleri yada cdleri herbirini hızlı bir şekilde değiştirip sırasına göre kopyalayabilirsin.Yükleme esnasında cd bozuk hatası alırsan yaptığın bütün işler çöpe gider haberin olsun....
  • Winrarlıyacagın oyunun üstüne gelip sağ tıkla arşive ekle dedikten sonra ciltlere böl diye aşşada bi secenek var orda dvd nin boyutuna göre ayarlarsın ( sakın dvd 4.700 mb diye 4.700 yazma dvdyi sürücüye tak biçimlendir tam boyutunu görürsün sen en iyisi mesela biçimlendirdiğinde 4.300 mb bi alan varsa winrarda 4.200 yaz winrarla ,oyunun boyutuna göre part 1 part 2 part 3 çıkar dvdye yazdır.tekrar açmak istediginde dvd.1 i tak winrarı aç bittikten sonra Dvd 2 yi istiyecektir sende 2 .dvdyi tak işleme devam et

Hocam ben sizin sorunuzdan farklı bişey söyliyicem kusura bakmayın, şimdi büyük bir oyun arşivi yapmayı planlıyorsunuz.Bunu bir hdd'de yapsanız daha sağlıklı olmazmı?CD'de yaparsınız cd bir türlü bozulabilir(nemlenme, çizilme vs. vs.) Hdd bana göre daha sağlıklı olacaktır.Bu sadece bir öneridir, illaki hdd'de yapın demiyorum ama bence hdd daha sağlıklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPG dosyaları açılmıyor?
    17 yıl önce açıldı
    assets uzantılı dosya açma
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısın kardeşim ama zaten ortada bi HDD var dosyalar onda duracak ama biz hard disc sürekli gezsin istemiyoruz. O yüzden cdyi tercih ettik. O zaman şimdi ben oyunun kurulu olduğu program filesin içindeki klasörü mü rarlıyım?

Haklısın kardeşim ama zaten ortada bi HDD var dosyalar onda duracak ama biz hard disc sürekli gezsin istemiyoruz. O yüzden cdyi tercih ettik. O zaman şimdi ben oyunun kurulu olduğu program filesin içindeki klasörü mü rarlıyım?

evet ama sadece kuruluoyun dosyasını rar yapmalısın diğer alternatif olarak harici HDD alıp rar yapmadan direk oraya kopyalayın.Canınız oyun oynamak istediğinde Hariciyi usby takın ve oynayın bilgisayarın HDD sine dokunmadan yani....

Haklısın kardeşim ama zaten ortada bi HDD var dosyalar onda duracak ama biz hard disc sürekli gezsin istemiyoruz. O yüzden cdyi tercih ettik. O zaman şimdi ben oyunun kurulu olduğu program filesin içindeki klasörü mü rarlıyım?

Harici bir hdd ile depolardım ben olsam.Program files'teki dosyaları rar lama.Normal oyunun kurulum dosyalını arşive ekle diyerek rar'la.Yüklerken 1. cdyi takıp rardan çıkartmaya başlıyıcaksın.Bi zaman sonra 2.bölümü isteyecek winrar. 2.cdyi takıp devam diyiceksin böyle böyle çıkartıp kurucaksın çok basit.

http://imageshack.us/a/img689/8458/12799269.jpg

http://imageshack.us/a/img594/2342/85221210.jpg

Yani yapacağım oyunun kendi setupunu arşive ekleden rarlayıp, oluşacak partların boyutunu seçmek?

http://imageshack.us/a/img689/8458/12799269.jpg

http://imageshack.us/a/img594/2342/85221210.jpg

Aynen öyle.

• eyvallah kardeşim çok sağolasın deniyorum şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.