Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pegory patch yapmak zahmetli..daha önce de bahsettiğim gibi bağlantının hiç bişekilde kesintiye uğramaması gerekir..şöyle de yapabilirsin..çeken birinden tam yüklenmiş halini al daha önce yüklemiş olduğun klasöre kopyala..biz arkadaşla öyle yaptık..ben patchi tamamlayınca dvd ye yazıp vermiştim ona..o da o şekilde halletti sorunu..
  • nick: iLLuMaTia
    Server : Pantera(PVP)
    lvl: 79

Yeni başlayacan arkadaşlar rappelz oyuncuları çok farklıdır oyun içinde yardım isteyin sizi muhakkak partiye alırlar yeterki party isteyin ve size her konuda yardımcı olurlar... birde ben genelde skillerimi masterlemeye çalıştım tabi oynadığım server pvp serveriydi :)

Normal Serverlerde Oynayacak arkadaşlara tavsiyem Deva sınıfını seçim taim le güzel para çevirebilirsiniz oyun içinde
    ve birde yeni başlayan arkadaşlara allah sabır versin

-----------------------------------------------------------------------------------
    www.mmorpgtr.com Türkiyenin En Büyük MMORPG Türkçe İçerik Sitesi

• Evet ya çok zor başlarken ama sonra oyun daha da güzelleşiyor 30 lwl oldum :) (Hızlı kasarım)
    Oyunu bayağı öğrendim. Kahuna yaptım. skillerimin de hepsi açık. ve geliştirmeye devam ediyorum.

Herkese kolay gelsin...
  • lydian da oynayipta archaid satan varsa alicam clear 6m veririm!!

pm atin
  • ben oyuna başlayacağım resimler ve anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla oyun muhteşem
    oyun galiba pet sistemine kurulu çünkü gördüğüm her resimde bir pet var :)
    oyunda petlerin fiyatları çokmu pahalı?
    oyunda pet çıkarmaya ynelik classlar varmış bunlar parasız skill ile çıkarılan petlermi
    oyunda level ve para kolaymı kasılıyor?
    kolay level 10 olurmuyum?
    hangi serverda başlıyım
  • pantera serverinda guildim var Turkiye diye oyundaki nickim TRsmurfy gelirseniz lvl farki gözetmeden alirim oyunda yardimci olurum (arada sirada reklam yapalim dimi ama yoksa toplanamayacaz) herkesi bekliyorum
  • bende pantera serverında açtım şuan 13 olmak üzereyim ama ırk lara göre ayrılaan şehirlere nerden gidiliyor pantera,turtle vs pet kartlarını nereden alıyoruz hiç bilmiyorum oyundaki nickim cerebrus pm atın lütfen herzaman oyunda olmaya çalışcam
  • oyunu bıraktım ama yardım etmek istedim

şehirlere ışınlanmak için teleporter var training island da warehouse un yanındaki yamaçtan çıkılan yerde teleporter var burdan ana şehrine gidebilirsin ancak training island daki tüm görevleri bitirmeden gitmeni önermem en geç lvl 17 de ana şehrine ışınlan

panthera , tortus ve poultry de merchant ta satılan kartla alırsın ancak tame skill i ile pet e kullanman ve peşine de öldürmen gerekli ya pet i tame edersin ya da kart patlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 25 Haziran 2007; 10:38:57 >
  • Bu oyun vakit kaybı arkadaşlar...Second Job Haziran ayı olmuş hala açılmamış.Ben bu oyunu 2006 kasımda bıraktım 60 küsür lvlken düşünün yani..

Üzerimde 50m kadar para eşya zart-zurt vardı...Kullanıcı adı şifremi hatırlayabilirsem veriyim isteyen birisine...
  • Öncelikle selam..

Beyler ben epic3 ü indirdim patch yüklemiyor time out veriyor.. 1. sorunum bu.
    2. sorunum ise yakında epic4 çıkıcak demişsiniz biz epic4 için gene download mu yapıcaz yoksa epic3 launcherı update edip epic4 yapacak mı?

Şimdiden teşekkür ediyorum..
  • ya ben de sabah açiim dedim. açılmıyor arkadaşlar yaw. Bilen birisi var mı? sizde de oluyormu. launcher da "can't connect the update server. "dio. sizde de bu sorun var mı yaw?????????
  • Kendi sorumun cevabını buldum. 29.06.2007 sabah 9:00 a kadar update yapmışlar. Hesapta olmayan uzun bir update. ve saat 9 olmasına rağmen halen açılmadı. BEKLİYORUZ...

Bakmak isteyene LİNK :http://rappelz.gpotato.com/forum/viewtopic.php?t=431053&postdays=0&postorder=asc&start=0
  • Son 2 sorumun cevabını alamadım bari epic4 ün ne zaman gelceiğin söyleyn ay sonu demişlerdi ama...
  • time out sorununu bilmiyorum.
    epic 4 ü de fazla düşünemne gerek yok. gelince update olur. oynarız. ama yakın olduğunu sanmıyorum. daha epic 3 ü bile doğru düzgün yapamadılar. bi kaç gündür tüm serverları kesiyorlar. :)

SERVER : TORTUS (EN FAZLA AÇIK OLAN SERVER-EN AZ UPDATE)
    LWL : 45 (50 YE DOĞRU)
  • az kaldi epic 4 icin hazirliyorlar forum sayfalarinda epic diye topic acmislar simdi tatile gidecem geldigimde epic 4 gelmemis ise oyunu bırakacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocketboy

Oyunu yükledim, launcher ı açtığımda patchleri yapmaya başlamadan time out hatası veriyor. Patchleri ayrıca indirebileceğim bi yer var mı

Az önce oyunun official forumunu inceledim. Adamlar bir torrent adresi vermişler... indirmeye uğraştım. Uğraşmaz olaydım. 3,6 gb'lık bir dosya indirmeye kalkıyor. Torrent olduğu içinde max. 20 kb ile indiriyor. Millet foru8mda adamlara bir küfür etmediklerini bırakmışlar...

Böyle şey olmaz arkadaş. Clientte sorun var diye iki kere indirdim. Oyun cennetten düşme olsa bundan sonra yüzüne bile bakmam... eziyetten başka birşey değil!
  • Lütfen arkadaşım tamam oyun o konuda biraz sorunlu olabilir. ama eğer update yaparken kapatmazsan öyle bir sorunla karşılaşmazsın. Hatta benim arkadaşı da oyuna başlattım. Ark daha bugün indirdi, update yaptı, hatta update yaparken kapattı ve tekrar açtığında baştan başladı ve şu anda beraber oynuyoruz. Ama serverlarda daha çok eksik olduğu için ve lagı engellemek için çok uzun yapım var oyunda. yani mesela bugün salı ve oyun 10-12 arası açıktı ve kapattılar halen de açmadılar. Adamların elinden bişe gelmiyor oyunu düzeltmek için uğraşıyorlar. Buna meraklı değilller yoksa. Kim daha fazla para kazanmak varken bunu engellerki... Bu yüzden hemen pes etmeyin sadece yardım isteyin. Oyuna güvenin... Girin sitesine gm lerden yardım isteyin. Oyunun güzelliğine ve verdiği zevke şüphe yok. İnanın başlamayanlar için söylüyorum oyun muhteşem. ( 47 lwl kahuna - tortus serveri)
  • Merhaba lastx,
    Bir konuda fikrini almak istiyorum.
    Kahuna dagger ya da mace silahlarında uzmanlaşabiliyor.
    Sen hangisini seçtin ve neden?
    Sorumu yanıtsız bırakmayacağını ümit ediyorum.
    İyi oyunlar.
  • pantera serverında turkiye guildinin baskaniyim TRsmurfy benim guildimde olan biri bana öm atsin acil
  • Ewt kahuna dirk, mace ya da staff silahlarında uzmanlaşabiliyor. Ben staff secmedim çünkü kahunanın staff la kullanabileceği yeteri kadar mag. attck skili mevcut değil. Dirk seçmedim çünkü karşıma bi kaç tane güzel mag attck skili çıktı. Ben mace i tercih ettim. Çünkü hem mag attack hem de phy attack ı var. Tek elle kullanılabilen mace ile en başta ilerledim. Diğer eline de kalkan alabiliyorsun. Ama bu bena tam anlamıyla beklediğim charı sunmadı. Kalkan çok etkili bir alet değil. Ben çift elle tutulan tek 1 mace i tercih ettim. Şu anda benim lwl imdeki fighter ve striderlardan daha fazla vurma özelliğine sahibim. Ve mag attack ımda aynen öyle. Moba önce mag attck yapıyorum. Hem onu çekmek amaçlı hemde canını azaltmak sonra basic attack yapıyorm. Ve çok hızlı kasabiliyorum. Brnden 4 lwl yüksek bir striderla attacklarımızı karşılaştırdık. Onunki 300 iken benimki 390 lardaydı... Yinede seçimini sen yap.

Ama ben kahunalarda defansın kötü olması nedeniyle 50 lwl de fighter classına geçeceğim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.