Şimdi Ara

Rapor almak ne kadar zorlaşmış ya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün rapor almaya gittim karabük şirinevler hastanesine.Sıra aldım önce üroloji3'e , gittim üroloji 3 doktoruna ve içeride 5-6 öğrenci var.Doktor : "bugün çok verdim daha veremem " dedi.Gittim sırayı nöroloji'ye değiştir dedim memura.Değiştirdi çıktım yukarı 1 gün verdi ama bana 2-3 gün lazım en az.

1 hafta önce cildiyeci ve diğer 1-2 doktor rapor verirken onlar da artık vermiyor dediler.

Ve memurdan duyduğum şu sözlerle yıkıldım : "10 gün içinde aynı doktordan 1 den fazla rapor alamazsın." sonrasını hatırlamıyorum.

Böyle bir ihtimal var mı ? Çok saçma birşey , ben 1 gün 1 gün hastahanedeki bütün doktorları mı gezicem.

Tamam gezerim de , bugün saat 14:00 civarı rapor veren 1 tane doktor kalmıştı.Eğer bu da olmasaydı rapor verilmeyecekmiydi?

• sağlık ocağına git yav vermiyolarmı orda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

sağlık ocağına git yav vermiyolarmı orda?

Benim aile hekimliğimde kadın vardı.

Gittim bana 18 yaşından küçüklere yanında ailesi olmadan rapor vermiyoruz dedi ve senin bir hastalığın yok ki neden rapor alacaksın dedi.

Dedim ders boş dedi ne ?
    Dedim ee dedi he ?
    Dedim yanıyorum dedi git.

Benim arkadaşım babası adına rapor almaya bana rapor vermeyen kadının kocasına gitti 1 gün aldı.

Beni sinirlendiren olay şu , kadının kocası arkadaşımın babasına 1 günlük rapor verebiliyorken , kadın bana 1 günlük rapor vermedi.Gittim hastahaneye , geçen çarşambaydı.

Ama şimdi hastane tıklım tıklım , doktorların kapısının önünden geçilmiyor , kimisi diyor bugün çok verdim daha veremem , kimisi kalabalık akın edince numaraları bişi bişi yapmış rapor vermiyormuş.

• annem ssk'da çalışıyor çoğu dokturu felan tnaıyorum sorun olmuyor:)
  • bugün dahiliyeden 5 gün aldık (7-8 kişi)
  • Hallettim Ben.. 15 Gün Rahatım
  • @Ultio
    Sıra arkadaşımın amcası gittiğim hastanede doktor.Telefon ediyormuş amcasına raporu hazır.

@aykut1993
    Yer yer değişiyor , bu hastaneyi çözemedim gitti.

2-3 gün de vermiyolar 1 gün veriyolar.Her seferinde 8 tl giriyor zaten evlat acısı gibi koyuyor.
    Sağlık ocağındaki kadın delirtti beni zaten aptal aptal konuşup.
    İyi günler diyorum kadına tamam diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 7 Haziran 2010; 15:16:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EV ALMAK NEDEN ZOR ULAN?!?!?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aile hekimimi nereden değiştirebilirim bileniniz var mı ?

Hastaneye gitmekten bıktım artık o kalabalık çekilmez.8 tl de sağlık ocağında 2 tl oluyormuş hem daha iyi.
  • Yukarı herkes okulda mı ?
  • özel hastane

geçen gittk rapor almaya doktor küpeli altınada eşofmanı çekmiş
    günde 40 rapor veriyomş bize döktü içini

'Siz mağdursunuz , ben SAHTEKARIM!!'
  • Benim kadar eskiden rapor alan yoktu.
    Sağlık ocağına gider hergün rapor alırdım rahatsız falanda değildim. Toplamda 9 ay okul günü var ben ise 3-4 ay anca gitmiştim...

Ondan sonra 4 ay gitmemiştim okula sonra sıkıldım evde gittim müdürle konuştum tamam yarın devam et dedi. Bende devam ettim tabi ama sınıftaki arkadaşlarin yüz ifadesini hiç unutmam . Toplamda ordada 3-4 ay okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Benim kadar eskiden rapor alan yoktu.
    Sağlık ocağına gider hergün rapor alırdım rahatsız falanda değildim. Toplamda 9 ay okul günü var ben ise 3-4 ay anca gitmiştim...

Ondan sonra 4 ay gitmemiştim okula sonra sıkıldım evde gittim müdürle konuştum tamam yarın devam et dedi. Bende devam ettim tabi ama sınıftaki arkadaşlarin yüz ifadesini hiç unutmam . Toplamda ordada 3-4 ay okudum

O kadar devamsızlıktan sonra sınıfta kalırsın direk , müdür nasıl devam et dedi.

•  Rapor almak ne kadar zorlaşmış ya.

45 gün
  • Önümde salı,çarşamba,perşembe,cuma, bi pazartesi , bi salı bi çarşamba bi de perşembe var.

Rapor olmadan imkansız geçiremem.

Aile hekimimi değiştirmek istiyorum ya nasıl olacak yok mu bilen.
  • :)
  • Aile Hekimliğine gittim 18 yaşında olmama rağmen doktorun dediği " Lisede okuman yeterli benim için. Ailenden biri gelirse alır yoksa olmaz " dedi.

Ondan önce de diyordu ki 18 yaşına girince gel alırsın raporunu. Çok saçma şeyler var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.