Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rapidshare in hızı son gunlerde acayip dustu ya
  • anladığım kadarıyla rapid puanlar için üçüncü seçenek ekledi. yani puan ile limiti artırabilrisiniz
  • bu nasıl bir açgözlülüktür,millet puanları ile kotayı arttırırsa r...d daha çok kar yapar,önce çalışmalar eylül e kadar dedi sonra da bu.pemium point i 255 den sınırsız yapsın o zaman,ttnet i de geçti.netload bi atak yapamadı bu r..s e karşı.
  • beyler traffic left in gorunumu değişmiş bende 5.05 MB yazıyordu bende 5megabayt olarak anlamısım meger 5bin mb mıs simdi 10.025 MB oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

quote:

Orjinalden alıntı: tenahiz

rapidden yeni uygulama

Download Traffic1
    Convert Points for further download traffic.
    1 RapidPoints = 15 MB.
    Maximum 40 RapidPoints = 600 MB.

1The download traffic can not exceed 30 GB.
    Notice
    The new Account lasts 30 days, and then it can be extended.

Each time a user accesses your files from the free Premium Zone, you will receive a RapidPoint. You can convert your 10000 points here into a 30-day Premium access. Extension and activation take effect immediately.

Yukarda tam olarak ne diyor

orda ne diyor ya uyelık bıttıkten 30 gun sonra uzatmak ıcın sure verılıyordu o kalkmışmı ?

yok sanırım devam ediyor

• puanla aldıgımız kotalar ne kadar süre için geçerli acaba ? 1gün mü yoksa üyelik bitene kadarmı acaba

sanırım ne kadar kota alırsak onu kullandımı bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashinsoft -- 1 Ağustos 2008; 10:16:54 >
  • rapidin bu günlük 4gb kota saçmalığı canımı çok sıkınca, megashares den 25$ a 3 aylık (3 ay da yaz kampayası diye ilave ederek toplam 6 aylık) üyelik satın aldım. keşke bunu aylar önce yapsaymışım diyorum şimdi. çünkü, hd-rip filmlerle ilgileniyorum. malum hd-rip filmlerin boyutları çok büyük. rapidten kota hesabı yapa yapa hd-rip film indiriyordum. hele son zamanlardaki 4gb saçmalığı ile bir günde 1 film bile indiremiyordum. ama şimdi megashares den kota hesabı yapmadan rahat rahat indiriyorum. az önce merak edip baktım, megashares den 10 günde 330GB lık download yapmışım. keşke aylar önce alsaymışım.

benim gibi hd-rip filmlerle ilgilenenlere rapid yerine megashares i hararetle tavsiye ederim. linkleri nerden bulacağız diye merak edenlere de "tehparadox" forumunu tavsiye ederim. (haa..bu arada rapid üyeliğim de hala devam ediyor)

• arkadaşım bende almak istedim megashareden ama site güvenli değil diye ibare çıktı bende kredi kartı bilgilerini girmekten çekindim sen nasıl ödeme yaptın
  • Yani bizim puanları sildirip normalde günde 4 gb download yapabiliyor iken.Mesela atıyorum 2 gb daha indirebilcez...Ama bunu yapabilmek için 142 puan=2186 mb gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluevrim -- 2 Ağustos 2008; 16:08:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: spider7

arkadaşım bende almak istedim megashareden ama site güvenli değil diye ibare çıktı bende kredi kartı bilgilerini girmekten çekindim sen nasıl ödeme yaptın

paypal ile ödeme yaptım.
  • quote:

arkadaşım bende almak istedim megashareden ama site güvenli değil diye ibare çıktı bende kredi kartı bilgilerini girmekten çekindim sen nasıl ödeme yaptın

ama dikkat et: "megashare" ile "megashares" farklı siteler. benim bahsettiğim "megashares".
  • teşekkürler arkadaşım verdiğin bilgiler için bende paypal i
    le ödeme yaptım 1 aylık denemek için 1 ayda bedava verdiler indirme limitim sınırsız inşallah bu sitede bozulmaz rapid gibi
  • Artık kazandığımız rapid puanları sadece hesap uzatmak için değil günlük trafik artırımı içinde kullanabiliriz.
    Bir puan 15 mb değerinde imiş. Yani 100 puan karşılığında 1,5 gb download yapabiliriz.
    Bunu yine Convert RapidPoints kısmından yapabiliyoruz.
  • Ozaman simdi anlasıldı neden boyle bir kota sacmalıgı yaptıkları..

Baktılar cogu kullanıcının elinde uyeliklerini aylarca uzatabilecek sekilde birikmis puan mevcut ya da baska bir hesap alıcak kadar, bu puanları nasıl toplarız diye dusunmus olmalılar ki boyle bir uygulama getirdiler

Kullanıcılar icin kucuk Rapid icin buyuk bir adım.. Hem data trafigini kıstılar hem de puanları topluyorlar daha iyisi can saglıgı.. Arada Freeleri de mutlu ettiler.. Premiumla Free lerin ne farkı kaldı Premium kullanıcıları acıklayabilirler mi acaba.. Su durumda sadece uploadcular halen pozisyonlarını koruyorlar onlar da puanları toplamaya devam ediyorlar, ama Premium alıp Hd film falan indirenler icin hicbircazip yanı kalmadı rapidin..

Zira 1mbit netimle rapidten 4 gb emuleden de geri kalan 4 gb ı indirebiliyorum gunluk..

• Eylül ayında bu kota saçmalığı sona erecek diye duyuruldu sitede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

Eylül ayında bu kota saçmalığı sona erecek diye duyuruldu sitede.

eylül ayına kadar biticek zaten üyelik rapide
  • Günlük 4 gb ? RapidPoints = Ne ekersen onu biçersin ? Dumur !!

Yuh lan. Ortalıkta yokken epey değişiklik olmuş. Premium mantığı hikaye oldu o zaman. Günlük 4 gb'ye, Tatar Ramazan serisini indiririz anca.
  •  Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

• rapidi yeni sisteminden dolayı tebrik ediyorum.premiumken yapmadığım kadar download yaptım son günlerde.hep bi kenarda açık crptload.premium olanlar 4 gb kotları bittikten sonra bence freeden devam etsinler bekleyeceklerine.hatta bi kaç gün freeden indirip kota biriktirsinler.sonra yüklensinler bence yeniden premiuma.
    bu arada puan başına mbda ilginç bi sistem olmuş.bnde bişiler upload etmeyi düşünmeye başladım.şu lanet olası telekom uploadu bu kadar düşük vermese ben neler upload etcemde rapide upload yapmak işkencede başka bişi değil bu hızla
  • quote:

teşekkürler arkadaşım verdiğin bilgiler için bende paypal i
    le ödeme yaptım 1 aylık denemek için 1 ayda bedava verdiler indirme limitim sınırsız inşallah bu sitede bozulmaz rapid gibi

inşallah rapid gibi saçma-sapan işlere bulaşmazlar. daha önce almadığıma hala çok pişmanım. ama daha önce dediğim gibi; indirme sınırının olmayışı süper. 2 haftada nerdeyse 350GB download yapmışım ki, bunu rapidten 2 ayda bile yapamazdım. açıkçası ben memnun kaldım.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.