Şimdi Ara

<<<<Rappelz Genel Rehber>>>> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
1
Favori
62.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyutunda da belli güzel oyun. Bu oyunda max level ve max skill cap nedir?
  • Pk moral puanları için örnek verilen ss eki info window, epic 4 ile deişti mi ?Bende o şekilde gözükmüyor.Nese ..

" not:+3 e kadar %100 +4 için %90 +4 ten sonrası için %50 gibi bir upgrade şansımız bulunmakta..
    up bastığımız item fail verirse item kırılır..
    item ın kırılmaması için e-protect isimli bir item bulunmakta bu npc lerde satılmaz item mall dan alabilirsiniz ama oyun içerisindede bu e-protect bolca satılmaktadır fiyatları biraz yüksektir ama cash para kullanmadanda bu item a sahip olabilirsiniz.. e-protect bize item fail olduğunda item ın kırılmamasını sağlar ilk başta önemsiz gibi görünsede yüksek lvl lerde item bulmanın zorluğunu düşünürsek up sırasında ne kadar önemli olduğunu anlarız..
    diyelimki item up sırasında fail verdi ve item ınız kırıldı bunuda telafi etmenin bir yöntemi var merchant a gidip toolbox denen item ı alıyoruz ve kırılan item üzerindeki kullandığımız cube leri bu şekilde item üzerinden çıkartabiliyoruz.. tek sorun kullandığımız cube lerin random olarak item üzerinden çıkmasıdır..
    örneğin +10 luk bi item ın cube lerini çıkarttığınızda belki 1 tane cube geri gelicektir belkide hepsi geri gelicektir bu tamamen şans la alakalı bişey.. "
    Hah işte bunu 3 kulüvallahi bi elham gibi ezberlemeli ..Aynen lvl 10 armor 3.den 4. defans cube upgrade inde patladı.Cigerim yandı.1xx lvl dekiler ne yapar düşünemiyorum.
    Önce çok teşekkürler agni_tr.Yukarda bahsedilen toolbox, bi kullanımlık mı acaba ?R2 reduce cube öle de o da buharlaşıyor mu ?100k her seferinde acıtmasın ..

• quote:

Orjinalden alıntı: ONIONBUD

Pk moral puanları için örnek verilen ss eki info window, epic 4 ile deişti mi ?Bende o şekilde gözükmüyor.Nese ..

Hah işte bunu 3 kulüvallahi bi elham gibi ezberlemeli ..Aynen lvl 10 armor 3.den 4. defans cube upgrade inde patladı.Cigerim yandı.1xx lvl dekiler ne yapar düşünemiyorum.
    Önce çok teşekkürler agni_tr.Yukarda bahsedilen toolbox, bi kullanımlık mı acaba ?R2 reduce cube öle de o da buharlaşıyor mu ?100k her seferinde acıtmasın ..

yok toolbox lar sınırsız için rahat olsun..

bide e-protect dışında ancient element vardır oda up şansını yükseltir...
    tavsiyem r4 e kadar kimse e-pro veya ancient element kullanmasın çok masraf çünkü...
  • oyun ücretlimi acaba?
  • bu oyun paralımı bedavamı bir yazmadınız gitti.boşuna indirmeyeyim oyunu.lütfen acil cevap.
  • benm bi sorum daha olucak 21 lvl sorcerer asurayım ya oyunda cok para sıkıntısı çekiorum oyunda para kasmak için özel bir yer faln varmı yada bi yol çünkü lvl 20 de rank2 iteme geçtim bi dagger aldım 2 ye upgrade ettim bütün param bitti zaten daha bunun defans ları var onların upgrade leri var hayvanın silahı defans ı var buna nası para yetiştirecem öbür türlü kendi lvl imden yüksek canavarlar fazla vuruo gibime geldi yani seri keserken cok pot kullanmam gerekio bi de oyunda seri pot yokmu bi kere pot kullanıorum tekrar dolması 20-30 saniye civarı

bide agni_tr ilk rehberde bu oyunda parayı veren düdügü çalamıo demişsin onda yanılmışsın galiba baya bi online sitede oyun parası normal paraya satılıo hemde rappelz tarafından destekli galiba 10 dolara oyunun 100M parası verilio yani galiba gene parayı veren düdügü çalıo :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: smeagolaa

benm bi sorum daha olucak 21 lvl sorcerer asurayım ya oyunda cok para sıkıntısı çekiorum oyunda para kasmak için özel bir yer faln varmı yada bi yol çünkü lvl 20 de rank2 iteme geçtim bi dagger aldım 2 ye upgrade ettim bütün param bitti zaten daha bunun defans ları var onların upgrade leri var hayvanın silahı defans ı var buna nası para yetiştirecem öbür türlü kendi lvl imden yüksek canavarlar fazla vuruo gibime geldi yani seri keserken cok pot kullanmam gerekio bi de oyunda seri pot yokmu bi kere pot kullanıorum tekrar dolması 20-30 saniye civarı

bide agni_tr ilk rehberde bu oyunda parayı veren düdügü çalamıo demişsin onda yanılmışsın galiba baya bi online sitede oyun parası normal paraya satılıo hemde rappelz tarafından destekli galiba 10 dolara oyunun 100M parası verilio yani galiba gene parayı veren düdügü çalıo :(

para kasmak için yer yok gidip farm yapıcaksın...
    parayı veren düdüğü çalamıo evet aynen böyle rappelz destekli rubee satışı var evet git kas item bul yada pet kas sat para işin otomatik çözülür benim şuan tüm itemların +7-8 civarı ve tamamen cash shop item larımda mevcut ve 1 kuruş para harcamadım oyun içi ticaret sistemini beceremezseniz bu oyunda para yapamazsınız ve tüm bunlara karşın kasada birikmiş 600m civarı param var oynayın biraz oyunda nasıl para kazanılır anlamaya başlarsınız..

quote:

Orjinalden alıntı: ekrankarti

bu oyun paralımı bedavamı bir yazmadınız gitti.boşuna indirmeyeyim oyunu.lütfen acil cevap.

hiç oyunun sitesine girdinmi bi eşşek gibi free to play yazıo ingilizcen yoksa bile anlarsın bedava olduğunu...

• Beyler bisi sölim ben bu oyunda alt tab da durdum diye ban yedim travian diye bitane oyun var ona bakıyodum öle 2 3 tane adamım gitti daha da oynamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_166

Beyler bisi sölim ben bu oyunda alt tab da durdum diye ban yedim travian diye bitane oyun var ona bakıyodum öle 2 3 tane adamım gitti daha da oynamadım

Gala net ile iletişime geç sorununu çözüyorlar.Bir arkadaşımızın da başına gelmişti sorunu çözüldü.
  • bo oyunun pstchlerini indirmem 1 günümü aldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekrankarti

bo oyunun pstchlerini indirmem 1 günümü aldı

http://rappelz.gpotato.com/download/index.php Bu adresteki manual pathchleri indirmen 30 dakikanı almaz(1MB bağlanti ile)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lubuoguz

Oyundaki hayvanları(petleri)nasıl +'lıyoruz.Oyunda +10 bile petler gordum bunları nasıl yapıyoruz.Ayrıca petlerin bazilarında yıldız logosu oluyor bunlar ne demek.

Tekrar teşekkurler.İyi oyunlar...

pet + lamak evo seviyesine gelen bi peti misal 50 lvl oldu evo atlatmıyorsunuz lvl almaya devam ediyor pet hem 50 den sonraki skilleri açıyorsunuz ki evo atlatırsanız açamazsınız bu skilleri hemde 50 den sonraki her lvl pet e + getiriyor 51 ken +1 52 +2 53 +3 böle gidio 60 olduğunda skilleri açın ve evo atlatın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: agni_tr

quote:

Orjinalden alıntı: lubuoguz

Oyundaki hayvanları(petleri)nasıl +'lıyoruz.Oyunda +10 bile petler gordum bunları nasıl yapıyoruz.Ayrıca petlerin bazilarında yıldız logosu oluyor bunlar ne demek.

Tekrar teşekkurler.İyi oyunlar...

pet + lamak evo seviyesine gelen bi peti misal 50 lvl oldu evo atlatmıyorsunuz lvl almaya devam ediyor pet hem 50 den sonraki skilleri açıyorsunuz ki evo atlatırsanız açamazsınız bu skilleri hemde 50 den sonraki her lvl pet e + getiriyor 51 ken +1 52 +2 53 +3 böle gidio 60 olduğunda skilleri açın ve evo atlatın...

Teşşekkurler harika bir bilgi.

• hızlı para kasma yöntemi: fresh bi pet alın pixi falan yada tame edin yani bulun bi şekilde sonra lvl kasıcı summoner lar var lvl1-50 arasını ben 20m a falan kastırabiliyorum sonrasında peti +10 yapip min 150m dan falan okutun bu en basit para kasma yöntemidir...%100 kar yöntemlerinden biri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: agni_tr

hızlı para kasma yöntemi: fresh bi pet alın pixi falan yada tame edin yani bulun bi şekilde sonra lvl kasıcı summoner lar var lvl1-50 arasını ben 20m a falan kastırabiliyorum sonrasında peti +10 yapip min 150m dan falan okutun bu en basit para kasma yöntemidir...%100 kar yöntemlerinden biri...

Teşekkurler bilgiler için.
  • Rappelz hakkında birkaç yüz sorum olcak.

1) Ben NPC den Pantaren Card mı ne satın aldım. Bunun içine sadece Pantaren hayvanını mı sokabiliyoruz? Yoksa istediğimiz hayvanı sokabilir miyiz? Sokabilirsek nasıl sokarız? Sokamazsak Pantaren hayvanını nereden buluruz?

2) Bu oyunda Heal Pot Mana Pot yok mu doğru dürüst? Ben Asura Dark Magician 'ım ve kendi levelimdeki hayvanları keserken bile zorlanıyorum. Çünkü çok vuruyorlar. Görevleri yapamaz duruma geldim. 2 hayvan kestikten sonra 1 saat oturup can ve mana dolmasını bekliyorum. Heal Potlar küçük olmasına karşın çok pahalı. 60 yada 80 hp veriyordu level 1-20 arası kullanılabilen olan, fakat fiyatı 100 paraydı. Zaten 1 kere kullandıktan sonrada 30 saniye mi 60 saniye mi ne bekliyorsun ki 60 hp benim neyime yarasın. Bende var 1200 HP.

3) Eğer diğer oyunlardaki gibi Heal Pot Mana Pot yoksa, bu rehberde okuduğum Blue Pixie 'yi nereden bulabilirim?? Bana Heal yapsın yardımcı olsun bari. Çok canım gidiyor çünkü. Level 19'um bana verilen görev level 20-21 ve 22 level hayvanlarını kesmek. Fakat kimi zaman 170-180 critical, genelde de 90-100 normal vuruyorlar ve kesmek çok zor.

4) Asura Katan 'ın dışında diğer ırkların townlarında da görevler var. Deva'nın ve Gaia'nın merkezlerinde. Bu görevleri hemen yapmalımıyım? O kadar çok görev oldu ki zaten zor yapıyorum, yerleride karışık. Yani Asura Katan 'da ki görevler bitmeden diğerlerine geçmeyim diye düşündüm fakat ben Asura Katan 'da kileri bitiriyorum bir yenisi çıkıyor.

5) Serverların yanındaki Mavi-Yeşil tonlarındaki renkler neyi ifade ediyor? Son açılan server hangisi? yanında (PvP) yazan serverda sadece PvP mi oluyor. Peki sürekli, hep PvP varsa ezikler nasıl level kasıyor düşmanların yanında?

6) En üstteki serverin son açılan server olduğunu düşünerek oraya girdim. O serverda forumumuzdan türkler var mı? Varsa tanışalım. Yardımlaşalım.

7) Bi görevi yaparken yoldan geçen yardımsever bana bufflar attı. Can ve Mana 400-500 arttı. Galiba defansımda arttı çünkü bana 60-70 vuran hayvan 15-20 zor vurmaya başladı. Bu skiller nedir? Dark Magician'ın kendine kullanabileceği yararlı skill yok mudur?

8) J Puanlarım ile Bir an önce JLevel atlatıp yeni skilleri açmayamı bakayım eskilerini upgrade etmeye mi?

9) Level 19 'da parayı nerden bulabilirim?
    Level 19 oldum para yapamıyorum. Drop itemler level 1 oluyor ve en fazla 100-150 para ediyor. Yerden topladıklarım ile 20 bin para yaptım. Bu para ile level 2 kıyafet bile alamıyorum.

Karakterimin Skill, Stat ve Inventorysini Görmek İçin Resmin Üzerine Tıklayınız

<<<<Rappelz  Genel Rehber>>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 18 Ocak 2008; 0:23:11 >

• Nerelersedin agni_tr
  • agni senden başka yardım edecek yok bana
  • 1-sadece panter i tame edebilirsin.Nasil sorusunun cevabi rehberde zaten ilk sayfa.

2-droplardan dusen potlar yeter zaten benim su an 51 lvl olan dark mage arkadasim herhangi bi zorluk cekmedi bu konuda.elbiselerini ve takilarini gelstir yeter.

3-sorunun cevabi rehberde.

4-istedigin gorevi istedigin levelde yapmakta özgursun.nerede olursa olsun.

5-agni ye soralim

6-bahamutta guild kurduk.gelirsen aliriz guilde 20 kisi variz.

7-vardir ileride acilacak kasmay devam et .o bufflar clericlerin bufflari rehberi dikkatle oku.

8-ikiside gerekli

9-devamli drop dusur item sat.ileride pet kasarsin levelin dusuk daha.Bahanuta gelirsen drop yardimi yapariz sana merak etme.

kal saglicakla.

• 1-sadece panter i tame edebilirsin.Nasil sorusunun cevabi rehberde zaten ilk sayfa. (lubuoguz)

2-oyuna ilk başlayanlarda pot sorunu çok oluyor ama oyuna alıştıkça anlıyacaksın aslında pot denilen şeyin gereksiz olduğunu..bikere oynadığın class dark mage miş senin skillerin life leach üzerine zaten yani vurduğun kişiden life alabilme özelliğine sahipsin aynı şekilde ismini hatırlamadığım bir buff ın var bununlada yaratığa her vurduğunda mana çekersin yani oyunda senin en ufak bir heal ve mana problemin olmaması lazım ama diyorum önce oyuna alışman lazım...

3-pet işini halledersin oyunu iyice çözmeye bak.. eşyalarına lvl atlatmaya bak önce yediğin vuruşlar düşücektir ki zaten dm sin normalde yaratık sana gelmeden ölmesi lazım oyunun en yüksek vuruşlarına sahipsin çünkü...

4- bence herkes önce lvl kassın daha sonra görevleri yapsın hem adamınızı çözmüş olursunuz hemde yaratıkları önceden tanımış olursunuz..

5-o renkler server ların yoğunluk oranı yeşil en boş hali lacivert e doğru iyice dolu olduğunu gösterir... lacivert olduğu zaman arasıra oyuna reset atılır çünkü çok fazla sayıda afk bulunuyor oyunda bunlar temizlenip server lar rahatlatılır..

6-bahamutta guild kurduk.gelirsen aliriz guilde 20 kisi variz. (lubuoguz) yanlarına gidebilirsin...

7-senin adamının özellikleri yüksek damage ve kitleme üzerine ama önce hangi skill i kullanacağına karar ver resminde baktım lightning de açık fire da önce birini seç onda ustalaş yoksa jp yetiremezsin yetmediği gibide skillerin hep yetersiz kalır..

8-geçiyorum 7 de cevapladım...

bu oyunda bot olmamasının en büyük sebebi pot olmaması bunu dikkate alın ve oyuna alıştığınızda pot bu oyunda gerçekten gereksiz bir olay son anlarda hayat kurtarmaya yarıyor başka bi yararı yok geneldede heal ve mana problemi çekmezsiniz zaten ama önce oyuna alışın...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.