Şimdi Ara

Rappelz Pet nasıl yapıcam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rappelz de summoner oldum 12 yim cart alıyorum yaratıga tame ediyorum ama saldırıyo öldürünce cart yok oluyo kacıp cok uzaklasınca canavar gidiyo cart duruyo ama pet olmuyo nasıl yapıcamı anlatırmısınız?

• ya bu oyunda pet sistemini bilen bi tane bile türk yokmu ya?
  • summoner olupta pet yapamamak çok kötü bişi
  • Summoner olsam yardım edebilirdim ama Dark Mageyim malesef. :)
  • hala yapamıyorum
  • ben bu oyuna yeni başladım daha tam olarak çözemedim mesela nasıl ve nerden yaratık alabilirim bana bu konuda yardımcı olabilicek arkadaşların mesajlarını bekliyorum şimdiden sağolun
  • oyuna klavye ile hareket etme gelmişmi ? (WASD)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ønur

oyuna klavye ile hareket etme gelmişmi ? (WASD)

ne alaka yani ?
    pet i summoner haricindeki charlarda yapıyo o nasıl olcak ben baska charla yaptım ne farkı var bunların?
  • Su anda kadar buldugum kısmıını yazayım.
    Sehırdekı bır npc tame hayvanlarının kagıdını satıyor. onu alıp hayvanı tame skıllı ıle temeleyebılıyorsun.
    Daha cıkartmayı beceremedım.
    Zaten senın yaptıgın normal. Kartı ılk bakarsan bos hayvanı tame edınce hayvan sana saldırıyor sonrada onu kesıyorsun karta hapsetmıs oluyorsun. Sonrada cıkarıp kullanacanda nasıl bı bulsam :D

Neyse isin asli su.
    Groc... den 8000 R. lik kartlardan aliyorsunuz sonra hayvanı bulup basit skilldeki tame skillini kullanarak tame ediyorsun. Tame edince hayvan size saldırıyor. Sızde saldırıp kesın. Sonda basarlı olduysanız kartın ıcıne hapsetmıs oluyorsunuz hayvanı. Uzerıne gelıp bakın basarılı olduysanız. sag taraftakı menuden. crature from. var
    onu acın sonra ınventory acın. sonra hayvanın kartını oraya tasıyın sonra confirm diyince basıt skılllerdekı summon creature cubugunu kullanırsanız olur :D.

bişeyler degıl valla :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bor4 -- 21 Aralık 2007; 21:21:51 >
  • Forumda bu konuyu dikkatlice oku bence donanımhaber
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.