Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk olarak R2 itemlardan başlayarak her rank için ayrı çeşit küpler bulunmakta bunlar dediğin gibi itemları enchantment etmekte kullanılıyor. Bir item max +20 oluyor. +4 üstü fail olma olsılığı veya item ın kırılmasına neden olabiliyor.
    Strike cube ler : silah enchanment için kullanılıyor.
    Def cube ler: def. itemleri için kullanılmakta.
    Skill cube ler: skill kartları upgrade inde kullanılıyor. bunlarda tabiki rank söz konusu değil. Fakat skill kart upgrade inde bi üst + yapmak için iki tane aynı karttan kullanmalısın. +2xxx.card-+2xxx card-skill cube şeklide upgrade ediyoruz. ve kartlar herzaman yokolarabilir, korunma sınırı sözkonusu değil.
    Bazi sitede satılan item shop malzemeleri ile cuberinizi ancient cube combinasyonu sağlaya bilirsiniz buda extradan %30 şans veriyor.
    Bazı yine sitede satılan itemlerle prot-e(upgrade sırasında kullanılcak)upgrade kötü sonuçlanması halinde itemınızın kırılmasını engelliyor veya repair-e ilede kırılmış olan itemi geri dönüşüm yapabilirsiniz fakat upgrade + sı yarıya düşmüş oluyor.
    Birde disenchant küpleri bulunmakta bunları merchantan temin edebilirsin. Bir item kırıldı ve baya küp kullanmıştın. İlk olarak bir tool set almalısın, vede kırılan itemin rank ında disenchant cube. Ve combine ediyoruz. Bu şekilde küplerimizin bir kısmını geri alabliriz +7 iem için 6 cube aldım ama +8 item için 2 cube vermişti yani şansla alakalı bir şey. Bu işlemi kırık olmayan item içinde kullanabiliyoruz. Fakat item yokoluyor sonuçta. Toolset gerekli bir şey işlem sonunda elinizde kalıyor ve herzaman kullanabilirsiniz.

Unit card lar bulunmakta bunun ile eğer petiniz item giyebilme özelliğini öğrenmişse onlara herhangi bir zırh veya silahı giydirmek için bu kartla ilk olarak birleştirmelisin. Daha sonra bu kartı tamer a gidip pet in slotuna takıyoruz. Yine merchant a satılan bir chalk itemı ile yaptığınız pet unit kartındaki silahı veya zırhı çıkarabilirsiniz.

Aksesurlarda upgrade edilebiliyor fakat item shop malzemeleri ile ve hiç denemedim.

• ben 25-26 ya kadar kasmıştım bikaç ay önce ama oyun sarmadı bıraktım.. tavsiye etmem heycan yok bu oyunda
  • Başlıkta rappelz hakkında başlangıç bilgileri diyor, fikirleriniz veya yorumlarınız değil.
  •  RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE

Resimde görüldüğü gibi itemin vurus güçü değerinin altında upgrade yapmam bi işe yaramadı. Üzerimdeki kıyafetlerde bu şekilde. Neden böyle oluyor bir bilgisi olan varmı.
  • üstteki karaldığın yer şu anki hali. Yani p.at 207-225
    aşağıdaki işaretlediğinse lvl3 yaptığında olacak zaten yazıyor (next lvl effect diye) upgrade yaptığında verilen artı extra gösterilmiyor. Enchantment yaparsan göstermekte.
  • lvl2 yaptığımda 225 olacaktı ama 207 oldu atack powera 207 ekleniyor. 225 olması için enc mi yapılması lazım. Peki enc nasıl yapılıyor yani bunu 225 olması için ne yapmam gerekli. Saol cvplerın için
  • Saldırı gücünü chrtr statta sadece minumum kısmından hesabını gösteriyor. Saldırı gücü o aralıklarda yani(207-225-lvl2için). Enchanment yukarda anlatmıştım küplerle yapıyorsun. Ama strike cube leri bulmak biraz zor. market piyasası ise bahamut serverı için 200k-300k arası r2strike cube lerin. tavsiyem zırh ve silahını lvl10 seviyesinde upgrade et derim.
    Birde upgrade ve enchanment de sadece defans ve attack bonusu alınmıyor. Mesela boots için belirli upgrade lvlinde move speed i arttırabiliyor veya glove da +accuracy bonusu veriyor veya bir zırhta varsa hp + sını yükseltebiliyor benzeri farklı stat bonuslarıda alıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxel -- 30 Nisan 2007; 19:00:34 >
  • yaa bana acil yardım edin ben +4 lvl 3 armoru +5 yaparken yandı ve öle inventory de duruo kullanamıorum eski hale getirme şansım varmı yoksa artık öle kaldımı??? bi bilgi verirseniz sevinirim ve ne yapmam lazım lvl 25 strider ım nick 3riha
  • cube lerde açıkladım yeniden okumanı tavsiye ederim bir kaç mesaj üstte.
  • noxel arkadaşım verdiğin bilgiler ve ilgin için teşekkür ederim..Ama bu + basma olayını nerede ve nasıl( daha doğrusu eğer resim koyarak anlatma şansın varsa çok daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum..) yapıldığı konusunda biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin?.anlattıklarında teknik detaylar olunca bazı anlayamadığım noktalar oldu. (kendi adıma söylüyorum )...eğer daha sade ve resimli (imkanın varsa tabiki) anlatırsan çok mutlu oluruz...Tekrar emeğin için teşekkürler....
  • Bu arada + basarken tek cube mi koyuyoruz yoksa yanına başka bir şey daha koymak gerekiyor mu?..teşekkürler..
  • İlk olarak passive bir skill var basic combination o skilli açmalısın büyük ihtimal açmışsındır. Daha sonra item bag i açınca alt solda combination seçeneği var orayı tıklayınca combination box açılıyor. Ve enchantment(+ basma) ve diğer item birleştirme ve ayırma olaylarını bu kutu aracılığı ile yapıyoruz. Gerekli resimler orjinal sitesinde mevcuthttp://rappelz.gpotato.com/gameguide/player_guide_enhancement.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxel -- 30 Nisan 2007; 22:38:11 >
  • teşekkür ederim dostum orayı bulamamıştım...
    Birşey daha sorabilirmiyim ?...Guild kuraraken Guild resmini nasıl hazırlayabiliriz ve nasıl koyabiliriz...Bu arada hazır resimler mi var yoksa kendimizde oluşturabilmiyiz?....kendimiz hazırlayabiliyorsak hangi pragramla yapmalıyız..Bu konudaki detaylar konusunda bilgin varmı.....tekrar teşekkürler.....
  • Guild işi ile uğraşmadım amaöğrndiğim kadarıyla jpg formatında, 50X50 ebatında ve 50kb yi geçmiyecek bir logo oluşturacaksın ve bunu rappelz içindeki guild_ico klasörüne atacaksın. Ve oyunda alt+g ile açtığın guild menusunden icon değiştirme yerinde göstereceksin. Benim guild mastera sordum. Anlattığı bunlardı. Umarım yardımcı olur. Kolay gelsin.
  • Noxel arkadaşım yardımların için teşekkür ederim bizler için en azından benim için çok aydınlatıcı oldu....tekrara takıldığım konular olursa buraya yazarım.....bu arada ben de yeti serverinde lvl 28 Fighter ım....nick Target12....tekrar sağol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Takaji

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE

Bunun neden oldugu anladim. Silahin ve itemlerin uzerinde kullanabilmeniz için istenilen bir lvl var 20lvl istiyor bide onerilen lvl var yani oda 23lvl istiyor. 23 lvl olunca gercek degerine donuyor rakam. Yani lvlenizden cok fazla upgrade etmenin bir kazancı olmuyor. Lvl atladıkça yapmak daha mantıklı.
  • Birde lvlinizden düşük yaratık kesince daha fazla job point birikiyor.
  • burda sana katılmıyorum dostum cunku zindan partylerinde lvl44-45 ken abhuva odasında kestıgımız yaratıklardan gelen jp dlaydekılerden gelenden cok daha fazla ıdı
    quote:

Orjinalden alıntı: Takaji

Birde lvlinizden düşük yaratık kesince daha fazla job point birikiyor.
  • Sorun duzeldi bu sefer accnt sifre giriyorum oyuna girmiyo? pf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dmatthew -- 2 Mayıs 2007; 10:44:31 >
  • yokmu yardımcı olabılıcek bı arkadas????

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.