Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kartı yerleştirdiysen sağ altta ve ya ekranda biyerde küçük pet menusu çıkar. Eğer yoksa alt+r yap. Sonra o çıkan küçük menude pet resminin üstüne bikez tıkla seçili duruma getir ve aktif skill olan creature summon skilini cast et.
  • ok hallettim şimdi oldu sağolasın iki şey daha sorucam birincisi skilleri sıfırlatılıyor? nasıl?

ikincisi ben seçtiğim jobu beyenmedim oly warrior açmıtım ama değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
  • yapabileceğin bişey yok. HW tanktır oyunda. Fakat ikinci Job seçiminde tam tank olan Knight yada hybrid karakter Soldier olabiliyor. Aynı serverda oynuyacaksan paranı ve eşyalarını kasaya koy. Yeni bir karakter daha aç.
  • arkadaşlar ben oyunu yeni indiriyorum dark magii için hangi ırk olmalıyım?
  • dark magic için asura olmalısın hangi serverdasın bu arada pantera da olursan yardım edebilirim ben de dark magicim
  • tartusta başladım 16 bile oldum :D yinede sağol
  • pet cartları nerden çıkıyor
  • arkadaşlar merhaba, ben de lydian serverındayım, bu server ne zaman açıldı bilmiyorum ama şu an enflasyon almış başını gitmekte. Millet yavaştan R5 olmaya başladı ve ortalıkta 10larca hawkman var. Angel ve Kentauros'lar bir nebze daha az görüyorum, çünkü eğitilme şanları 10da 1 diye bir şey duydum ki doğrudur sanırım. Şu an lvl63 B.summ karakterim var ve oyun SS'siz gitmiyor. Adam gibi farm yapamadığım için de o kadar zengin olduğum söylenemez ve tıkanmış durumdayım, farm yapmaya çalışıorum ancak bir türlü pet card düşmüyor. +10 evo2 tortusum ile normal moblarla ilgili sorunum olmuyor ancak dungeonlarda solo yapamıyorum normal olarak. Solo anlamında SBreeder ve Evoker ların daha iyi olduklarını düşünüyorum. Ancak araştırdığım kadarıyle Bsumm lar da PvP de baya iyilermiş. Henüz hiç yapmamış olsam da :) Bunların dışında Lydian serverında hiç Türk yok. Oysa ki ben ekşisözlükteki rappelz başlığına aldanıp o servera girmiştim. Şimdi yeni bir server açılacak olsa direk oraya atlarım heralde, çünkü bu kadar kasılmış bir serverda orta halli oynamak sıkabiliyor. Millette petler sırayla, hepsinden 5er 10ar tane :)) nese bu topic ölmüş de olabilir ama yazayım dedim, hadi görüşürüz...

• Ben breeder oynadım uzun süre, Lvl 80 kusur bahamut serverında. Oyuna uzun zamandır girmiyorum. Lydian serverı baya eski en son Tanda açılmıştı benim zamanımda(sırası ile bahamut, salamander, tanda) . Eğer yeni bir server eklenmedise son açılan server ünvanını koruyordur. :D baya bir kasmıştım oyun eğlenceli olduğu halde mob ai bakımından berbat ve bu beni oyundan soğutan en büyük faktör oldu. Sürekli basic attack yapan moblarla kapışmak gerçekten sıkıcı.
  • yok aslında lydian da çok türk var hepside kodoman oyuncular bende lydian da oynuyordum e4 çıkarken ara verdim hala dönmedim ama o serverda turk leri nadir tanırsın milyonda bir turkce konusuluo benim friend listte 30 a yakın vardı turk da dediğim gibi ne nick lerinden nede guildlerde turkce bi işaret bulamazsın ...
  • hmm anladım, vala henüz daha karşılaşmak nasip olmadı kodoman bir türkle ^^. bunun dışında mobların hepsinin dümdüz dalması evet çok saçma, iş bi aggroya bakıyor...oysa ki şöyle sağlam büyüler çaksalardı moblar fena olmazdı, hem böylece m.def de bir işe yaramış olurdu ^^ neyse bu gidişle ben de bırakıcam heralde, bir de oyun bedava ama gerçekten cash shoptan item alan fazlasıyla adam var, hele bazılarının resmen servet saçtığını düşünüyorum, hidden village pass olayı direk aylık 15$...bu tip cash shop olayını zaten ilk burda gördüm, en başta yüksek lvl moblardan düşer heralde bu ancient zıkkımlar felan diyordum ama alakası yokmuş
  • da oyunun en güzel tarafı cash olarak alınan herşey oyun içinde playerlar tarafından satılıyor o yuzden servet dökmene gerek yok..
  • öncelikle slm .Y ben bi ark dan duydum indirdim epic 4 ama oyun açmak isteyince bi pencere açılıyor.Sanırım yama için download penceresi.Ama bişi yüklemeden time aut diye cıkıyor.Oyuna giremiyorum yardım edebilirmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BozAyu

öncelikle slm .Y ben bi ark dan duydum indirdim epic 4 ama oyun açmak isteyince bi pencere açılıyor.Sanırım yama için download penceresi.Ama bişi yüklemeden time aut diye cıkıyor.Oyuna giremiyorum yardım edebilirmisiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_17071759/tm.htm

burası yardımcı olur ..
  • Arkadaşlar bende dün yükledim oyunu birazcık uzun sürdü ama sorusuz olarak yükledim. En son Tanda serverı açıldığı için tanda da bi striker açtım 17lvl oldum . Oyun gayet zevkli dünden beri oynuyorum ama benim gördüğüm kadarıyla oyuncu sayısı çok az hep yalnız takılmak da bi süre sonra sıkıyor. Acaba tanda serverında oynayan arkadaşlar varmı benim nickm Metaphor .
  • quote:

Orjinalden alıntı: agni_tr
    http://forum.donanimhaber.com/m_17071759/tm.htm
    burası yardımcı olur ..

Hocam eyv çok saol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BozAyu -- 23 Ekim 2007; 19:01:42 >
  • beyler tortus serveri listede yok ne oldugudan haberder olan var mı yaa 23 lvl char vardı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DedeKorkut01 -- 28 Ekim 2007; 12:43:40 >
  • arkadaşilar forumun hepsini okuma şansım olmadı ben pet çıkarmak istiyorum lvl 25 im holy warrior Yeti serverından oynuyorum. Bu thinkerbell e benziyen ufak böcük var uçan :D ondan istiyorum ama sizce en iyi saldırı pet i jangisidir yada ne gider bana ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rexx

arkadaşilar forumun hepsini okuma şansım olmadı ben pet çıkarmak istiyorum lvl 25 im holy warrior Yeti serverından oynuyorum. Bu thinkerbell e benziyen ufak böcük var uçan :D ondan istiyorum ama sizce en iyi saldırı pet i jangisidir yada ne gider bana ?

o uyuz kelebekten çakma peri müsvettesi blue pixi ilen red pixi empty cardları 50m blue 80m red şu sıralar tahmini pazarlıkla 100m a fresh bi blue alırsıneğerki 25 lvl sen ayranın yoktur senin içmeye o yüzden git bi tane tortus al pazardan 15 lvl leri 50k ya falan bulursun hem tank olur sana hemde pet sahibi olur mutluluk duyar bakın lan tosbama diyip havalara girersin...yok efenim ben yerimde duramam bulduma dalarım benim pet de dalsın diosan gider bi tane pantera alırsın verirsin eline bi two hand weapon en az +4 lvl10 bide wearior armor takarsın gelene geçeni kesersiniz kardeş kardeş....

ben ne yapabilirsin yazdım parayı nasıl bulurum nasıl pet e eşya takarım dersen ters cevap veririm ...hadi kolay gelsin...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.