Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vethakan

yuhh hacı nerden dusurdun red pixy yahu ben bı dusuremedım common kart neyseki evo 2 pantheram varda rahatım ama pixy harıka olurdu dropmu aldın yoksa satınmı aldın eger drop ıse nerde ve hangı yaratıklardan dusurdun

bise sorcam bende lvl 17 panthera var lvl kac ta evo 2 olucak ve su panthera nin skill yerinde resimlerde gordum bi kac kılıç skill i var onları nasıl kullanıo ben pete deneme amacli lvl5 de dagger taktim unit card sayesinde bu sekildemi o skilleri kullanabilio??
  • Petler belirli lvlerinde aktif ve pasif skiller öğreniyor. Öğrettiğin aktif skilleri oraya takıyorsun. üstüne click leyerek veya alt+1(2,3 kaça koydusan) şeklindede kullanabilirsin ben klavye kısa tuşlarını kullanıyorum genelinde.
    Silahlar zırhlar takabiliosun unit kartlarla attack, magical attack ve defans ve magical defans bonusu alıyor böylece. Tabi petlerde bazı pasif skilleri vsar mesela pantera belirli lvlde armory unit öğreniyor. Yani warior armor type giydirirsen ekstra defans bonusu alıyor gibi, artı mesela bıçak taktın çok hızlı saldırıyor fakat atack gücü az oluyor, balta taktın güçlü ve yavaş saldırıyor ve accuracy düşüyor, eldiven taktın accuracy artıyor veya boot giydirdin move speedine artı alıyorsun petin. Kısacası taktığın şeye göre değişik stat bonusları alıyorsun pette.(tabi petlere önem veriyorsan creature mastery ve creature item expert skilerini masterla karakterin).
    İlk evo lvl40, ikincisi lvl50. Fakat evo yapmayıp overbreeding gidebilirsin. Yani evo yapmadan ilk haldek peti maximum lvli olan 60 a getirip extra skiller öğretebilirsin evet skiller cidden iyi overbreeding yapılırsa fakat 40 üstü bir pet i lvl atlatmak maalesef ölüm ve ben bunu breeder olarak söylüyorum denedim yani diğer joblardaki külfet dahada artıyor. Bizim birde petleri çabuk lvl atlamasını sağlayan ve jp almasını sağlayan skillerimiz var ben iki,üç günde basic bi peti evo ediyorum rahat. (son öğrendiğim birşey epic4 evo1 50 ve evo2 60 a çıkacakmış ve birde DeEvo(yani overbreeding yapmak istiyorsan bi önceki evo haline getirebilme ayrıntılarını bilmiyorum) ekleniyormuş.

• lvl 48 moblardan r3 item aldım hemde dungeon degıl normal arazıde ozellıkle assasıan guildin ordaki lvl 48 moblardan r3 item ve cube dusuyor ama common card icin senın dedıgını yapak bakalım
  • 47 üssü zaten her mob r3 item düşürebiliyor ve common cardların hepsi kendi tipinden olan herhangi bir mobdan düşebiliyor(tabi card ve item düşmesi için yine lvl gap geçerli -10-+10), bunun için rappelz costumer service'e mail attım hangi tarz pet istiyorsan o tarzda moblardan bolca avlamalısın diye cevap geldi. Sen red pixie sordun bende en iyi avlanacağın yerin orası olcağını düşündüm 4 günde iki red pixie buldum ve birde skell card(skell kartını cemetery horizendeki skell cinsinden toxic avenger lardan buldum lvleri 49-52 arası). Şu an blue pixie istiyorum ama item düşürecek o type mobların lvlri 55-58 civarında 58-59 lvl olmayı bekliyorum rahat ve hızlı avlamak için onları.
  • yardimin için cok saol benim pet daha lvl 17 de anlaşılan daha çok uraşcaz şöle adam gibi bi lvl e gelim o zaman çok daha rahat lvl atlatırım breeder açmayı düşünüyorum pet için sadece pet kasıcam onla yoksa dediğin gibi başka türlü çok zor
  • ABARTMA BUGUN DARK MAGİ YADA STRIDER DUSUK DEFANSLI AMA YUKSEK ATACK GUCUNE VE HIZINA SAHIP CHARLARDIR YINE KEZA FIGHTERLARDA GERCEKTEN SAGLAM CHARLARDIR YANI BUNLARLA TEK BASINA RAHATLIKLA KASARSIN SANA OLAYI SOYLE ANLATAYIM BEN LVL 52 YIM AMA LVL 58 BIR MOB U COK RAHAT HIŞ EDERİM :))))
  • UNUTMADAN ILLAKI HAYVAN KASACAM DIYORSAN SPELLSINGERDA OLABILIRSIN CUNKU SPELLSINGERDADA HAYVAN KASMAYA YONELIK BIR CHAR VE BREEDERDAKI SKILLERIN BENZERI ONDADA VAR MESELA HAYVANIN EXP VE JP POİNT TOPLAÖMA KAPASITESINI ARTTIRMA YADA HAYVAN BUFFLARI GIBI OK DOSTUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethakan -- 8 Mayıs 2007; 2:56:58 >
  • arkadaşlar forumun cogunu okudum yüksek leveller bilirler ama lak sadece para kazandirmiyo öldüğümüz zaman eximizi koruyo yeniler için söylüyorum
    ayriyetten pantera serverin turkiye guildi kurulmustur bütün arkadaşları bekleriz nickim TRsmurfy başka guild varsa bir çatı altında toplanalim
  • yahu kafayı yedım yahu arkadas 4 saat kestım hemde lvl 47-50 arası sirenlerı seri bır sekılde kestım yahu sonuc sıfır sadece r3 gaia hunter armor dustu onun dısında bısey yok ben anlasılan bu common kartlardan 1 tane olsun cıkartamayacam yahu
  • bişe sorcam o fairy card lar fln rare cardları tame ederken tame edememe olasalığı varmı yani panthera tame ederken olduğu gibi card da gidiomu
    ayrıca tame skillinin 1 de ya da 5 de olmasının bi alakası varmı??
  • kardeş sen hangi serverdasın o kartı satmada para yapıp ben aliim ehuehue
    quote:

dostum ılk lvllarda laklar tamam guzel para verıyorda lvl arttıokca laklardan gelen para yetmez oluyor sana sole anlatam su an lvl 52 yım ve lvl 50 olduktan sonra kendımı dızmek ıcın harcadıgım para 7-8m yani ıleriki levellarda 50-100k senın ıcın onemlı bır rakam olmaktan cıkıyor ha dıyeceksınkı 7-8m nasıl yaptın lvl arttıkca dp lerden dusen r3 ıtemlar ve ozellıkle r3 cubeler ıyı para edıyor ha bırde nadır kartlar dıuserse o da ıyı para edıyorkı bana dun dustu clerıc rapid heal kartıu dustu hemen satıyım dedım 600k verdıler bende bekletıyorum cunku adamlar 800k dan tezgaha koyuyor bıde arada ıtem alısverısı yapıyorum mesela gecen gun butterfly mask aldım 1,3m a 1,8m sattım bunun gıbı ama yınede lvl arttıkca para ıcınden cıkılmaz bır hal alıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: lordofturks

kardeşim para sıkıntısı çekiyom diyonda düşen lak ları paraya çevirsene ben 20 lwl oldum ama para sıkıntısı çekmedim hiç görevler de veriyo para ile jp sen 40 lwl olmuşun daha iyi bilirsin benden oyunu laklarla 50000 rupee yaptım elbiseleri falan aldım lwl lerinide yükselttim artıda bastım falan
    quote:

en son lvl 40 oldum biraktım yahu parasızlık deli etti beni yahu hayır oynayacamda bıraz daha kafamı dınlemek istiyorum malum parasızlıga alısma ıdmanı

lvl40
    strider
    dual dagger
    pet evo2 lvl22 poultry

• iyide neden guldun anlamadım bu arada bahamuttayım
  • arkadaşlar ben bahamutta lvl 20 strider ım.bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.ben 1. iş olarak 10 lvl de strider actım.ama bir kac lvl sonra okcu skilleri acılınca jobları onlara verdim ve bir yay aldım sonra skili acmak için kart gerekli diye düşünüp birde skil için kart aldım. kartı yerleştirdim arc shot kısmına.ama hala need weapon falan gibi yazılar cıkıyor .acaba ben sadece kılıç tarzı silahlamı atac yapabiliyorum bu 1. sorum.2 eğer ki durum böyle ise job skilleri 0 latmam mümkünmü.3 eğer yay kullanabiliyoesam bunu nasıl yapabilirim.ilgilenirseniz sevinirim
  • para jp ve exp kasma sorunu çeken arkadaşlar için bi formül buldum ama biraz uğraşmanız gerekiyo
    yapmanız gereken sadece yan çar açıp 14 lwl e kadar kasmak ve trainer islandda çıkan bütün questleri yapmak bu görevler sonunda elinizde 2000 sta ve 20 lwl itemleri oluyo bunları bankaya koyup kendi adamınızın üstüne alabiliyosunuz 14 lwl sonunda 100 k ya yakın paranız oluyo yanınıza birde kasılmış pet alırsanız bu iş daha kısa sürüyo

sadece paylaşmak istedim kimse artistlik yapmasın biz biliyoduk diye
  • 600 k para yapmak kolaymı anasını satiim 50 k para bulunca göbek atıyoz
    quote:

iyide neden guldun anlamadım bu arada bahamuttayım
  • neyse kardesim sole lvl 40+ ol o zaman 1m a para demeyeceksin emın ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: panc

arkadaşlar ben bahamutta lvl 20 strider ım.bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.ben 1. iş olarak 10 lvl de strider actım.ama bir kac lvl sonra okcu skilleri acılınca jobları onlara verdim ve bir yay aldım sonra skili acmak için kart gerekli diye düşünüp birde skil için kart aldım. kartı yerleştirdim arc shot kısmına.ama hala need weapon falan gibi yazılar cıkıyor .acaba ben sadece kılıç tarzı silahlamı atac yapabiliyorum bu 1. sorum.2 eğer ki durum böyle ise job skilleri 0 latmam mümkünmü.3 eğer yay kullanabiliyoesam bunu nasıl yapabilirim.ilgilenirseniz sevinirim

YA BEYLER ACİL YARDIM PLS.EĞER DEĞİŞMİYORSA SKİLLER YENİ CAR ACIP KASACAM PLS
  • quote:

neyse kardesim sole lvl 40+ ol o zaman 1m a para demeyeceksin emın ol

yaa bende lvl 30 olduk para kalmadı 3k varezikliğin bu kadarı tabi başlarda önemli die aldığım bi kartın aslında strider da okçu skilleri nin cardı olduğunu anlamamla yıkılmıştım ama şimdiyse satma umuduyla bekliorum
  • arkadaşlar bende başladım oyuna 19 lvl dark mage , pet lvl 11 ama bi sorum var. bu pet lerde evo 1 2 3 fln diolar, nasıl yapıyoruz bu işlemi ? tamer yada summonerda tıklıyorum yapmıyor
  • bende pek emin deilim ama bana sölenenler

evo2 lvl 40 da ve evo 3 de lvl 60 da oluomuş
    ancak bunun dışında birde probreeding yapıp hayvana hiç evrim geçirmeden lvl60+ fln bişeler yapıyormuşsun ve sonrasında da daha güzel skilller geliomuş

ama hiç bunlar bana sölenenler ben de söleyenlerin yalancısıyım
    hatta sayfa 4 den okumaya başlasan cvp i bulursun oralarda bi yerde vardı benim sorum ve cvp ı
    quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

arkadaşlar bende başladım oyuna 19 lvl dark mage , pet lvl 11 ama bi sorum var. bu pet lerde evo 1 2 3 fln diolar, nasıl yapıyoruz bu işlemi ? tamer yada summonerda tıklıyorum yapmıyor
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.