Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bu gün bi halt daha öğrendim aynı görev serisi laksy horizen ve katanda mevcut ben görev adamıyım diyenlere duyrulur 18k jp veren 3 görevim oldu sta veren görevlerde var her bölgede demekki sadece görev yapıpta lwl atılır herhalde

bu arada tavsiyen için saol kardeşim dp lere gidiyom hemde cleriğim ama lwl sorana 35 diyom sorry ur lwl low diyo denyolar 100 lwl mi olacaz anasını satiim neyse bu oyun beni sarmadı ben heroya devam edecem size kolay gelsin
  • arkadaslar herkes oynadığı serveri nickini lvlini ve classını yazabilirmi oyunda birbirmize yardım edebiliriz ben baslim

nick: TRsmurfy
    lvl: 41
    ırk: asura
    class: sorcerer
    guild: Turkiye (masterım)
    server: pantera

oyunda fazla turk goremiyom genelde yalnız kasıyorum birlik olalım gecende serefsiz yunanlı turklere kufur edip duruyordu ezdirmeyelim kendimizi......
  • silov kardes uzun zamandır oyuna girmiyon hayırdır bisi mi oldu?????
  • 35 lvl a low lvl demelerı mumkun degil cunku arid moonlightta maxımum lvl 5152 ye kadar kasabılırsınkı lvl 45 ten sonra bıle arid moonlightta gelen exp azlır hangi denyo sana low lvl demıs inan anlamadim senin low lvl olman icin arid moonlightta mumkun degil ama diger dungeon bolgelerinde mumkun mesela lost mine gibi lost mine da low lvl olursun cunku burda lvl50+ party calısır bence dplf 30+ diye yazan partylere katıl yada lfdp lvl 35 cleric diye yaz bak bakalım party teklıfı gelıyormu
  •  RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE

nick: Arado
    lvl: 66
    ırk: deva
    class: breeder
    guild: rainbow(yeniden thecore a gireceğim sanırım) Eclipse
    server: bahamut
    bu benim ana karakter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxel -- 4 Haziran 2007; 20:18:41 >
  • oyunu indirdim .. çalıştırdım .. ATime Out oluyor .. ne update yapıyo nede start yapabiliyorum.. yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı ...
    teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar lvl 16 dark magic im pvp serverinde size bişey soracaktım bu oyunda mp mi artıran bi potion yokmu heryere baktım bulamadım siz biliyor musunuz mp yi nasıl artırabilirim bide az önce oyuna girmeye çalıştım launcherde can t connect to index server diyo sizde de bu hata varmı
  • mp potion yaratıklardan düşüyo dediğin hata internet bağlantısı kurulamadığında çıkıyo bende pvp serverındayım guildim var gelirmisin oyunda ki nickin ne?????
  • Öncelikle herkese selamlar. Sıkıntılı bir senemin ardından gelen büyük bir rahatlama ile yine online oyun dünyasına giriş yapmak istedim. Geçmişte uzun süre KO oynadım (yaklaşık 10 ay önce bıraktım), L2 C1 ve C3 te bulundum ve yine onlara dönmek istemiyorum. 2 arkadaş Rappelz e başlayayım dedik. Daha doğrusu ben dedim o da katıldı. :)
    Yorumların hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarıyla pişman olmayacam gibi (kotalı internet kullanıyorum ve kotama kıyıp client i indiriyorum da). Bu akşam 5 gibi gelecek program. Amacımız zaman geçirmek biraz. Eğer oyun sararsa o zaman biraz daha ciddi konuşuruz. :) Ancak oyunda yeni olduğumuz için öncelikle Türk arkadaşların hangi serverda/serverlarda oynadıklarını öğrenelim istedim. Bi de herhangi bi önerisi olan arkadaşları da dinlerim.
  • valla arkadaşım bende l2 den bu oyuna geçmeyi planlıyorum.. oyunu indirdim epic 3 diye kurdum .. aouto update yapmıyor serverinde bi sorun varmış... oyunla ilgili bir sürü ivır zıvır var.. port açıcan .. sframei tanıtıcan falan filan 1 günden beri uğraşıyorum .. sitenin forumunda yazılanların hepsini yaptım genede update çalışmıyor.. Time out oluyo şimdi bu oyunun manuel patch i lazım burdan da elinde lik olan arkadaşlara sesleniyorum varsa buraya bi zahmet yazın ... oyunun sitesinede yazdım... oynayan arkadaşlar bi zahmet yardım edin..
  • manuel patch burada anlatılmış

http://rappelz.gpotato.com/forum/viewtopic.php?t=8969

ama ben uğraşmadım..%88 de patch takıldı. çıldırmamak içten değil. tekrar deniyorum. gece oynamak istiyorum ama böyle giderse oynayamayacam. başka yöntemle yama yapılmasını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • bi de nasıl bi launcher 400 mb civarı patchi çekmeye çalışırken resume yapmaz..valla bu kadar övgü olmasaydı böyle bir derdi çekmezdim.. :)
    bi de oyunu oynayan insanlara ulaşabilsem.. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feranol -- 4 Haziran 2007; 19:18:56 >
  • nickim XxsingolloXx sen beni guilde aldın zaten bu arada mana potionlar için sağol
  • Bahsedilen hataları yaşamadım. Tavsiyem müşteri hizmetlerine mail atmanız oyunun. Onlar yardımcı olurlar şu ana kadar sorduğum hiç bir soru cevapsız kalmadı. Vede artık oyunu oynamıyorum lvl 66 oldum ve monotonluk sardı. EP4 ten sonra geri döneceğim. Bu ay içinde çıkacağısöyleniyor. Tanda(gm) in dediğine göre 2 opsiyonlu olacakmış. Manual patches veya e4 clienti indirebilecekmişiz. Herkese iyi oyunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feranol

manuel patch burada anlatılmış

http://rappelz.gpotato.com/forum/viewtopic.php?t=8969

ama ben uğraşmadım..%88 de patch takıldı. çıldırmamak içten değil. tekrar deniyorum. gece oynamak istiyorum ama böyle giderse oynayamayacam. başka yöntemle yama yapılmasını bilen varsa yardımcı olabilir mi?

aynı dert bendede var... valla oda takılıyo arada sorun çıkarıyo... oyunun orjinal forumunda bitane yer buldumhttp://rappelz.gpotato.com/forum/viewtopic.php?t=328943 burdada utorrent veriyo 3 gb küsür full updatelisini veriyorlar.. bunu indircem şimdi .. başka çare kalmadı valla .. aynı firmanın space cowboy diye oyunu var onu indirdim oda update olmuyo bu firmanın updateinde sorun var heralde ama space cowboyda forumda vermişler ayriyetten link olarak updatei rappelz dede yapsalar iyi olacak .. bide serverin loginin yada update serverin online olup olmadını gösteren yer yok.. velasıl kelam ben inat ettin bu oyunu oynıycam.. :D

• Daha yeni oyuna basladım. gercekten zevkli bisey ama bi sorunum var. ben dark magi actım. gayet guzel de vuruyorum. yalnız ikide bir mp bitiyo. hp potion'un nerden satıldıgını buldum da mp potion nerde satılıyo bulamadım. biliyosanız soyler misiniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugsad -- 4 Haziran 2007; 22:18:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TomaDeadOne

aynı dert bendede var... valla oda takılıyo arada sorun çıkarıyo... oyunun orjinal forumunda bitane yer buldumhttp://rappelz.gpotato.com/forum/viewtopic.php?t=328943 burdada utorrent veriyo 3 gb küsür full updatelisini veriyorlar.. bunu indircem şimdi .. başka çare kalmadı valla .. aynı firmanın space cowboy diye oyunu var onu indirdim oda update olmuyo bu firmanın updateinde sorun var heralde ama space cowboyda forumda vermişler ayriyetten link olarak updatei rappelz dede yapsalar iyi olacak .. bide serverin loginin yada update serverin online olup olmadını gösteren yer yok.. velasıl kelam ben inat ettin bu oyunu oynıycam.. :D

valla kotalı internetim olmasa onu da indirirdim ama zaten kotanın yarısı oyuna gitti..diğer yarısı da patch e gidecek..arkadaş ile şöyle bişey deniyecez şimdi..oyunun setup ını ona verdim..o yükleyip yama çekmeyi deneyecek..başarılı olursa yüklenmiş halini çekip verecek geri..ben de kopyala yapıştır yapacam..

abi ben de inat ettim..yarına finalim var oturdum patch kasıyorum.. :)

C4 çıkmadan oyuna ısınıyim istiyorum başka bişi değil..ha bi de online oyuna açlık başladı ben de.. :D

• quote:

Orjinalden alıntı: tugsad

Daha yeni oyuna basladım. gercekten zevkli bisey ama bi sorunum var. ben dark magi actım. gayet guzel de vuruyorum. yalnız ikide bir mp bitiyo. hp potion'un nerden satıldıgını buldum da mp potion nerde satılıyo bulamadım. biliyosanız soyler misiniz??

oyuna daha başlayamamış biri olarak forumdan takip ettiğim kadar ile bazı görevler iyi sayıda pot veriyorlarmış..sana tavsiyem görevleri takip etmen..nitekim ben de öyle yapacam..görevler oyunu yönlendirmeye yarayan yegane olgulardır..mesela ben şu an "Mission Impossible:rappelz launcher" görevindeyim..şunu bi aşabilsem sonrası kolay olacak.. :)
    hangi serverdasın?
  • rın rın...rın rın...rın rın.. %96 dayım yama da..piskopata bağladım şu an.. :)

Edit: bitmiştir yama..bağlantınızın kopmamasını sağlayın.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feranol -- 5 Haziran 2007; 0:31:23 >
  • yeti deyim. yardımın icin saol
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.