Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sene acaba rapid yılbaşı indirimi yaparmı dersiniz?bir süredir rapid hesabı alasım var ama 7 euroda veresim yok.puanların birikmeside çok hızlı değil geçen sene 3333 puana galiba 1 ay uzatma hakkı vermişlerdi.gene böle bişi yaparlarmı acaba?geçen sene yaptıklarında bu zamanlarda duyurusu yapılmışmıydı hatırlayan varmı?
    bu arada ben kendi referans linkimden kendime premium hesap alsam sorun olmaz değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoQi

Hesabı kapatılanlar için bir mail hazırladım Bu maille forumdaki bir çok kişinin üyeliği açılmıştır almanyada yaşayan bir abim çevirmiştir

Hallo

Meine Mitgliedschafts nummer lautet: [Acoont yazın ). Ich wurde von Ihrer Seite gesperrt. Nur ich verwende diesen Account und ich habe nur REmote upload und download's gemach, doch Sie behaupten ich hätte Illegale aktivitätet getätigt.
    Mein Paypal account mail adresse lautet: [Paypal mailinizi yazın ]und meine rapiid - share account mail adresse ist:[Kendi mailiniz}
    Meine transaction-ID ist [paypala giriş yapıp transaction kodu bulun] und die letzten 4 Zahlen meiner Kreditkarte lauten: [Paypala kayıtlı olan kredi kartınızın son 4 hanesi]

Mein Account wurde gesperrt, ich bitte Sie ihn so schnell als möglich wider zu entsperren.

Login: bilgiler
    Password: bilgiler

Buda aynı metnin ingilizcesi
    Hello. [accont adı yazın ] is my account,and i cannot use this account since 3 day. it is saying it is illegal...Why?i just remote upload and later download.my accont not illegally used by several users. My Paypal account mail adres is [paypal mail adresiniz} My rapid-share account is mail adres [Kendi mail adresiniz]
    My transaction-ID is [transaction-ID yazın }. My credit card last four number is(paypala kayıtlı olankredi kartınızın son 4 hanesi ] accont is blocked by yours.Unblock please.

Accont Bilgilerinizi yazın

Teşekkürler..

Almanca olanı yolladık bakalım..

Umarım hesabı açarlar..

• arkadaşlar çok büyük bir sorunum var. rapid share accountumun süresi bitmişti, bende direk 90 günlük al seçeneğine tıkladım. expend a tıklamadım saf gibi, ondan sonra bana yeni bir account verdi. yani diğer account duruyor ama silinecek. şimdi iki tane account var bir tanesi çalışıyor o da yeni olanı. bu durumda ne yapmalıyım acil olarak yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusserhat -- 22 Aralık 2009; 13:06:48 >
  • o artık öyle kaldı yunusserhat , geri döndüremezsin işlemi kullan yada satmaya bak
  • Rapid'e mail at, durumunu açıkça anlat aldığın hesabı hiç kullanmadığını filan söyle. Belki birşeyler yaparlar.
  • rapide dün gece mail çaktım 24 saat geçmeden puanımı sildiler
    bunları beklesem mx airi kaçıracam
  • dostlar yardıma ihtiyacım var

6 aydır uzatarak kullandıgım rapid şifremi msn çalınınca çalan şahıs tarafından şifrem alınmış

ingilizce bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim

collector account dan puanla almıştım uploadlardan gelen puanlarla uzatıp kullandım fakat msn çalınınca bütün güvenlik mailleri o maile gidince şifre gitti

yardımlarınızı bekliyorum

rapide mail atacam ama bu kadar çetrefilli ingilizcem yok maalesef
  • merhaba beyler ben rapid premium almak istiyorum.ama günlük 5gb kota aşırı az ya.yıllık alsam bile 5gb kota var . nsl iş bu ya.
    o kadar para veriyorum gene kotalı.
    ben rapidpremium ile sn de 20mb çekiyorum.yani 5gb 46 dk iniyor.Günlük kota limitini kaldıramaz mıyız?
  • sn de 20mb mı çekiyorsun hemde izmirde yaşıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

sn de 20mb mı çekiyorsun hemde izmirde yaşıyorsun

hayır şuan üniversite yurdunda kalıyorum hacettepe beytepe kampüsünde internet 150mbit fiber ama toplu girmeden dolayı düşüo.
    o yüzden max 20mb çekiom.yoksa evde ttnetin ezik neti var.
    yardımlarınızı bekliyorum.
  • kota olayını kaldırmak için ancak ekstra kota satın alman lazım
    sn de 20mb deyince şok oluyoruz kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 22 Aralık 2009; 20:15:22 >
  • quote:

kota olayını kaldırmak için ancak ekstra kota satın alman lazım
    sn de 20mb deyince şok oluyoruz kusura bakma

herkes şok oluyor :D
    extra kotalar günlük indirmeye etki etmiyor sanırım. günlük 5gb indirme çok az birde ben arkadaşlarla ortak alacam.o yüzden çok çok az oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor9119 -- 22 Aralık 2009; 20:17:47 >
  • 0.94 Euro oLmuş kur Pff...
  • şu geceleri indirdiklerimizin sadece %10 u sayılıyordu sanırım o hala geçerlimi bilmiyorum
    kendime premium açamıyorum puan gidecek diye
    o devam ediyorsa geceleri indirirsin sende
  • quote:

şu geceleri indirdiklerimizin sadece %10 u sayılıyordu sanırım o hala geçerlimi bilmiyorum
    kendime premium açamıyorum puan gidecek diye
    o devam ediyorsa geceleri indirirsin sende

bu konuda bilgisi olan var mı?
    %10sayılsa bile bütün gecede kota yetmez gene
  • quote:

rapide dün gece mail çaktım 24 saat geçmeden puanımı sildiler
    bunları beklesem mx airi kaçıracam

Sen deyince bende baktım 119k puanım vardı +1 premium almıştım
    80k kalmış.Hediye logunda hediye gözükmüyor bekleyen bir hediye gözükmüyor ne yapacağım

http://api.rapid-share.com/cgi-bin/rsapi.cgi?sub=getreward_v1&login=kullanıcıadı&password=sifre&type=col

şeklinde hediyem gösteriyordu şimdi no pending rewards diyor

Puan düştüğünden mi böyle diyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 22 Aralık 2009; 21:32:40 >

• benimde puanlarım silinmiş bugün 29 uncu günüydü. bakalım yarın yatırıcaklarmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanWtd

benimde puanlarım silinmiş bugün 29 uncu günüydü. bakalım yarın yatırıcaklarmı...

http://api.rapid-share.com/cgi-bin/rsapi.cgi?sub=getreward_v1&login=kullanıcıadı&password=sifre&type=col

- kaldırarak
    Şöyle bakarmısınız acaba sizdede no pendin awards mı diyor ?
  • evet , project2007

bu arada arkadaşlar paypal da

Ödeme Gönderen RapidShare AG Tahsil Edilmedi

gibi bir faaliyet var ödemeyi bekliyorum yani . bu kaç gün sürer ?
  • 
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.